Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

huf

#1487951 Koffein Előzmény: #1487949

Szerintem, a jövő hét eleje kulcskérdés, ha ez a hatás elolvad és ismét újabb csúcsra megy, akkor Matolcsynak igaza van, kamatemelés lószart se ér, felhúzhatják 20-25-30%ra is, egy pár nap utána, akkor is menetelne tovább.. ide kiegyezés kell, minél előbb egyeznek meg, annál jobb Viktoréknak, de ezt a vonatot már lekésték... ütemet vesztettek... szerintem, a brüsszeliek vérszemet kaptak és tudják, hogy most ők diktálnak, szabadságharcnak vége.. jól tudják, ha húzzák az időt, annál jobban fog fájni a magyar kormánynak, így annál nagyobb engedménybe fognak belemenni és annál gyorsabban viszik át a törvényeket, amiket kérnek..

EUR /HUF és illúzió

#1487950 Koffein Előzmény: #1487945

így kívülről tekintve az ámokfutásotokat, most már úgy néz ki, vagyis biztos, hogy az a problémád ibizával, h nem csinált neked gyereket :)) ezé ibiza szégyelld magad, a vezér is megmondta, szórni kell a magvakat... ;))

huf

#1487949 walex Előzmény: #1487937

Igen, emlékezzünk meg róla. Főleg arról, hogy már a felvett videós anyag leadása előtt úgy nézett ki az árfolyamon, hogy vannak jobban értesültek.
Indulhat a tippverseny: Hány napig tart ki az öröm?
A devizatartalék elkezdett elfüstölni ezennel. Ha erre rácuppannak a spekák, abból baj lehet, ha majd az elfogy és EU pénz nem jön.
Jöhetnének végre a 12 éve 2/3 mellett halogatott strukturális reformok, kiadáscsökkentési intézkedések és akkor talán még hitele is lenne a dolognak, de lényegében alig változott valami.
Az állam többet fizet, de minden megy tovább, ahogy eddig.

EUR /HUF és illúzió

#1487948 Ibiza Előzmény: #1487945

Ügyes trükk. Találó a neved.. illúzió.. mondtam nem lehet tervezetten összejönni valakivel.. vagy van szikra vagy sem..igy jártál. Nem tudsz mindent, azt tudod amit mondani akartam a túl kiváncsi libáknak :) amúgy szép történet. Neked elment az idő, igaz?..tik tak..tik tak..és még mindig egyedül vagy. .. egy férfinak élete végéig lehet gyereke.

De ezzel a gyerekes trükkel nem úszod meg. Nyomjad azt a végtelen bölcsességet.

EUR /HUF és illúzió

#1487945 Illuzio Előzmény: #1487940

A golyóid már réges régen mazsolák,ezért nincs utódod. Te mint vállalkozó, aki a saját érdekét és a megbízóinak az érdekét képviseli az nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy bárki bemásszon a virágos kertbe rózsát szagolgatni. Az egész életedet erre építetted fel. OTPn nagyot buktál (Soros) pedig csak a saját egód áldozata voltál-vagy, a mai napig nem tudtad kiheverni. Az orosz kérdés magválaszolva fent, de, hogy érts is amit írtam, senki de senki nem törhet be a lakásodba büntetlenűl, ha pedig otthon tartózkodsz, akkor(némi dulakodás után) ki is belezed. Jogosan.

EUR /HUF és illúzió

#1487940 Ibiza Előzmény: #1487913

Akkor szivesen olvasnék tőled egy vérbő és saját gondolatmenetet. Amitől összeasznak a golyóim..huhh igen.. ekkora kártyát.. Ird le mi lesz mit vársz, te hogy látod az orosz kérdést, egy kis átfogó szubjektív értelmezéset ami a tiéd.
Na, lendülj bele, várom. (ne menekülj el ahogy szoktál:)

EUR/HUF

#1487934 prfecó

A kőbevésett 13 %-os kamat felemelése után azonnal változortt a forint árfolyam.

EUR /HUF és illúzió

#1487922 Illuzio Előzmény: #1487920

Ez a nesze semmi, fogd meg jól. Ez is olyan ibizás arcoskodás, csak a szokásos, pedig vártam volna még egy-két frappáns lekezelő beírást.

EUR /HUF és illúzió

#1487920 Ibiza Előzmény: #1487918

na mára elég belőled. a kapizsgálást kihagyom. :) semmi nem ment át.. ez van.. ez a maximum amit adhattam.

EUR /HUF illúzió

#1487919 Illuzio Előzmény: #1487915

Aki nem támogatja a jelenlegi politikai irányt, de adófizető, annak coki? Ez is egy szép ibizai látkép.

EUR /HUF illúzió

#1487917 Ibiza Előzmény: #1487910

allianz vagyon 1tréfás nem, ha elérnek a népek egy pénzt akkor el kell venni, igény van a válságra, elérték a vágósúlyt.

EUR /HUF illúzió

#1487915 Ibiza Előzmény: #1487910

igen, nem értettem, azt sem,hogy miért pacsálnak főleg olyanokra pacsálnak pénzt akik nem is a támogatóik..
De ezt írtam. "sztem nagyon pacsálták a pénzt, a gyerektámogatás egy része rendben de túllihegték.. feleslegesen támogatták a sok birkát, ehelyett tartalékolni kellett volna. Népi bölcselet akkor kell takarékoskodni amikor jól megy."



EUR /HUF és illúzió

#1487914 Ibiza

ne kapkodj.. nyugiban.. egyszer is elég beírni..nem bonyi.
PF-esek nem ismernek egyik sem.
Anno volt egy utazás fórum..onnan kb 10-20ember.

EUR /HUF és illúzió

#1487913 Illuzio Előzmény: #1487909

Ez elég vérszegényre sikeredett, most Én is vissza keressem az itteni bemutatkozásodat, bár aki ismert a PF-ről az úgy is tudja ki fia-borja vagy. Minden téren rossz úton jársz, de most már abban is kételkedem, hogy van benned egy kis vagányság. Uborka fára felmászott okoskodó magányos emberke vagy.

EUR /HUF illúzió

#1487910 Koffein Előzmény: #1487905

Szabadságharc a fenét :) ha az lenne, akkor január februárban nem előztek volna a kanyarba, főleg, ha érezte, hogy nagy baj van. Ha látom, hogy nagy bazdmegjön, akkor stratégiát váltok, felkészülök, nem kiköltekezem, mert akkor nagyobb cumi jön. Ahogy Te is készültél, meg készülsz a rázós időszakra, úgy nekik is készülni kellett volna. Meg is lepődtem, mert Matolcsy fél egy évvel korábban szólt, hogy fiúk ne csináljátok, mert a spekik rojtosra tosszák a seggünket... és itt vagyunk fél egy évvel később, s tényleg addig tosszák a forintot, amíg nem szégyellik...

Rázós időszak van, ezt modellezniük kellett volna, és a legrosszabb forgatókönyvből kiindulni, de sajnos nem ezt tették..