Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

hitler orosz

#1487516 prfecó Előzmény: #1487513

Remélem addig provokálják oroszokat , amíg putymo vagy kirobbantaná a 3. világháborút , de a piros gomb megnyomása előtt kivégzik elvtársai. Oroszok visszaállítanák a szovjetövezetet és annak tagja Magyarország is.

Többször kifejtettétek a háttérben már egyeztetnek orosz és amerikai vezetők( ez már igy van )

kérdés a játékelméletszerint a félrerántás meg lesz ?????

hitler orosz

#1487513 Ibiza Előzmény: #1487508

oroszok nem akarnak ebbe az irányba - mármint felénk terjeszkedni..(ukránokban nem vagyok biztos, de vélhetően letörnék a szarvát zelinek) itt stabil területek vannak és NATO országok.
Igen a kommunikáció putyinra van kihegyezve mint nálunk orbánra, ez szándékos, ha félreállitják őket új helyzet alakul.
Oroszoknál egy katonai puccs halálos kimenettel és már lehet is tárgyalni.
Gondolom megvannak a forgatókönyvek. A most megszállt területek és a krim soha nem kerülhet vissza ukránokhoz..csak úgy, ha vagy önrendelkezésű területek lesznek nemzetközi biztositékokkal vagy oroszok kibérlik 99évre..

játékelmélet

#1487512 Ibiza Előzmény: #1487510

Ez egy vélemény amit segitettek kialakitani. És azt hiszed a téed :)
Jó lehet tudni mit fog csinálni putymó, kiváncsi vagyok és valamennyire aggódom.

orosz diplomácia

#1487511 Ibiza Előzmény: #1487505

Usa esetén simán beszopod a megelözö csapást igaz? Gondolom logikus volt a 911 szaudi pilóták vezettek amire el kell foglalni afganisztánt. De Iraq vagy Libia szétverése is megelőző csapás volt.. Iraq esetében israel mutatta be a hamis bizonyitékokat, amit nem tudtak bebizonyitani később az amcsik sem.. és utólag legalizálták az államterrort az ENSz-el.

Sok TV-t nézel és mindent elhiszel.
Ha az oroszok kinoznak valakit az meg van kinozva. És mi van ha ukránok kinoztak és beállitoták orosz kinzásnak. Voltak hirek ukránok kinoztak állitólagosan kollaboráns ukránokat.
Az orosz foglyokat is kinozták lábon lötték erröl ők raktak fel videokat.
Csak kérdezem milyen orosz érdek lenne civileket kinozni?
Láthatjuk, iskolákat kórházakat bombáznak oroszok, miközben külföldiek mesélik korházakban iskolákban szállásolták el őket és ezeket a magaslati pontokat használták..
Ukránok jól használják a médiát. Nem hinném gond lenne nekik pár száz ukránt feláldozni a nemes cél érdekében.
Az oroszokról vannak háborús tapasztalatok is Mo.on. szerették a gyerekeket zabráltak de senkit nem kinoztak meg. Egy leányt meg akartak erőszakolni a parancsnok az utcán lötte fejbe mind a 3at.
Ukránok belelendültek, azt is olvastam nem csak a leányt hanem az állatokat is..
Voltak képek a szegény lebombázott ukrán vasútállomásról de ott voltak hegyekben a katonai ládák..erre nem figyeltek
Szóval senki nem szent..és ukránok nagy kamusok. Sok beállitott képet eladnak frissnek.
Szavazás: Ha folyamatosan basztatnak nyirnak az ukránok és orosz vagy, akkor te hova szavaznál?
Orbánék beálltak a szélbe ne felejtsd most kuncsorognak a pénzért.. amúgy a krimet sem ismertük el emlékeim szerint.
Talán van olyan elfogadott ENSZ szabály amiben az van, háborús cselekménnyel megszerzett területet nem ismernek el. Semmilyen háború nem végződhet nyereséggel.
A többi az zagyvaság.. egy feltételezés..inkább azt lásd az ellenzék nem szavazta meg azt a változtatást emit az eu kért..azért, hogy ne legyen meg az a tétel...nem tudom más országoknak is vannak ilyen hazaáruló ellenzéke vagy csak nekünk sikerült bekapni ezeket.

játékelmélet

#1487510 prfecó Előzmény: #1487509

Elárulom putymo félrerántja és ha nem akkor ugy emlékeznek rá hogy kirobbantotta az atomháborút , ami még Kínának sem fog tetszeni. Lehet , hogy félhülye Biden é csak provokálják az provokálják oroszokat , csak provokálják. Lássuk mennyíre beszari putymo , ha már saját elvtársai akarják megskalpolni , mert ők még élni akarnak. putymonak nincs jelleme , egy kétlábon járó skizofrén , akit a KGB képzett ki .

a játékelmélet abból ind…

#1487509 Ibiza Előzmény: #1487504

a játékelmélet abból indul ki egyik úgy is félrerántja.
Ha egyik sem rántja félre akkor szép temetés van egy májkrémes dobozban.
Elárulom, putymo nem rántja félre. Kina kiszámithatóan mindig visszalép az utolsó elötti pillanatban putymó nem ilyen. Azért mert nem teheti meg és a jelleme sem olyan, nem erre szocializált, az emberek sem ezt várják el tőle.
Nem teheti meg mert akkor legközelebb a fején ugrálnak és megeszik a szendvicsét. Nem rántja félre a kormányt mert ha kell végig tudja vinni. Minden szinten van válaszlehetősége. A legvégsőre is.
Nem zárom ki usa ismeri az oroszok válaszcsapás tervét, odáig provokálják az oroszt amig az európára vonatkozó rész teljesül belöle. Max elveszitenek 2-3 régebbi anyahajót..oszt majd lehet újat gyártatni a haverral.
Lehet erre kell e félhüje biden.

hitler orosz

#1487506 prfecó Előzmény: #1487504

Mvilágháború előtt voltak beszariak voltak Nyugaton

Most inkább idejében térítsék észre az orosz Hitlert.( mert bizony Putyin már fenyegetőzik atomhatalmi státuszával )

Persze belemegy a gatyába , persze nagy gazdasági krízis lesz Nyugaton.

Oroszok meg előbb utobb visszatérnek a kőkorszakba , mert

Oroszok meg visszatérnek a kőkorszakba , mert ha nem engednek holnap már kárpát medence lesz új orosz tartomány.

Sok sok nyugtató kell .........

orosz diplomácia

#1487505 prfecó Előzmény: #1487483

Most azt mondod nem az oroszok támadták meg Ukrajnát , persze Amerika foglalta el a területének ötödét( most mégis ez komoly) Ja állítólag Ukrán katonák kínozták meg az ukrán lakosságot ??? Ez most komolyan mondod????

Honnan tudod , hogy szabályos volt az "állítolagos népszavazás" Gondolom Russia TV és rádió adásait nézed Már Origo és MTV is elítélte a népszavazást, sőt Szijjártó is és Orbán is.. Remélem amikor Magyarországot is ujra orosz érdekszférába akarják csatolni , akkor is ez lesz a véleményed , hiszen egy hazaáruló már elkezdte kiárusítani az oroszoknak a magyar gazdaságot , csak hogy maradhasson magyar Quisling.

Ez nagyon durva.Ha játék…

#1487504 TrendMan Előzmény: #1487501

Ez nagyon durva.

Ha játékelméleti oldalról gondoljuk végig, akkor az 'Antant', a 2. vh. előtt engedékeny volt Hitler-rel, szemben, félrerántották azt a bizonyos kormányt. Erre Hitler tovább eszkalálta a helyzetet.

Az a megoldás tehát belement a gatyába.

Most a másik utat járják.

Nem vagyok biztos benne, hogy ez nem-e megy bele.

Nem megnyugtató, kell sok-sok nyugtató.

Mert nem tudsz szabadon …

#1487503 Ibiza Előzmény: #1487498

Mert nem tudsz szabadon gondolkodni, aki nem azt mondja amit te az putyinista orbánista..kellenek a skatulyák..
Amit oroszokkal csináltak az igazságtalanság.. egy útja maradt a bekeményités.
Usa egy szemét agresszor..államterrorista..
Oroszt és amcsit kb egyformán utálom.. de most putymónak adok igazat..

A magyar embert sok igazságtalanság éri érte ezért érzékeny erre.. napi szinten megy a kettős beszéd kettős mérce.. az ellenünk dolgozás.

ez akár a világválságba …

#1487501 Koffein

ez akár a világválságba is mehetne...

https://www.facebook.com/kancz.geopolitika/posts/5...

• Biztonságpolitika: miközben Kijev és a Nyugat tapsikol a harci sikereknek, az orosz politikai elit - és benne Putyin - világképében tektonikus változás állt be: az ellenség valójában nem Ukrajna, hanem a TELJES NATO.

Az orosz elnök környezetéből kiszivárgó információk szerint Putyin egyre kevésbé hallgat korábbi bizalmasaira és szinte bizonyosan ESZKALÁLJA a konfliktust, ha úgy érzi, sarokba szorították.

Mai moszkvai beszédében Putyin kiemelte: az USA precedenst teremtett a II. világháború végén azzal, hogy atomot dobott japán városokra.


csak pr-ban voltak nácik…

#1487499 Koffein Előzmény: #1487497

csak pr-ban voltak nácik, kb betyársereg szintjén voltak az azoviak... Putyin is annyira nézi nácinak őket, mint amennyire bármelyikünk a betyársereget, ezért is cserélte el egy, mondom egy emberért, azaz Medvecsukért az 55 azovi foglyot.. leszarja őket, csak ezt majd egyszer el is kell magyarázni, hogy miért ért meg 1 ember 55 azovit, akiket a forgatókönyvük szerint fel kellett volna lógatni...

De ezt innen nem tudjuk …

#1487498 TrendMan Előzmény: #1487497

De ezt innen nem tudjuk megítélni.

Putymo a te hősöd, arra figyelsz, amit ő mond.

A Zetymo meg mást mond, a Butymo megint mást.

Közben lehet a fele sem igaz.

Erről beszélt putymó. Sz…

#1487497 Ibiza Előzmény: #1487495

Erről beszélt putymó. Szitották a nacionalizmust.
Láthattad a kisebbségekkel hogy viselkedtek. Az azov ezred szélsőségesen nacionalista nácik voltak és mindenhol voltak hozzájuk emberek vezetők.
Én úgy látom usa már jó ideje készült erre, zeli erre a célra került hatalomra. Utána jöttek a provokációk.

orosz diplomácia

#1487485 Ibiza Előzmény: #1487476

ukrajna eleve egy vicc ország..most keresnek fogódzót most épitenek maguknak történelmet mert amúgy oroszok..mentalitásban nyelveben is. Amikor ittam szovjetekkel még a szuban, minden országban előjött a nacionalizmis. Litvánok grúzok lettek.azeriek. észtek.. kijevben voltam 2x semmi gondjuk nem volt orosszal, nem mondták külön ukránnak magukat. Litvánok voltak a legkeményebben nacionalisták.

nem lesznek hátrányban m…

#1487484 Ibiza Előzmény: #1487479

nem lesznek hátrányban mert nekik megfelelt a korábbi leosztás, a végtelen mennyiségű nyersanyagukért cserébe technológiát magas feldolgozottságú alapanyagokat kapnak. Ezzel tudják fejleszteni az országukat. Az ürkutatásban a fegyvergyártásban elég jól álltak oroszok. Az orosz az praktikusan gondolkodó nép. Jellemző példa amcsi ürhajósoknak sok ezer dolláros tollakat fejlesztettek irni tudjanak, oroszok ceruzákat vittek fel, sima karandast.
Oroszok nyersanyagot, mezogazdasági és ipari alapanyagokat, épitöanyagokat gyártanak megbizhtó minőségben. Mindezt tömegtermelésben a világban meghatározó mennyiségben.
Biztosan van nekik egyéb fejlesztési területük de nem követtem annyira.

orosz diplomácia

#1487483 Ibiza Előzmény: #1487475

Honnan tudod kamu a népszavazás? mert usa azt mondja? az az usa ahol rég meghalt emberek szavaztak a féleszű bidenre.
Az elcsatolt területekben 90% feletti az orosz népesség és az ukránok lőtték kinozták őket, állitólag 14.000embert lőttek le és bombáztak löttek szét házakat. senki nem vizsgálta ki ezeket az ügyeket a roppant érzékeny eu és ENSZ nem érdeklődőtt a téma iránt. Miért? Semmilyen kisebbségi jog nem illette őket. Szerinted kire szavaztak és milyen arányban?