Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487582 Koffein Előzmény: #1487578

Eddig is ment, pl Szíria, egyik oldalt usa tolta, a másikat az oroszok, sőt ott durvábban sakkoztak, mert orosz katonák is összecsaptak az amcsi katonákkal...

Csak a gázvezetékre gondolok, ha ténylegesen amerika baszott oda, akkor az oroszoknak ez a lépés fájhat, és a következő lépésen már tuti dolgoznak pl internetkábelek felrobbantása, vagy akár lng-s hajók is elsüllyedhetnek..

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487578 Ibiza Előzmény: #1487572

bele, azt gondolom usának nem lesz könnyű dolga egyetlen elkövetkezendő megszállása, megelőző támadása sem. Oroszok segiteni fogják az ellenfelet és még fegyvereket is szállithatnak.
De én arra gondoltam lesz olyan usa tengeralattjáró vagy repülőgép anyahajó ami csúnyán megsebesül.

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487569 prfecó Előzmény: #1487564

alapvetően minden hadbanállónak az a jó , ha ködös teoriák vannak és nincsenek egyértelmű tények

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487564 Koffein Előzmény: #1487553

"Az ügyben több ország is vizsgálatot kezdeményezett, de ezek mindaddig nem indulhatnak el, amíg a szivárgás fennáll."

Ezeregy műhold van, miért nem nézik vissza? Ráengedik a mesterséges intelligenciát, tuti kidobja az összes mozgást a környéken... ez lenne az első lépés, utána jöhetne a hajók beazonosítása, cella infók stb stb... erre írják, várnak amíg a szivárgás eláll... tökre idiótának nézik az embereket..

https://hvg.hu/tudomany/20221002_muhold_planet_lab...

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487553 Ibiza Előzmény: #1487551

léteznek mini tengeralattjárók, taxi lehetett valamelyik usa szövetkezet. De gondolom megnézik a hajóforgalmat.

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487551 Koffein Előzmény: #1487540

Nem gondolnám, hogy Ukránoknak erre lenne kapacitásuk és felszerelésük...

Usának az lng, +meg azé is mert be lett ígérve februárban biden által... oroszoknak nyomatékosítás, hogy komolyan gondolja amit mond, félrevezetés, az egység megtörése ezzel a manőverrel, plusz tudják leplezni azzal, hogy biden mondta, megtette... szerintem bármelyikük is tette, kb ugyanannyi oka volt, mint a másiknak...

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487550 Ibiza Előzmény: #1487548

70-80m mélyen van, átlagos ipari nehézbúvár is meg tudja csinálni. Itt igazából a taxi a nehézség.. kell hajó..kompresszor.. és nem 2 perc.. a műholdak mindent látnak..

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487548 TrendMan Előzmény: #1487540

Abból indulunk ki, hogy nemzet államok állnak szemben egymással, de elfelejtjük, hogy a nagyhatalmak esetén sok helyütt vannak államok az államon belül.

Simán lehet, hogy valamelyik nagyhatalom valamelyik önállósodott belső szervezete, érdekcsoportja lépett valamit.

A szakértők nem csak azt nem tudják, hogy ki volt, de a végrehajtás módjára is olvastam már A) Csakis katonai búvárok lehettek, a legújabb pedig B) Csőgörénnyel követték el.

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487540 Ibiza Előzmény: #1487536

oroszoknak sztem nem volt érdekük a szabotázs, egyszerűen azt mondhatják amig tartanak a szankciók addig nem adunk semmit..
Ukránoknak érdeke fenntartani a konflktust.. usának is ez az érdeke..kell a nato terjeszkedés..a fegyver megrendelések.. új szövetségek alakulhatnak....eu nem mászhat le a keresztfáról egy darabig.. ukránok csak fennmaradó konfliktus mellett tudják a legjobb eredményeket elérni..

szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487537 Koffein Előzmény: #1487536

Senki nem tudja, hogy ki volt az... ex CIA-s nyilatkozta, hogy usa nem lehetett, mert túl sok emberen megy végig a döntés, kivitelezés, túl nagy a kockázat, hogy kiderül, meg mondja, hogy tudomása szerint, minden ilyen nagyobb akció kiszivárgott, amit amerika vitt véghez, mert több száz ember kezén megy végig, és valaki kifogja fecsegni, mert mindig fecsegnek az emberek...

Ha megvizsgáljuk kinek állt érdekébe, mondhatjuk azt, hogy USÁnak is és Oroszo.nak is érdekében állt felrobbantani.

Ha USA volt, akkor Putyin biztos mondta, hogy Biden a jó qrva anyádat, ez jó lépés volt... akó nemsoká Putyin fog valami hasonló nagyságút lépni..

Ha Oroszo. volt, akkor üzenet a natonak, eu vezetőinek, hogy nem viccel, ezzel is nyomatékosítva, hogy leszarja a gázeladást, a csővekbe fektetett pénzt, lesz másik piac, a következő lépés durvább lesz, ha sarokba szorul, mint egy patkány...


szakértők: Passz! ... Kössz!

#1487536 TrendMan

Arra kérdésre, hogy Európa miért nem kezdeményezi a béketárgyalásokat, mind a négy szakértő egyöntetűen úgy fogalmazott: nem tudjuk, mi történik a háttérben.

Míg arra a kérdésre, hogy ki robbantotta fel az Északi Áramlatok vezetékeit, Demkó Attila összegezte, ennek értelmében szerinte ebben nem voltak orosz érdekek.

Nem igazán látom, itt mi történt. Alapvetően ukrán érdekek voltak, de nekik meg nem voltak katonai lehetőségeik erre. Amerikának és Angliának, de a lengyeleknek is van erre katonai képességük. Ez szög az európai gazdaság koporsójába. Nagyon nehéz tél előtt állunk.
https://index.hu/kulfold/2022/10/01/orosz-ukran-ko...

orosz diplomácia

#1487518 amix Előzmény: #1487483

Totálisan felesleges itt vitatkozni, hogy melyik fél áll közelebb a vélt igazához .

A lényeg úgyis az, hogy az átlagember meg fogja szívni. Mindegy hogyan végződik ez a szituáció. Ha lesz atom akkor azért szopika , ha nem lesz és Putyin visszavonul vagy eltávolítják, akkor meg azért lesz szopika. Ez esetben Oroszország szétesik, feldarabolják, nyersanyag bázisát privatizálják az úgynevezett nyugati országok. Azt kár hinni, hogy ekkor megoldódik az energiaválság, és innentől kezdve az orosz földből jövő olaj gáz már olcsó olaj és gáz lesz. Hétköznapi embereknek már sosem lesz olyan áron gáz, üzemanyag mint ami 2021ben volt.

hitler orosz

#1487516 prfecó Előzmény: #1487513

Remélem addig provokálják oroszokat , amíg putymo vagy kirobbantaná a 3. világháborút , de a piros gomb megnyomása előtt kivégzik elvtársai. Oroszok visszaállítanák a szovjetövezetet és annak tagja Magyarország is.

Többször kifejtettétek a háttérben már egyeztetnek orosz és amerikai vezetők( ez már igy van )

kérdés a játékelméletszerint a félrerántás meg lesz ?????

hitler orosz

#1487513 Ibiza Előzmény: #1487508

oroszok nem akarnak ebbe az irányba - mármint felénk terjeszkedni..(ukránokban nem vagyok biztos, de vélhetően letörnék a szarvát zelinek) itt stabil területek vannak és NATO országok.
Igen a kommunikáció putyinra van kihegyezve mint nálunk orbánra, ez szándékos, ha félreállitják őket új helyzet alakul.
Oroszoknál egy katonai puccs halálos kimenettel és már lehet is tárgyalni.
Gondolom megvannak a forgatókönyvek. A most megszállt területek és a krim soha nem kerülhet vissza ukránokhoz..csak úgy, ha vagy önrendelkezésű területek lesznek nemzetközi biztositékokkal vagy oroszok kibérlik 99évre..

játékelmélet

#1487512 Ibiza Előzmény: #1487510

Ez egy vélemény amit segitettek kialakitani. És azt hiszed a téed :)
Jó lehet tudni mit fog csinálni putymó, kiváncsi vagyok és valamennyire aggódom.