Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

menekülés

#1490177 Ibiza Előzmény: #1490170

Usa szokásos módszere, adnak pénzt de csak haveri kutyáknál lehet elkölteni.. igénylik a termőföldeket, a közművek privatizációját..a lakosság adóztatását adósrabszolgásitását.
Az átadott fegyvereket adóssággá konvertálják..életfogytig kamat.
Most próbálják orosz pénzeket is elcsaklizni.. tőke nélküli pénzáramlás..
Ajánlottam már párszor a gazdasági bérgyilkos vallomása könyvet..szépen leirja mi volt a szaudiakkal..és délamcsi országokkal.

menekülés (Boom vs Bumm)

#1490176 Ibiza Előzmény: #1490169

igen, kipróbálhatnak MI-t, stratégiákat, szerezhetnek orosz fegyvereket, nézhetik az orosz stratégiát. Tét nélkül vizsgázhat a hirszerzés.. ki lehet próbálni kisérleti fegyvereket..kinzási módszereket.. Gyengithetik oroszt az eut.. éket verhettek közéjük... EUnak 10évre reszeltek.
Vannak kártyái usának.. ursi ha nem csinálod azt amit akarunk akkor kiderülnek a pfizeres dolgaid.. szándékosan belevették őket..
Most az olasz kislányt is bebuktatták.. (mondjuk nem vagyok benne biztos ebbe nincs benne a kezünk:)

menekülés

#1490170 Koffein Előzmény: #1490167

Majd kiderül, hogy visszamennek-e vagy sem, mi csak elmélkedni tudunk ezen.. :)

Szerintem kapnak több száz milliárd dollárnyi segélyt az újjáépítésre + a németek, franciák, lengyelek, amcsik lefölözik a hasznot, OV politikájának köszönhetően az újjáépítésből a mi oligarcháink kimaradnak..feltéve, ha nem fordul 360fokot az elkövetkező időszakban...

Vannak ott lehetőségek, látjuk mennyi minden jött ukránoktól, csak nem ellopni kell s 20év múlva ők lesznek az új észtek :P

menekülés (Boom vs Bumm)

#1490169 TrendMan Előzmény: #1490167

Simán el tudom képzelni, hogy Ukrajnában jön egy fajta boom olyan, amit mi már csak hírből ismerünk.

Persze ennek feltétele a háború mielőbbi és a körülményekhez képest normális lezárása (lenne).

Biztos vagyok benne, hogy egy Brzezinsky-féle mestertervben van egy ilyen forgatókönyv is.

Olvastátok ma, hogy állítólag az ukránok megvalósították a Pentagon álmát, a különféle fegyvernemek valós idejű integrációját/együttműködését?

Talán a pf-en volt egy cikk, de nem tudtam végig olvasni:

Mintha azt írta volna, hogy a titok az alulról felfelé történő építkezés és információ áramlás, amit a Pentagon nem tud megvalósítani a szigórú jóváhagyási utak miatt.

menekülés

#1490167 Ibiza Előzmény: #1490166

Szerinted visszamennek?
ló..t
Most tapasztalják meg milyen szar helyen éltek.

20évig nem lesz ott normális élet.
A zavarosban halászók mennek majd vissza névleg.
Lehet földeket ingatlanokat szerezni, "elégtek a tullapok.."

Mondjuk kulturkör szempontjából jobbak mint a muszlimok.

Állítólag 1éven belül csődbe mentek volna ukránok, ott megállt az idő.. semmit nem fejlődtek 10-20 év óta.. ezért provokálták ki a háborút..zeli kóser srác és ez élete főszerepe..jó fizetést is hoz..

menekülés

#1490166 TrendMan Előzmény: #1490163

Nem lehet kizárni.

Mondjuk akár pozitív hozadékát is el tudom képzelni néhány évtizedes távlatban - nem a maffiának, hanem annak, hogy most sok ukrán átlagember időzik itt egy darabig.

menekülés

#1490163 Ibiza Előzmény: #1490160

mint mondtam attól tartok most építkezik az ukrán maffia, egész euban most csont nélkül mozoghatnak.. köthetik a szövetségeket.
Jött sok fekete is ukrán rendszámú autókkal..állítólag ott tanuló diákok.. de nem egy eléggé kinőtt már ebből a korból.
Sok szerb és albán is hirtelen horvát lesz.

A közgazdászok szerint a…

#1490161 Ibiza

A közgazdászok szerint az Egyesült Királyságban akkora a baj, mint Oroszországban - Portfolio.hu
Tényleg pusztul a világ.
Régen angolok voltak a stílus, az elegáns visszafogottság.. mértékadóak voltak és megfontoltak.
Most rengeteg a melléfogás a rossz döntés a buta nyilatkozat.. és jön az ehhez társuló romló gazdasági helyzet..
És jobb lesz? ez még csak a kezdet.2-3év szopacs..euban min 10év versenyképesség visszaesés..
Euban semmi értelmes fejlesztés vagy innováció.. homo és genderes műmájer kék és zöld "fenntartható" projektekkel mennek a közös pénzekre..olyanokkal amik nem viszik előre a világot..

menekülés

#1490160 Koffein Előzmény: #1490156

szerintem a rosszabb arcúak tovább mennek, pl némteknél ingyen elvannak, ha jól tudom pénzt is kapnak, ingyen mennek wellnessbe, fürdőbe, meg fene tudja milyen kedvezményeket kapnak... ahhoz képest itt lófaszt kapnak..

menekülés

#1490158 Ibiza Előzmény: #1490154

Seggdugasz tábornok (zeli) már pedzegeti, majd haza kell hozni a külföldre ment ukránokat. Ja. Hirtelen kiszabadultak, csont nélkül mentek nyugatra, kaptak letelepedést.. majd mennek haza romeltakarítani..

menekülés

#1490156 Ibiza Előzmény: #1490154

állítólag 80% megy tovább de majdnem 2 millióan jöttek erre, 400.000ember is nagyon sok...főleg ha nagyobb rész Bp-n vannak.
ja és a plázák is tele vannak. A fele kifejezetten jómódú elnézve az autókat.
Ami nem megnyugtató, nagyon szervezett az ukrán maffia, románoknak és a szerbeknek is megvan a saját szakterületük.
Nagyon sok fekete is van MO-n. még szolidak de lesz egy kritikus tömeg amikor már összeállnak mint a pormacska. Sanyargatni fogják a népeket, bár bízom az emberek védekezési ösztönében gyorsan leverik ezeket és mehetnek a töketlen nyugatra.

menekülés

#1490155 Ibiza Előzmény: #1490150

Nappal is, Blahán, Váci u.ban, Deák téren.. rengetegen vannak.
Oroszok is de a többség ukrán.
A mélygarázsokban is tele vannak ukrán autókkal. BKV-n nem is kérik tőlük a jegyet.
Érdekes mód a szállodák hátsó kijáratánál bagózik a személyzet, sok ukrán szobalányt látok..
De iskolákba is viszik a gyereket..a gyerekkel oroszul beszél (nincs ukrán nyelv) és a suliban?

menekülés

#1490154 Koffein Előzmény: #1490142

Biztos sokan tovább mennek, de vannak bőven. Város tele ukrán autókkal... szerintem aki teheti németekhez megy, ott jobban élnek, mint itt, vagy a háború előtt otthon... :)

menekülés

#1490150 TrendMan Előzmény: #1490142

A lenti témához hozzáfűzném, hogy ha valaki az esti Budapesten kószál mondjuk úgy este 11 óra és hajnali 1 között, akkor a legtöbb gyalogos, aki szembejön szláv nyelven beszél.

A csomópontokban talán nem, hiszen ott nagy az átmenő forgalom, de sok főúton amúgy a csomóponttól el irányban ez igaz.

Gondolom nem kevesen tartózkodnak a fővárosban is és mivel nincs jobb dolguk jönnek-mennek jobbra-balra.

Ez többszörös tapasztalatom mondjuk pl. a Nagykőrútnak azon részein, ahol nem a kocsmajáró nyugati fiatalság dominál.

menekülés

#1490146 Fornit Előzmény: #1490142

Sárváron koncentrálódtak. A vasútállomástól majdnem a központig úgy mentem tavasszal, hogy nem hallottam magyar beszédet, csak szláv. Térképen lemértem 550 méter.

Berlinbe túl jól sikerült a buli

#1490124 Koffein Előzmény: #1490102

a német média sem normális, szembejött pár videó, amiben elemzik a szilveszteri sztorit, s aszondják a megszólított szakértők, hogy az elmúlt hetek, évek covid bezárása miatt történhetett... nem mondják, hogy migrik, csak egyszerűen fiatal emberek ünnepi tombolásának titulálják, nagyon finoman fogalmazva... ooooké :D XD

s a szilveszter éjszaka: