Index - Gazdaság - Kiderült, miért vesz radart a magyar kormány Izraeltől
gondoltam , hogy ibiza , , csak duma van , de befektetés az nincs
Kedvedért még akár "lángossütő-tojásos " elnevést is felveszem
Raiffeisen Bank Hungary VIP ügyféleként
Befektetésem egy része Raiffesein Bank International Ag egyik kliens fiók ( Wien. Favoritengasse), ez az osztrák leánycég által forgalmazott befektetési alapjában van.( a RBI Group tagja.)
Miután megtakarításom miatt befektetésem terhére 3,5 % EUR kamara hitelt és magyarországi cégem Szechényi folyószámlahitel max 3 % kamatot Learbirázsolja az üzletkötöjük , befekteti MNB diszkontkincstár jegy.
Minden költség fizetése mellett összejön még a 17 % is.
Ránéztem kedvedért DKJ D230517 még tegnap is 12,1 % fizet bárkinek, függetlenül 10.000 vagy 100.000.000 ft a befektetett összeg( erre nem terjed ki a kamatsapka. Előre szólok , hogy december végén visszaszállni szeretnék a Magyar Állampapírokba , mely januártól már( 2022 KSH) infláció + 0,5 től 1,5 % jegyezhető. 2022 KSH infláció 13,75 % talán , de inkább a 15 % lesz közelebb.
Most megoszthatod befektetésedeit
ózdi suttyóból kikaparta magát a saját erejéből ezt becsülöm benne.
Ő is jól használja a médiát, nem száll el annyira mint a többi roma celeb. A romák nem tudnak kibújni a bőrükből, ha jön a della akkor mindjárt minden arany..meg barokk.
gondoltam lángossütő ,)
A múltkor is kérdeztem mibe fektettél ami 16%-ot hozott. Akkor melyikbe?
Addig se az uniós források sorsáról beszél a média :)
Állítólag Orbán Nagy-Magyarország sállal pózolt a Görögök elleni mérkőzés után:
https://www.spiegel.de/ausland/viktor-orban-provoz...
Nekem ez eddig kimaradt.
A Spiegel provokációt kiállt.
Ejnye-bejnye.
Az emberek zöme még kádári szocializált. Soha nem lesz normális piacgazdaság vagy a lightosabb szociális piacgazdaság.
Ezért nincs valódi jelzálog mert azonnal mentsükmegabíróicát mozgalmak kerekednek..mennyünk a zorbán házához mert hüje voltam, felvettem olyan pénzben hitelt amit még nem is láttam nem is volt a kezemben.
a nézettség a lényeg, a hívószó a csatornán csúszás..így a libsi oldal is belenéz..kattognak a nézettségek.. marketingből jeles.
És még később ha lenne váltás még jól jöhet. Ravasz.
nem úgy emléxem, olvastál valamit és gyorsan ráugrottál mintha.. miközben lakosságnak nem volt elérhető az emlékeim szerint.
Valakinek dolgoznia is kell, már olvastam a hírt, jellemzően reggel meg tőzsdezárás környékén olvasok híreket..bár meg vannak nyitva.
Érdekesség, hogy már a lakossági ügyfelek 20 millió felett is megkapják a betéti kamatsapkát.
Eközben megy a csodálkozás, hogy egyre kevesebben bíznak a forintban.
https://forbes.hu/uzlet/nyereszkedes-bankok-nagyma...
Meglepne, ha ezek után nem emelnék meg a PMÁP, PEMÁP 1%-os visszaváltási költségét.
Pengeélen táncolnak és még mindig nem érzik ennek a veszélyét ezek az idióták, de szerencsére ők soha semmiért nem hibásak. Brüsszel, Soros, migránsok, háború, szankciók annál inkább.