Regisztráció Elfelejtett jelszó

Budapest

az áruszállító Bentley esete a parkolási rendszerrel

#1488852 prfecó Előzmény: #1488849

hmmm a vele szemben álló arab tulajdonú szálloda is ugyanezt csinálja , de volt Jégbüfé helyén álló NER tulaj 5csillagos szálloda is utcán parkoltatt. Kempinszki V. parkolóhelyeket vesz igénybe. Four Season előtt bátran állnak NER lovagok autoi vagy pl. Katar állam luxus autói.Mejünk fel a vár felé , volt Oxigén (hát bizony wellnest igénybevevő XII kerületben kizárólag autóval közlekedek legújabb Mészáros étterembe. Budai várba parkolni lehetetlen ugye . Egyedül a Hilton oldotta meg korrektül , de Főőrség , Aranybástya , Zsiday éttermek sajátságos módon teszik lehetővé a parkolást vendégeig számára. Van a parkoló óra és van , akinek van lehetőségük kikerülni.

‪#‎most_hallottam_a_kocs…

#1488311 Ibiza

‪#‎most_hallottam_a_kocsmában‬ – Felfedezés | Facebook

Öngyilkos lett a mókus de jó poénok vannak. Csaposként dolgozott onnan csipegette.

"„A versed szar, de nagyon szép dolgokról írsz benne.”

„— Csak nem tán sört iszol?

— Mi, hát fúljak meg szomjan?”

„Na jó, én most feladom. Te tényleg iszonyú hülye vagy. Még hogy szerinted felismerhető a Baudelaire- és Tandori-allúzió ebben a versben! Mi lenne, ha ezután inkább csak használati utasításokat írnál meg fordítanál? Még hogy felismerhető… Hülye fasz.”

zsupsz, egy szarkarepülés

#1488309 TrendMan Előzmény: #1488308

Vagy túlzottan befolyásoltak bizonyos irodalmi élmények, ahol a varjú mindig fekete?

#1488308 matgab Előzmény: #1488267

Hát, ha eddig a varjakat szarkának gondoltad, akkor kijelenthetjük, hogy valszeg nem figyelted meg jól őket...:)

zsupsz, egy varjúrepülés

#1488301 Ibiza Előzmény: #1488274

Igen, dolmányos varjú vagy népiesen ködmehátú. A városban is van mindenféle fa. Nem lenne gazdaságos nekik ha becipelnék messziről. Elsősorban nem magokat eszik, hanem állatokat, kiszedik a madártojást és a fiókákat, dögöket, kisebb emlősöket gyengébb galambokat is lever. Diót szeretik, ledobálják az ótra, autók feltörik ék meg összecsipegetik.
Nagyon okos. Iskolánál figyeltem meg, 8előtt odamennek, becsengetnek a gyerekek eldobálják a szendvicseket. Az ostobábbak csak megeszik, az okosabbak kiforgatják, kieszik a vajat meg a felvágottakat.

zsupsz, egy varjúrepülés

#1488273 TrendMan Előzmény: #1488269

Én eddig azt hittem, a szarka az amelyik a kukában túr:-)

Egyébként ezek olyan közepes méretű, szürke dolmányos madarak, én meg úgy tudtam a varjú fekete.

Izé.

Lehet nem vagyok egy etológus :-)

#1488269 Koffein Előzmény: #1488267

Szerintem nem figyelted :) amit szarkának nézel, az valószínűleg varjú :) ez természetes viselkedés, mint ahogy a kukákba turkálás, és a kaja kicsomagolása a zacsiból :))

Ilyenkor diót próbálnak összetörni :) ha engedi és nem repül el vele, össze szoktam törni neki, rálépek és otthagyom, hogy kitudja enni a belsejét :))

#1488267 TrendMan

Érdekes: Néhány napon belül ma már a sokadik szarka ejtett majdnem a fejemre egy makkot vagy mit Budapest asztalt rengetegében.

Az ember megy át az úton - fa sehol - egyszer csak egy naaagy valami zuhan le az aszfaltra erős koppanással mellettem, nyomában zuhanórepülésben egy szarka. Nézem mi van?

Aztán a sokadik alkalommal rájövök: A szarka így próbálja meg széttörni, hogy hozzájusson a finom belső részhez.

Nem emlékszem, hogy a korábbi években ilyet láttam volna.

Lehet a szarkák megváltoztatták a viselkedésüket?

Vagy csak én nem figyeltem eddig?

Karolina út

#1487049 Ibiza Előzmény: #1487014

Igen a körúton végig. Napi 6ot lekergetek. "ott a bringautad f..matyi a pénzemből csinálták neked, kotróggyá lefele majom" De Andrássy tózse. Rommá kéne büntetni őket. A futárokat nem bántom de a többiek kapják.

Karolina út

#1487014 Koffein Előzmény: #1487010

Na igen, bicajjal a Bach csomópont is elég veszélyes..

A villányin még okés, a karolinától egy sáv megy a móricz fele, de így is sokan a járdát használják, mint a bocskain is...

Karolina út

#1487010 TrendMan Előzmény: #1487008

A Bach-csomópontnál eddig is így volt.

Mondjuk kerékpárost nem láttam arra, amikor én arra gurulok, a biztonság kedvéért persze én is a járdán.

jó van az úgy, kivéve a tetőtér és a lakók ...

#1432311 TrendMan Előzmény: #1428858

Hát ugye már nem elmúltnyolcévezhetnek, lassan már az elmúlt tizenhatévezésnek is lőttek.