Szoktam fridit nézni, eléggé irányult, de jó műsorokat csinál. Sajna sok esetben nem kérdez rá a magas labdákra mert rossz színben tűnne fel a vendége vagy a kormányt erősítené, de ez más helyeken is igaz akár fordítva.
Ilyen podcastokkal szoktam lazulni, csak a szakértők érdekelnek. Egy két lilaködös f@szt is megnéztem de elég fárasztóak. Látom nincs kigondolva a mondanivalója soha nem gondolta érlelte ezeket csak bedobta mert hatásvadász meg jó ellenzékis.
Amiket én irogatok azos soxor átgondolt soxor átbeszélt ütköztetett kiérlelt axiómák, amiket bármikor próba alá teszek és bármikor átdolgozom ha van gyenge pontja. Én nagyon hiszek a szellem erejében a kollektív bölcsességben, de a nyájszellemben is. Elfogadom és tiszteletben tartom más véleményét ha meg tudja mondani miért gondolja úgy vagy tud érvelni mellette.
Csak érdekesség. Anno soxor voltam Thaiföldön volt egy idős házaspár, valamiért kedveltek egyszer az asztalomhoz ültek, dumcsiztunk általános semleges dolgokról a bácsi hozta fel a politikát, nem akartam semmi konfliktust, mondtam a komcsikat nem szeretem elmondtam miért. Mondta ő is komcsi volt magas beosztásban sokat tett a pártért és ha nyaralni akart akkor azonnal ugrottak mert másképp nagy balhét csapott, de amúgy szerényen és keményen dolgozott.
Ez már a rendszerváltás után volt pár évvel. Mondom neki ezt a thai utat gondolom nem az elvtársak fizették. Mondta nem. Elmondta ő hisz hitt az eszmében. Látta az uraságokat a gazdagokat stb.. Szóba hoztam az államosítást a tudatlan elvtársakra bízták a jól működő gyárakat. Ebben egyet értett. Akkor szólalt meg a néni, mondta apukája gyárát is a komcsik államosították apja nem is tudta feldolgozni. Mondom neki ne haragudjon de ezt hogy tudják megoldani ők látszólag tűz és víz nem egy oldalon álltak. Mondta szerették egymást és nem beszéltek erről. szóval minden van a világban.