https://kiszamolo.hu/kamatsapka-a-bankbetetekre-is...
Addig se az uniós források sorsáról beszél a média :)
Állítólag Orbán Nagy-Magyarország sállal pózolt a Görögök elleni mérkőzés után:
https://www.spiegel.de/ausland/viktor-orban-provoz...
Nekem ez eddig kimaradt.
A Spiegel provokációt kiállt.
Ejnye-bejnye.
Az emberek zöme még kádári szocializált. Soha nem lesz normális piacgazdaság vagy a lightosabb szociális piacgazdaság.
Ezért nincs valódi jelzálog mert azonnal mentsükmegabíróicát mozgalmak kerekednek..mennyünk a zorbán házához mert hüje voltam, felvettem olyan pénzben hitelt amit még nem is láttam nem is volt a kezemben.
a nézettség a lényeg, a hívószó a csatornán csúszás..így a libsi oldal is belenéz..kattognak a nézettségek.. marketingből jeles.
És még később ha lenne váltás még jól jöhet. Ravasz.
nem úgy emléxem, olvastál valamit és gyorsan ráugrottál mintha.. miközben lakosságnak nem volt elérhető az emlékeim szerint.
Valakinek dolgoznia is kell, már olvastam a hírt, jellemzően reggel meg tőzsdezárás környékén olvasok híreket..bár meg vannak nyitva.
Érdekesség, hogy már a lakossági ügyfelek 20 millió felett is megkapják a betéti kamatsapkát.
Eközben megy a csodálkozás, hogy egyre kevesebben bíznak a forintban.
https://forbes.hu/uzlet/nyereszkedes-bankok-nagyma...
Meglepne, ha ezek után nem emelnék meg a PMÁP, PEMÁP 1%-os visszaváltási költségét.
Pengeélen táncolnak és még mindig nem érzik ennek a veszélyét ezek az idióták, de szerencsére ők soha semmiért nem hibásak. Brüsszel, Soros, migránsok, háború, szankciók annál inkább.
hmmmmmmmm talán olvasni kellene a gazdasági sajtót. Ugyanugy kételkedtél a 16 % kamattal fektettem be és két nap múlva nyílvánosságra került a lehetőség és a befektetők részére elérhető kamat is. De korábban is lehetett arbitrázolni bizonyos befektetett összeg felett , még egy tojáskereskedő, munkaerő kereskedő lángososnak is
tudni kellene mire gondolsz, mert így elszáll mint lepkefing a szélben.
Befektetők vannak ezen az oldalon. Miért tiltják meg , hogy kihasználjam a maximális befektetési lehetőséget , mint lakossági VIP ügyfé( 17,6% -minusz költségek) ? Érdekes a kormány 27 % ÁFA -val nem extraprofitit termel?
Elég szar szám. Nem a szöveg miatt, zeneileg semmi extra.
Látja a trendet, megcsinálja a dalt, ha nem játssza egy rádió sem, akkor is milliókat keres rajta, és leszarja, a jobb, meg baloldali suttyók mit mondanak... minél nagyobb a lázadás, annál többet keres..
itt van Fluor, a 10-en, 20-on évesek lázadását testesíti meg,
Majka a 30-as, 40-es korosztályt szólítja meg..
van aki azt mondja, hogy végre valaki kimondja!! van aki azt, hogy gerinctelen áruló!! de a vége ugyanaz, a pénztárhoz járulnak és fizetnek...
Említhetnénk Balázst is, RTL-en, a nagy ellenzéki médiumban bohóckodik, majd bemegy a NER rádióba és eteti az összes majmot, aki hallgatja és elhiheted, ott megtalálható az ellenzéki, kormánypárti, semleges...
S ilyenkor fel lehet tenni a kérdést, hol van a gerinc celebkém? Erre Balázs adott választ, jó pár évvel ezelőtt és azt mondta: egyszerűen ez üzlet, amíg mindkét oldalt kiszolgálja, addig nincs probléma..
A rendszer egyik eleme most hirtelen kritizálni kezdett. Eddig jó volt? Hol volt? Évek óta tolja a rendszer szekerét a tv csatornàn.
Számomra ez tök hiteltelen tőle,kb. mintha a NER házi zenésze adta volna elő, a nagyképű mmmákoska.
MZP elég komolyan leosztotta a fideszes csávót. Így kellett volna április előtt is és nem összeállni mindenféle leszerepelt csőcselékkel, akik így magukkal rántották őt is.
reggel óta ezen csámcsog a közösségi média... gőzkieresztésnek tökéletes...
szerintem a szürke/fekete gazdaság jelentőségét az áfa mutatja meg... +különböző termékeken lévő adó.. de lehet rosszul gondolom..