Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

befektetés korlátozás 3 hónapos betéthez kötött kamat

#1489040 prfecó Előzmény: #1488998

gondoltam , hogy ibiza , , csak duma van , de befektetés az nincs

#1489004 prfecó Előzmény: #1488998

Kedvedért még akár "lángossütő-tojásos " elnevést is felveszem

Raiffeisen Bank Hungary VIP ügyféleként

Befektetésem egy része Raiffesein Bank International Ag egyik kliens fiók ( Wien. Favoritengasse), ez az osztrák leánycég által forgalmazott befektetési alapjában van.( a RBI Group tagja.)

Miután megtakarításom miatt befektetésem terhére 3,5 % EUR kamara hitelt és magyarországi cégem Szechényi folyószámlahitel max 3 % kamatot Learbirázsolja az üzletkötöjük , befekteti MNB diszkontkincstár jegy.

Minden költség fizetése mellett összejön még a 17 % is.

Ránéztem kedvedért DKJ D230517 még tegnap is 12,1 % fizet bárkinek, függetlenül 10.000 vagy 100.000.000 ft a befektetett összeg( erre nem terjed ki a kamatsapka. Előre szólok , hogy december végén visszaszállni szeretnék a Magyar Állampapírokba , mely januártól már( 2022 KSH) infláció + 0,5 től 1,5 % jegyezhető. 2022 KSH infláció 13,75 % talán , de inkább a 15 % lesz közelebb.

Most megoszthatod befektetésedeit

Majka a popzene Orbánja

#1488999 Ibiza Előzmény: #1488969

ózdi suttyóból kikaparta magát a saját erejéből ezt becsülöm benne.
Ő is jól használja a médiát, nem száll el annyira mint a többi roma celeb. A romák nem tudnak kibújni a bőrükből, ha jön a della akkor mindjárt minden arany..meg barokk.

#1488966 Ibiza Előzmény: #1488929

A múltkor is kérdeztem mibe fektettél ami 16%-ot hozott. Akkor melyikbe?

"Csodálkoznék ha nem eme…

#1488942 Illuzio Előzmény: #1488933
"Csodálkoznék ha nem emelnék a PMÁP, PEMÁP idő előtti visszaváltási jutalékát 1%-ról kettőre vagy még magasabbra. Nagyon pengeélen táncolnak, mert ha megindul a nép az állampapírokból kifele," kjanek???

Az emberek zöme még kádá…

#1488937 Ibiza Előzmény: #1488933

Az emberek zöme még kádári szocializált. Soha nem lesz normális piacgazdaság vagy a lightosabb szociális piacgazdaság.
Ezért nincs valódi jelzálog mert azonnal mentsükmegabíróicát mozgalmak kerekednek..mennyünk a zorbán házához mert hüje voltam, felvettem olyan pénzben hitelt amit még nem is láttam nem is volt a kezemben.

a nézettség a lényeg, a …

#1488936 Ibiza Előzmény: #1488878

a nézettség a lényeg, a hívószó a csatornán csúszás..így a libsi oldal is belenéz..kattognak a nézettségek.. marketingből jeles.
És még később ha lenne váltás még jól jöhet. Ravasz.

#1488935 Ibiza Előzmény: #1488929

nem úgy emléxem, olvastál valamit és gyorsan ráugrottál mintha.. miközben lakosságnak nem volt elérhető az emlékeim szerint.
Valakinek dolgoznia is kell, már olvastam a hírt, jellemzően reggel meg tőzsdezárás környékén olvasok híreket..bár meg vannak nyitva.

Érdekesség, hogy már a l…

#1488933 walex

Érdekesség, hogy már a lakossági ügyfelek 20 millió felett is megkapják a betéti kamatsapkát.

Eközben megy a csodálkozás, hogy egyre kevesebben bíznak a forintban.

https://forbes.hu/uzlet/nyereszkedes-bankok-nagyma...

Meglepne, ha ezek után nem emelnék meg a PMÁP, PEMÁP 1%-os visszaváltási költségét.

Pengeélen táncolnak és még mindig nem érzik ennek a veszélyét ezek az idióták, de szerencsére ők soha semmiért nem hibásak. Brüsszel, Soros, migránsok, háború, szankciók annál inkább.