Azert az tudhatod, hivatalosan az adatokat nem kothetik össze, ombudsmanok orkodnek. Statisztikahoz csak ezt hasznalhatjak.
Azert az tudhatod, hivatalosan az adatokat nem kothetik össze, ombudsmanok orkodnek. Statisztikahoz csak ezt hasznalhatjak.
1. Azért fontos a forint/euró árfolyam, mert továbbra is import az áruk nagy része. Minél szarabb a forint, annál drágább lesz minden. Minden forintos megtakarítás szépen elértéktelenedik, ezáltal aki forintban takarít meg, szépen kifosztják, elértéktelenítik a vagyonát, de ez is tetszik neked nyilvánvalóan, akárcsak a gazdáidnak...
2. Anonim, mi?
Azért van a levélben a címhez tartozó kód...
Azért kell megadni a munkáltatód nevét és egy csomó adatot, amihez semmi közük...
Személyi kérdőívnél már kell név is, ennyit a nagy anonimitásról.
Szívesen.
Ma is okosabb lettél.
Ennyi eszed van. Inkább néznél utána először a dolgoknak, de nem, egyből okoskodsz nagyképűen.
kilépett az mszp.ből https://24.hu/belfold/2022/10/02/kilep-az-mszp-bol...
vajon hány napon belül jelentik be, hogy csatlakozott a dk-hoz? :)
Én kitöltöttem, bár nem mentette el, h rohadjon meg.. Nagyon nem anonim, pontosan, személyhez rendelten kell megadni az adatokat.
te rugózol állandóüan az ájro árfolyamon, lehet h most összekevertelek a hollanddal, vedd úgy h a többiért ez járt neked.
Én úgy tudom h a népszámlálásadatai anonimek,(szal te vagy a "hülye" :)) persze tudjuk h ez mit jelent, de abban biztos vagyok ha számítógépen töltöd ki a tuggyukkik mindent is levesznek azonnal
Elkezdődött a népszámlálásnak nevezett vagyonleltár készítés.
Csodálatos kérdések vannak ám, semmi köze a népszámláláshoz.
A kérdések nagy részére megvan náluk a válasz (NAV, Földhivatal, TB., stb.), teljesen felesleges az egész.
Tolvajoknak nem kötelező a vagyonnyilatkozatot rendesen kitölteni, de az állampolgároktól elvárják a valós kitöltést. Aki ellenáll, 200 ezer bünti.
Te szerencsétlen, egy szót nem írtam pénzváltókról, olvass vissza, bivalybasznádiról meg főleg nem. Nem baj, ha "hölye" vagy, csak ne reklámoznád napi szinten. :)
szurkolhatsz, de csodálkoznék ha nem lennének tervek.. A-Zs-ig
EU-nak nem érdeke egy magyar csőd.. ha nem tesznek semmit azonnal menekülne a tőke a kelet- és délurópai országokból.
Egyszerűbb ha megadják a kivánt pénz egy nagyobb részét.
Tudod, Te , mondtad bivalybasznádon lévő árfolyam és verted a tüzet Pesten nincs ilyen
Most már okoskodsz , hogy 406 vagy 4o7 a vétel ( de itt 405)a nem 425 feletti az eladási árfolyam.Persze lényeg a spread és az összezuhanó magyar gazdaság , már várom Kósa" svájci atomtudosprofesszor" szavait az államcsődről. Kérd ki a biztonsági felvételeket és meg látod a tömeget. Ez a tömeg a látható. Szintn látható , hogy magyarország devizatartalékának szintje háromhavi import alá esett. Ez a vörös vonal.IMF behívásának klasszikus előszobája.
csiszolódj egy kicsit.
Én az ukránokat látom főleg a bankokban
nem azt mondtam hanem annál amit mondtál még a zotépé is jobb. Western unionnál vannak durva árak
vagy 20 árfolyam közül melyiket jelenítik meg? na azt még a pénztárosuk se tudja :)
mit nem, tudolk elviselni te szerencsétlen?, először is köszi h elismerted h a vétei 405 volt, ez így lehetett ebből láthatod h igazat mondtam a 406-407-tel, de tömeg nem volt sehol egyébként a károly krt és környéke, és nem fogytak ki az ájróbol sehol egyébként en eladni akartam. A politika meg engem nem érdekel a választások áprilisban voltak, majd érdekel 2026-ban megint. Tőlem azért is mozoghat az árfolyam mert a kecske meghágta a lovat
Spade az hogy nem tudsz semmit az nem baj ,de nem tudod elviselni , mert Te szartad a spanyol viasz. Bivalybasznádi pénzváltó jelenesetbe Exclusive Change Kft Szent István krt 12. földszinti üzlethelység. Vételi árfolyam 405 ft , eladási 429 ft. Szép spread. Ja most csak készpénzért megy a buli. 1 milka kicsit jobb , 5 milka felett házhoz jön , speciális árfolyam. Turek is házhoz jön nála 12 Ft a spread , igaz nem tart fenn üzlethelységet . Azért a Gránit Bank ügyfél volt Randomos befektető , Wise mind mind jobb árfolyamat ad ide-oda. Viszont összes pénzváltó péntek reggeltől full tele volt. Akadt aki vett , volt aki eladott , a többség meg szívinfarktust kapott a magyar gazdaságpolitikai intézkedésektől.
Mondjuk azt a szarkupacot a 2/3 nyertes fidesznek kell eltakarítani , aki belebukhat. Mondjuk Gyurcsányt már régen börtönbe kellett volna tenni ,de fidesznek jól jön ez tulmozgásos , öntelt hazaáruló.
akkor hazudok bazky, legközelebb lefotózom, de mégjpobb h nem írom be, megzavarja a köznyugalmat úgy látom
még a zotépénél is csak 8Ft körül van
OTP Bank - OTP valuta-deviza árfolyamok
Tudom h a bivalybasznádi pénzváltókról beszéltél. Áruld már el h miafaszért keversz bele politikát tényekbe. Nem tudod eiviselni h ha írsz egy faszságot, azt valaki tényszerűen kijavítja.Te vagy ilyen meg a holland nyugger. Én leszarom a politikát, és örültem volna (írtam is) ha gyurci nyer mer már rég elzavarták volna a picsába.
gyurci főnid ma megsimizjhette a buksidat jól dolgoztál