Megfelelő embert a megfelelő helyre és majd úgy kivesézi neked a valóságot, hogy csak pislogsz, hogy ilyen nincs is.

Megfelelő embert a megfelelő helyre és majd úgy kivesézi neked a valóságot, hogy csak pislogsz, hogy ilyen nincs is.
értem én, hogy karácsony körül mindenki megbolondul, de hogy ennyire? :D
Pintér:
„azért itt vannak tehetségek. Itt volt a KRÉTA-rendszernek a feltörése. Nem fogják elhinni, maguk még nem tudják az eredményt. Egy 13 éves és egy 15 éves gyerek törte föl. Tehát van azért jó képzés, van jó példa.”
hmmmmmmmmmmmm 870 millió eur zárolás , azért kiváncsi vagyok ezek közül , mennyí lesz a ténylegesen elkobzott érték.
Rahimkulovék vagyona sérthetetlen
orbán is megbuggyant, elvileg 870millió orosz vagyont zárol... mi folyik itt kérem szépen???
Na jha :) pár napja olvastam, a románok azt mondják, hogy Horvátország és Magyarország az elsődleges tranzitútvonal, mivel a horvátokon keresztül több migri jut nyugatra, ezért nem értik a holland és osztrák kifogást... ha a románokat e miatt nem engedik, akkor a horvátokat is el kellett volna utasítani..
Manfréd meg látja, hogy Orbán bukakéba van vágva, nem zárom ki, hogy ez egy stratégia részéről, megmogyorózza Orbánt és megjelenik +1 feltételként, hogy miként bánjanak a migrikkel, akár frontex jelenlét stb... ez csak fikció, de bele lehet látni egy kezdő lépést... meglátjuk..
Beraktam nagyvilágba. Szerintem le kéne jönni a szipuról ennek a majomnak. Merkel kérésére egyszer nyitottuk a határt, átvezettük a germánnak amit megérdemel.. Wilkommenskultur.. a lábukat csókolgatták még a pápa is. Utána a német csajok jól jártak kapták a répákat meg a fürge ujjakat..
Most mi a tosz van? Jöhetnek, mehetnek a személyazonosságnélküli migrik, vagy nem? Mert kezdem elveszíteni a fonalat... lehet, hogy nincs is kerítés? ha nincs, akkor megvan oldva minden probléma... de ha megvan oldva minden probléma, mert mehetnek nyugatra a migrik, akkor most miért probléma? wtf van?? XD
Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője jelentette ki:
Nem Romániát és Bulgáriát kell hibáztatni, nem ők nyitják meg a kaput a migránsok előtt, hanem Magyarország és Orbán Viktor kormányfő. Támogatjuk Romániát és Bulgáriát.
igen, nézett mint a rossz pöcs.
Hozzá se tudott szólni ha vakkant valamit az hüjeség volt, egyből leugatták. Látszott valaki benyomta vattaembernek.
Volt anno a Dömsödinek egy autós műsora, ez meg mindig ott állt mellette, én meg nem értettem, h mit keres ott, mi a szerepe..
Kommunista árstoppok meghosszabbítva 2023. április 30-ig.
Éljen a párt!
:) megvezetett? egy ritka szarházi. Egy pillanatra nem őszinte.
Dömsödivel vagy fridivel többször volt együtt, csak les.. akkor érzi a fasorban nincs. Tipikus szarházi a pénz érdekli csak, építi hozzá az érdekalapú kapcsolatait. Előre kiszámítja a hatásokat. Sokan dolgoznak a keze alá mert egyedül semmi nem megy neki.
pozitív csalódás volt, lehet privátba normálisabb a Hajdú, ettől függetlenül egy nagyképű pöcsnek gondolnám... :)
Nem vonult vissza, csak visszább akar lépni a jövőben, mint pl Fördős Zé gasztroblogger, nem tudom mennyire ismered. A street kitchen + a konyhafőnök műsorvezetője. Eleinte csak egymaga tolta a street kitchen tartalmakat, majd visszább lépet és már az apján keresztül ezeregy séf osztja a tartalmat... a meglátásom szerint kb a partizán is ide fog kifutni egyszer, ha jól sáfárkodik az eszközökkel, ami rendelkezésére áll..
Aha ... aki a képen van az általad linkelt bejátszásban.