lehet.
Azért vannak körülmények, amit sorrendbe lehet rakni valamilyen logika mentén.Én tényeket rendeztem sorrendbe nem elméleteket. Ebből a sorrendből tettem egy következtetést. Ugyanezekből a tényekből nem lehet mást következtetést levonni.
qui prodest.
oroszok jól jártak a háborúval? Ha nem akkor minek indították?
Gondolom mert hülyék.
Ha jól jártak akkor igazad van. Ha nem akkor meg kell nézni kinek az érdeke.
A háborúnak sok taktikája van, évezredesek, felperszelt föld, felégetett termények, kútmérgezés, idegen zászló.
Ukránoktól sok millió ember elment a 60% nem is akar visszatérni, ezek nagy része kihasználta a lehetőséget mert menekült lehet és csont nélkül kijuthat.
A gazdag réteg tiplizett, Bp-i mélygarázsokban meg lehet nézni az autókat, otp-kben sorban állnak simán nyithatnak számlákat.. senki nem foglalkozik a pénzmosással.. senki nem ellenőrzi az embereket. Az ukrán maffia az első 3ban benne van.
Én leírtam azokat a körülményeket amiket én látok és ebből vontam egy következtetést.
Ukránok nyomtak bombákat a civil területekre, erre kaptak büntetést ami két célú, büntetés és egy idő után a kormány ellen fordítja az embereket.
Oroszok a kezdeti időben kínosan ügyeltek csak katonák haljanak.
Most is olvasom, rakétázták kijevet és meghalt 1 ember.
Budapestet bombázták és lőtték amcsik is, gyerekek felnőttek haltak. Ráadásul ledobáltak robbanó játékokat, babákat labdákat. ezeket katonáknak szánták? persze megy a szerecsen mosdatás de ezek tények.