Most nézem, sokszor nem írtam be a tranzakcióimat mostanában... Volt pl. Viaplay vétel (Azóta esett 10%-ot).
Cameco-t most adtam el...
Most nézem, sokszor nem írtam be a tranzakcióimat mostanában... Volt pl. Viaplay vétel (Azóta esett 10%-ot).
Erősen gondolkoztam tegnap, hogy épp meglóduló SBSW részvényeimet eladjam-e, de aztán nem tettem.
Ma -12%-on ezt utólag erősen sajnálom.
Közben a CMA -t is eladtam és most eladtam a Transocean-t is.
De vissza szeretném majd venni olcsóbban. Utoljára ilyet tavaly novemberben csináltam, akkor jól meg is szoptam (a 4,3-nál eladott papírokat 6 felett tudtam visszavenni).
CMA-t tartom, persze az az egyetlen bank, ami nem emelkedett after marketben és még 45,78 alatt van.
A WAL most már 30 USD (de jó lett volna, ha az a 12 USD-s megbízásom teljesül!)
A PAC ami 7 USD-nél volt befagyva, amikor venni akartam meg már 11,6...
Lehet ilyenkor kell röviden szünetet tartani.
bakka meg, pedig 12,1-ről 15,2-ig ugrott azóta a WAL.
Most visszavettem a CMA-t (45.78-on a KBC szerint, napi abszolút csúcson!).
Viszont most elkezdett zuhanni.
Szép ez , hogy most már napon belül tudom oda vissza hozni a matgab faktor 10%-át percek alatt.
Van még mit tanulnia tőlem Jim Cramer-nek...
mégsem... Nem teljesült , közben felfüggeszthették ezt is...
WAL vétel, csakhogy ne kispályázzunk...
eladtam nyertem 10 USD-t. Most persze megint megindult felfele.
Comerica vétel.
Amikor a megbízásom tizede teljesült, azonnal fel is függesztették a részvényt.
RIG-et nem bírtam idegekkel, tegnap este visszavettem. Ma -11%-on nyitott. a fucktor az fucktor.
Ha megfogadtátok a Transaocean novemberi 22-i eladásom utáni lehetőséget, akkor már 43% pluszban lehetnétek.
Persze amíg tartottam 1-1,5 éven keresztül , addig nem bírt felmászni ide...
na mindjárt +10%-ban van a PBR eladásomhoz képest. Pedig azért ilyen környezetben 2 nap alatt majd 10% nem semmi, de fogadjunk megint nem fogadtátok meg!
PBR eladva.
Na, most indulhat az olaj rally!
Nagyon elszomorodtam, akkor ezután felkészülök a higgításra vagy nagyon közel huzom a stopot.
Transocean eladás volt múlt héten (4,3-nál) helyette most PBR vétel. 9,67
múlt heti Cardano és IMX.X vételeimet reggel 6.50-kor feladtam.
7-kor már Twittelt is CZ (Binance):