Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

érdemes megnézni

#1488925 Ibiza Előzmény: #1488924

nézd meg a beállított képeket, elrendezett hadszíntereket amiket már a háború eleje óta nyomnak ezerszer lebuktak. A G20 csúcsra is összehoztak egy lengyel betámadást de ezt nem egyeztették a gazdival, azt gondolták majd ráugranak. Ukránok jól használják a médiát és jól manipulálják a közvéleményt akiket lehet. Seggdugasz tábornok az oszkárra hajt.

érdemes megnézni

#1488924 prfecó Előzmény: #1488919

Természetesen az oroszokra fogják. De ez így is történt , mert a támadók mindig háborús bűnöket követnek el. Ukrajna támadta volna meg Oroszországot ők lennének a háborús bűnőket elindító fél. Remélem majd jó pár orosz célpontot szétlőnek orosz területeken az ukránok. Sőt visszafoglalják Krímet és megláthatjuk Putyin vadász rezidenciájukat (mnit ahogy Lovasberény vadász kastélyára is kiváncsi lennék )

érdemes megnézni

#1488919 Ibiza Előzmény: #1488917

oroszt pont annyira utálom mint az ukránt. Ukránok hazugok és aljasok. Az orosznak azért szurkolok mert aljasul belerángatták őket, zelinek meg azért nem mert az ukránokat eladja szotyiért. Szerinted ki fog szopni? Nem tudod kik milyen háborús bűnöket követtek el és mit kennek ukránok az oroszok nyakába.
Most nem mehetnek be újságírók az oroszok által feladott területekre. Sejted mi zajlik ott és kikre fogják fogni...

érdemes megnézni

#1488918 prfecó Előzmény: #1488910

bértollnok olvastál Tőlem egy jó szót is Gyurcsánért . Sőt továbbra is fenntartom Gyurcsány jelenléte , csak a fidesznek jó Sok tíz /százezren nem hajlandók miatt szavazni miatta az ellenzékre , amíg ott van.

érdemes megnézni

#1488917 prfecó Előzmény: #1488909

Talán az orosz és magyar sajtóban jelentek meg ezek a képek és vélemények. az amerikai szolgálat kételkedett az ukránok harcképességéről és nem zárták ki, hogy 6 napon belül fel adják a háborút , ha elfoglalják Kijevet. Mindenesetre még mindig ajnározod az oroszokat , minden háborús bűncselekmény ellen ( Bucsa , Herszon , etc)

érdemes megnézni

#1488910 Spade Előzmény: #1488906

A bértolnok az te vagy meg walex hetente 2x legalább toljátok a nerezést, remélem gyurcsánytól jó pénz húztok érte, én meg hónapok óta nem írok semmi magyar politikát. Amúgy meg ukri helyzetértékelésedről, összekeversz valakivel, ami nem csoda hiszen olvasni se tudsz rendesen, éppen ezért kértelek már h szakadj le rólam plíííz

érdemes megnézni

#1488909 Ibiza Előzmény: #1488906

emlékeztetlek usa szakszolgálatainak a jelentésére. 3-6 napot mondtak. Oroszokat ujjongva fogadták az évek óta irtott kelet ukrajnai oroszok. Kijevvel számolta el magát putymó

érdemes megnézni

#1488906 prfecó Előzmény: #1488827

hmmmm nem szoktam foglalkozni bértollnok propagandistával , de azért emlékeztetnélek Spade gyors orosz győzelmekről , oroszokat ujjongva fogadó ukránokról irkáltál a háború kirobbanásakor (amikor még nem háborúnak nyíilvánított különleges mókányolást indított 40.000 orosz katona ) még Fehéroroszország területéről is.

aladddin

#1488888 Spade Előzmény: #1488887

A Blekrokknak tanácsot adó MI Aladddin azt tanácsolja neki h a házakat-ingatlanokat kell vásárolni durván, amcsiban szippantják is fel ezerrel, erre jó a magas kamtcsi és a felpumpált rezsidémon , a tulajok így occón eldobják, (utána meg majd vissza lehet béreltetni /klausz swábi/).......

az olaj űti a véleményszabadságot

#1488862 Ibiza Előzmény: #1488853

Usa mindig egy jellemtelen szar volt. Csak érdekek vannak. Kettős mérce kettős beszéd. "tartsatok ki magyarok jövünk.." meg anyád. Ha kell holnap lepippantják putymót.

az olaj űti a véleményszabadságot

#1488858 TrendMan Előzmény: #1488853

Azért nem lennék biztos benne, hogy a CIA nem intéz valamit a háttérből.

lehet.Azért vannak körül…

#1488845 Ibiza Előzmény: #1488837

lehet.
Azért vannak körülmények, amit sorrendbe lehet rakni valamilyen logika mentén.Én tényeket rendeztem sorrendbe nem elméleteket. Ebből a sorrendből tettem egy következtetést. Ugyanezekből a tényekből nem lehet mást következtetést levonni.
qui prodest.
oroszok jól jártak a háborúval? Ha nem akkor minek indították?
Gondolom mert hülyék.
Ha jól jártak akkor igazad van. Ha nem akkor meg kell nézni kinek az érdeke.
A háborúnak sok taktikája van, évezredesek, felperszelt föld, felégetett termények, kútmérgezés, idegen zászló.
Ukránoktól sok millió ember elment a 60% nem is akar visszatérni, ezek nagy része kihasználta a lehetőséget mert menekült lehet és csont nélkül kijuthat.
A gazdag réteg tiplizett, Bp-i mélygarázsokban meg lehet nézni az autókat, otp-kben sorban állnak simán nyithatnak számlákat.. senki nem foglalkozik a pénzmosással.. senki nem ellenőrzi az embereket. Az ukrán maffia az első 3ban benne van.
Én leírtam azokat a körülményeket amiket én látok és ebből vontam egy következtetést.

Ukránok nyomtak bombákat a civil területekre, erre kaptak büntetést ami két célú, büntetés és egy idő után a kormány ellen fordítja az embereket.
Oroszok a kezdeti időben kínosan ügyeltek csak katonák haljanak.
Most is olvasom, rakétázták kijevet és meghalt 1 ember.
Budapestet bombázták és lőtték amcsik is, gyerekek felnőttek haltak. Ráadásul ledobáltak robbanó játékokat, babákat labdákat. ezeket katonáknak szánták? persze megy a szerecsen mosdatás de ezek tények.