Taktikai visszavonulás, így kerítik körbe az ukránokat :)) ja nem XD
Taktikai visszavonulás, így kerítik körbe az ukránokat :)) ja nem XD
Ez a rész és innentől lefelé, szinte meseszerű:
"– Itt inkább biztonságban érzi magát?
– Kétségtelenül. Mondok önnek egy példát. Itt vannak a programfüzeteim, ki akartam őket Frankfurtban osztani egy konferencián, de a német posta hat nap alatt sem tudta kikézbesíteni, Münchenben nyolc nap sem volt elég, akkor továbbirányítottam őket Budapestre, és itt pontosan időre kézbesítették őket. Ugyanezt tapasztaltam az utazásnál is, Hamburgból Münchenbe 90 percet késett a vonatom, Salzburgnál is, de Salzburgból Budapestre percre pontosan megérkeztem. A reptéren Berlinben minimum egy óra becsekkolni, itt Ferihegyen még soha nem volt több 10-15 percnél. Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy itt látszik, hogy működik a rendszer, ami vállalkozóként nekem fontos. Magyarországon olyan keretek vannak, melyeket mi németek még Angela Merkel előtt tapasztaltunk."
Ez hülyeségeket beszél, nem tudom, hogy azért, mert idióta, vagy azért, mert megfizeti ezért az mtva... remélem az utóbbi :)
Az interjú első fele még elmegy, de a második fele a biztonsági érzettől lefele hülyeség, ferdítés...
https://www.portfolio.hu/uzlet/20221107/tobb-kozme...
azé az orosz nőket nem lehet kozmetikumok nélkül hagyni :)
Azt mondták a millás reggeliben, hogy a tőzsdének az a jó, ha az egyik ide megy, a másik meg oda megy.
A jelenlegi előrejelzések szerint a Republikánusok megszerzik a törvényhozás mindkét háza feletti ellenőrzés.
Töredelmesen bevallom, hogy ennyit tudok róla:
mi lenne az üzleti modellje? semmi sincs ingyé. :)
ez ilyen firefox kiegészítő?
Na igen :)
Amúgy érdekes a német ipar gondolkodása, usa csökkenti a termelést kínában, a németek meg növelik.. pl basf viszi kínába a termelését, német autógyárak szervezik ki kínába az autógyártást... ezzel szembe az amcsi cégek indiába, vietnámba helyezik át a gyártást...
+ ami meglepett, hogy biontech emberei is mentek oláfal és megegyeztek, hogy a vakcinájukat használhatják... ez alapján kína felhagy a nulla kovid politikával, ami nem is annyira meglepő, minthogy az, hogy usa meg a pfizer engedte, hogy a biontech technikáját kínába vigyék...
Mar akartam irni, nem ertem oroszok miert nem vesznek afganoktol ott maradt usa fegyvereket.
Ettől politikus egy politikus, usa parancsára embargo Kínara most meg odamegy lepippantani a rizsagyut a fric
https://www.portfolio.hu/global/20221105/scholz-a-...