Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Na jha :) pár napja olva…

#1489689 Koffein Előzmény: #1489686

Na jha :) pár napja olvastam, a románok azt mondják, hogy Horvátország és Magyarország az elsődleges tranzitútvonal, mivel a horvátokon keresztül több migri jut nyugatra, ezért nem értik a holland és osztrák kifogást... ha a románokat e miatt nem engedik, akkor a horvátokat is el kellett volna utasítani..

Manfréd meg látja, hogy Orbán bukakéba van vágva, nem zárom ki, hogy ez egy stratégia részéről, megmogyorózza Orbánt és megjelenik +1 feltételként, hogy miként bánjanak a migrikkel, akár frontex jelenlét stb... ez csak fikció, de bele lehet látni egy kezdő lépést... meglátjuk..

Beraktam nagyvilágba. Sz…

#1489686 Ibiza Előzmény: #1489670

Beraktam nagyvilágba. Szerintem le kéne jönni a szipuról ennek a majomnak. Merkel kérésére egyszer nyitottuk a határt, átvezettük a germánnak amit megérdemel.. Wilkommenskultur.. a lábukat csókolgatták még a pápa is. Utána a német csajok jól jártak kapták a répákat meg a fürge ujjakat..

Most mi a tosz van? Jöhe…

#1489670 Koffein

Most mi a tosz van? Jöhetnek, mehetnek a személyazonosságnélküli migrik, vagy nem? Mert kezdem elveszíteni a fonalat... lehet, hogy nincs is kerítés? ha nincs, akkor megvan oldva minden probléma... de ha megvan oldva minden probléma, mert mehetnek nyugatra a migrik, akkor most miért probléma? wtf van?? XD

Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője jelentette ki:

Nem Romániát és Bulgáriát kell hibáztatni, nem ők nyitják meg a kaput a migránsok előtt, hanem Magyarország és Orbán Viktor kormányfő. Támogatjuk Romániát és Bulgáriát.

https://24.hu/kulfold/2022/12/15/schengeni-ovezet-...

Hajdú Péter interjú

#1489650 Ibiza Előzmény: #1489647

igen, nézett mint a rossz pöcs.
Hozzá se tudott szólni ha vakkant valamit az hüjeség volt, egyből leugatták. Látszott valaki benyomta vattaembernek.

Hajdú Péter interjú

#1489647 KawaBazsy Előzmény: #1489642

Volt anno a Dömsödinek egy autós műsora, ez meg mindig ott állt mellette, én meg nem értettem, h mit keres ott, mi a szerepe..

Kommunista árstoppok meg…

#1489644 walex

Kommunista árstoppok meghosszabbítva 2023. április 30-ig.
Éljen a párt!

Hajdú Péter interjú

#1489642 Ibiza Előzmény: #1489640

:) megvezetett? egy ritka szarházi. Egy pillanatra nem őszinte.

Dömsödivel vagy fridivel többször volt együtt, csak les.. akkor érzi a fasorban nincs. Tipikus szarházi a pénz érdekli csak, építi hozzá az érdekalapú kapcsolatait. Előre kiszámítja a hatásokat. Sokan dolgoznak a keze alá mert egyedül semmi nem megy neki.

Hajdú Péter interjú

#1489640 Koffein

pozitív csalódás volt, lehet privátba normálisabb a Hajdú, ettől függetlenül egy nagyképű pöcsnek gondolnám... :)

finn oktatás

#1489639 Koffein Előzmény: #1489638

Nem vonult vissza, csak visszább akar lépni a jövőben, mint pl Fördős Zé gasztroblogger, nem tudom mennyire ismered. A street kitchen + a konyhafőnök műsorvezetője. Eleinte csak egymaga tolta a street kitchen tartalmakat, majd visszább lépet és már az apján keresztül ezeregy séf osztja a tartalmat... a meglátásom szerint kb a partizán is ide fog kifutni egyszer, ha jól sáfárkodik az eszközökkel, ami rendelkezésére áll..

finn oktatás

#1489637 Koffein Előzmény: #1489636

Gulyás Marci? Nem. Valami olyasmit mondott a nyáron, hogy lassacskán szeretné átadni a stafétát az újaknak, hogy ne egy emberes show legyen..

a kamu(flage) siker sztori ...

#1489616 prfecó Előzmény: #1489602

miért,?nem kapnak egy euró centet. Meg egy év és könyörög a pénzért Döbrögi

a kamu(flage) siker sztori ...

#1489615 prfecó Előzmény: #1489602

miért,?nem kapnak egy euró centet. Meg egy év és könyörög a pénzért Döbrögi