Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"Csodálkoznék ha nem eme…

#1488942 Illuzio Előzmény: #1488933
"Csodálkoznék ha nem emelnék a PMÁP, PEMÁP idő előtti visszaváltási jutalékát 1%-ról kettőre vagy még magasabbra. Nagyon pengeélen táncolnak, mert ha megindul a nép az állampapírokból kifele," kjanek???

Az emberek zöme még kádá…

#1488937 Ibiza Előzmény: #1488933

Az emberek zöme még kádári szocializált. Soha nem lesz normális piacgazdaság vagy a lightosabb szociális piacgazdaság.
Ezért nincs valódi jelzálog mert azonnal mentsükmegabíróicát mozgalmak kerekednek..mennyünk a zorbán házához mert hüje voltam, felvettem olyan pénzben hitelt amit még nem is láttam nem is volt a kezemben.

a nézettség a lényeg, a …

#1488936 Ibiza Előzmény: #1488878

a nézettség a lényeg, a hívószó a csatornán csúszás..így a libsi oldal is belenéz..kattognak a nézettségek.. marketingből jeles.
És még később ha lenne váltás még jól jöhet. Ravasz.

befektetés korlátozás 3 hónapos betéthez kötött kamat

#1488935 Ibiza Előzmény: #1488929

nem úgy emléxem, olvastál valamit és gyorsan ráugrottál mintha.. miközben lakosságnak nem volt elérhető az emlékeim szerint.
Valakinek dolgoznia is kell, már olvastam a hírt, jellemzően reggel meg tőzsdezárás környékén olvasok híreket..bár meg vannak nyitva.

Érdekesség, hogy már a l…

#1488933 walex

Érdekesség, hogy már a lakossági ügyfelek 20 millió felett is megkapják a betéti kamatsapkát.

Eközben megy a csodálkozás, hogy egyre kevesebben bíznak a forintban.

https://forbes.hu/uzlet/nyereszkedes-bankok-nagyma...

Meglepne, ha ezek után nem emelnék meg a PMÁP, PEMÁP 1%-os visszaváltási költségét.

Pengeélen táncolnak és még mindig nem érzik ennek a veszélyét ezek az idióták, de szerencsére ők soha semmiért nem hibásak. Brüsszel, Soros, migránsok, háború, szankciók annál inkább.

#1488929 prfecó Előzmény: #1488926

hmmmmmmmm talán olvasni kellene a gazdasági sajtót. Ugyanugy kételkedtél a 16 % kamattal fektettem be és két nap múlva nyílvánosságra került a lehetőség és a befektetők részére elérhető kamat is. De korábban is lehetett arbitrázolni bizonyos befektetett összeg felett , még egy tojáskereskedő, munkaerő kereskedő lángososnak is

#1488926 Ibiza Előzmény: #1488921

tudni kellene mire gondolsz, mert így elszáll mint lepkefing a szélben.

#1488921 prfecó

Befektetők vannak ezen az oldalon. Miért tiltják meg , hogy kihasználjam a maximális befektetési lehetőséget , mint lakossági VIP ügyfé( 17,6% -minusz költségek) ? Érdekes a kormány 27 % ÁFA -val nem extraprofitit termel?

Látja a trendet, megcsin…

#1488881 Koffein Előzmény: #1488878

Látja a trendet, megcsinálja a dalt, ha nem játssza egy rádió sem, akkor is milliókat keres rajta, és leszarja, a jobb, meg baloldali suttyók mit mondanak... minél nagyobb a lázadás, annál többet keres..

itt van Fluor, a 10-en, 20-on évesek lázadását testesíti meg,

Majka a 30-as, 40-es korosztályt szólítja meg..

van aki azt mondja, hogy végre valaki kimondja!! van aki azt, hogy gerinctelen áruló!! de a vége ugyanaz, a pénztárhoz járulnak és fizetnek...

Említhetnénk Balázst is, RTL-en, a nagy ellenzéki médiumban bohóckodik, majd bemegy a NER rádióba és eteti az összes majmot, aki hallgatja és elhiheted, ott megtalálható az ellenzéki, kormánypárti, semleges...

S ilyenkor fel lehet tenni a kérdést, hol van a gerinc celebkém? Erre Balázs adott választ, jó pár évvel ezelőtt és azt mondta: egyszerűen ez üzlet, amíg mindkét oldalt kiszolgálja, addig nincs probléma..

A rendszer egyik eleme m…

#1488878 walex Előzmény: #1488851

A rendszer egyik eleme most hirtelen kritizálni kezdett. Eddig jó volt? Hol volt? Évek óta tolja a rendszer szekerét a tv csatornàn.

Számomra ez tök hiteltelen tőle,kb. mintha a NER házi zenésze adta volna elő, a nagyképű mmmákoska.

reggel óta ezen csámcsog…

#1488851 Koffein

reggel óta ezen csámcsog a közösségi média... gőzkieresztésnek tökéletes...

befizetett adó aránya gdp-hez viszonyítva

#1488839 Koffein Előzmény: #1488836

szerintem a szürke/fekete gazdaság jelentőségét az áfa mutatja meg... +különböző termékeken lévő adó.. de lehet rosszul gondolom..

befizetett adó aránya gdp-hez viszonyítva

#1488836 TrendMan Előzmény: #1488822

Akkor ez végülis a szürke/fekete gazdaság jelentőségét mutatja az adott országban, ha jól értem.