Regisztráció Elfelejtett jelszó

huf

walex Előzmény: #1487951

Egyszerűen ostobák.

Nem lett volna szabad ennyire gyengíteni a forintot, ez a taktika most csúnyán visszaütött. A piac nem hisz már nekik. Ilyenkor kellene valakit keresni még akár a nyájon belül is, akinek több hitele van.

OV most fogható, erre rájött az EU is. Nincs itt semmiféle szabadságharc, egyszerűen nincs az a pénzmennyiség, ami elég lenne nekik és még több kell,még több kell... Annyi pénzt szedtek össze, hogy több generáció megélne belőle, de nem, még több kell.

A forintnak reszeltek szerintem. Innen visszajönni csak komoly átalakításokkal, kiadáscsökkentésekkel lehetne, de erre meg nem hajlandóak.

Sokan anno azért szavaztunk rájuk (én is), hogy végre legyen vége a dagonyának, valaki tegye rendbe az országot a szocik ámokfutása után. Kaptak rá lényegében teljhatalmat, 2/3-ot négyszer is, eközben szinte lódákó sem történt, ellenben szépen visszaéltek vele és lettek megint idióta osztogatások, 13. havi nyugdíj, amitől hülyét kapok.

Én 2 dolgot tartanék meg. Gyerekek utáni adókedvezményt (inflációval növelve, mert lassan ez is olyan lesz, mint a másfél évtizede befagyasztott családi pótlék) és a felújítási támogatást, ha már az EU-tól a lakossági energetikai felújításra kapott lóvét a közintézményekre költötték a lakosság helyett. Ennek a kettőnek van értelme. Csok, babaváró csak az építőipart támogatta, nem a fiatalokat.