Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Azt mondom, hogy nem mondok semmi és most jöjjön a műsor ...

#1488669 Koffein Előzmény: #1488660

Taktikai visszavonulás, így kerítik körbe az ukránokat :)) ja nem XD

a szerkesztett anyag /a hihetetlen interjú/

#1488574 TrendMan Előzmény: #1488543

Ez a rész és innentől lefelé, szinte meseszerű:

"– Itt inkább biztonságban érzi magát?

– Kétségtelenül. Mondok önnek egy példát. Itt vannak a programfüzeteim, ki akartam őket Frankfurtban osztani egy konferencián, de a német posta hat nap alatt sem tudta kikézbesíteni, Münchenben nyolc nap sem volt elég, akkor továbbirányítottam őket Budapestre, és itt pontosan időre kézbesítették őket. Ugyanezt tapasztaltam az utazásnál is, Hamburgból Münchenbe 90 percet késett a vonatom, Salzburgnál is, de Salzburgból Budapestre percre pontosan megérkeztem. A reptéren Berlinben minimum egy óra becsekkolni, itt Ferihegyen még soha nem volt több 10-15 percnél. Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy itt látszik, hogy működik a rendszer, ami vállalkozóként nekem fontos. Magyarországon olyan keretek vannak, melyeket mi németek még Angela Merkel előtt tapasztaltunk."

Ez hülyeségeket beszél, …

#1488546 Koffein Előzmény: #1488543

Ez hülyeségeket beszél, nem tudom, hogy azért, mert idióta, vagy azért, mert megfizeti ezért az mtva... remélem az utóbbi :)

Az interjú első fele még elmegy, de a második fele a biztonsági érzettől lefele hülyeség, ferdítés...

félidős választás

#1488502 TrendMan Előzmény: #1488496

Azt mondták a millás reggeliben, hogy a tőzsdének az a jó, ha az egyik ide megy, a másik meg oda megy.

félidős választás

#1488496 Koffein

A jelenlegi előrejelzések szerint a Republikánusok megszerzik a törvényhozás mindkét háza feletti ellenőrzés.

May be an image of ‎text that says "‎120K Predictlt Volume واه Which party will control the Senate after 2022 election? 96K Price 84C 72K 72C 48K 60℃ 48C 36C 24K t.uual dim.ui.all.u. Aug Aug Aug Aug Aug 31 04 Aug Sep 08 12Sep 16Sep 20 Sep Sep 24 Sep 28 Sep 02 20c Oct Oct 07 06 10 Oct Oct 18 Oct 19 Aug 27 20ct 26 30 Oct Nov 03 24C Republican Democratic‎"‎

no tracking no bias olyan mint a jó pias(z) ???

#1488490 Ibiza Előzmény: #1488483

mi lenne az üzleti modellje? semmi sincs ingyé. :)

Na igen :) Amúgy érdekes…

#1488484 Koffein Előzmény: #1488480

Na igen :)

Amúgy érdekes a német ipar gondolkodása, usa csökkenti a termelést kínában, a németek meg növelik.. pl basf viszi kínába a termelését, német autógyárak szervezik ki kínába az autógyártást... ezzel szembe az amcsi cégek indiába, vietnámba helyezik át a gyártást...

+ ami meglepett, hogy biontech emberei is mentek oláfal és megegyeztek, hogy a vakcinájukat használhatják... ez alapján kína felhagy a nulla kovid politikával, ami nem is annyira meglepő, minthogy az, hogy usa meg a pfizer engedte, hogy a biontech technikáját kínába vigyék...