Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

befektetés korlátozás 3 hónapos betéthez kötött kamat

#1489052 Ibiza Előzmény: #1489004

Amikor a hirekben olvastad van lehetőség 16.7%ot keresni akkor beirtad neked olyan van, utána kiderült ez csak intézményieknek elérhető.. akkor néma csend..most próbálod igazolni.
Jelentősége nincs. De biztos igy van ahogy írod de teljesen más számokat mondtál.
Ha tudsz jó üzleteket akkor miért kell befektetés? Pörgesd a pénzt biznicben.
Nekem még nincs lekötve a della, nagynehezen megjött a 3. hitelem is, addig nem mozgathattam a pénzeket. Igy van 0.5, 2,5 és 5,5%os pénzek.
Vettem eladtam eurt és ami maradt azokkal nyomtam üzletet. 40-70Ft árfolyamnyereség + kereskedelmi haszon.
410-420környékén eladtam Eurokat ebből fizettem adókat is.
Árfolyamtól függően vettem árut és alkatrészeket is. Kellett mák is, mert megvettem jó áron eurt akkor szólt kollégám állitólag megjelenik a piacon egy alkatrész amit nagyon vártunk..mondtam vigye el a kártyát..éjjel jelent meg12.500db mire beírta a rendelésbe és kifizette ott maradt 16db. :) Előtte az volt szállítás várhatóan 102hét.

#1489040 prfecó Előzmény: #1488998

gondoltam , hogy ibiza , , csak duma van , de befektetés az nincs

#1489004 prfecó Előzmény: #1488998

Kedvedért még akár "lángossütő-tojásos " elnevést is felveszem

Raiffeisen Bank Hungary VIP ügyféleként

Befektetésem egy része Raiffesein Bank International Ag egyik kliens fiók ( Wien. Favoritengasse), ez az osztrák leánycég által forgalmazott befektetési alapjában van.( a RBI Group tagja.)

Miután megtakarításom miatt befektetésem terhére 3,5 % EUR kamara hitelt és magyarországi cégem Szechényi folyószámlahitel max 3 % kamatot Learbirázsolja az üzletkötöjük , befekteti MNB diszkontkincstár jegy.

Minden költség fizetése mellett összejön még a 17 % is.

Ránéztem kedvedért DKJ D230517 még tegnap is 12,1 % fizet bárkinek, függetlenül 10.000 vagy 100.000.000 ft a befektetett összeg( erre nem terjed ki a kamatsapka. Előre szólok , hogy december végén visszaszállni szeretnék a Magyar Állampapírokba , mely januártól már( 2022 KSH) infláció + 0,5 től 1,5 % jegyezhető. 2022 KSH infláció 13,75 % talán , de inkább a 15 % lesz közelebb.

Most megoszthatod befektetésedeit

Majka a popzene Orbánja

#1488999 Ibiza Előzmény: #1488969

ózdi suttyóból kikaparta magát a saját erejéből ezt becsülöm benne.
Ő is jól használja a médiát, nem száll el annyira mint a többi roma celeb. A romák nem tudnak kibújni a bőrükből, ha jön a della akkor mindjárt minden arany..meg barokk.

#1488966 Ibiza Előzmény: #1488929

A múltkor is kérdeztem mibe fektettél ami 16%-ot hozott. Akkor melyikbe?

"Csodálkoznék ha nem eme…

#1488942 Illuzio Előzmény: #1488933
"Csodálkoznék ha nem emelnék a PMÁP, PEMÁP idő előtti visszaváltási jutalékát 1%-ról kettőre vagy még magasabbra. Nagyon pengeélen táncolnak, mert ha megindul a nép az állampapírokból kifele," kjanek???

Az emberek zöme még kádá…

#1488937 Ibiza Előzmény: #1488933

Az emberek zöme még kádári szocializált. Soha nem lesz normális piacgazdaság vagy a lightosabb szociális piacgazdaság.
Ezért nincs valódi jelzálog mert azonnal mentsükmegabíróicát mozgalmak kerekednek..mennyünk a zorbán házához mert hüje voltam, felvettem olyan pénzben hitelt amit még nem is láttam nem is volt a kezemben.

a nézettség a lényeg, a …

#1488936 Ibiza Előzmény: #1488878

a nézettség a lényeg, a hívószó a csatornán csúszás..így a libsi oldal is belenéz..kattognak a nézettségek.. marketingből jeles.
És még később ha lenne váltás még jól jöhet. Ravasz.