Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

pénzváltok

#1487546 Ibiza Előzmény: #1487542

nem azt mondtam hanem annál amit mondtál még a zotépé is jobb. Western unionnál vannak durva árak

pénzváltok

#1487544 Spade Előzmény: #1487543

mit nem, tudolk elviselni te szerencsétlen?, először is köszi h elismerted h a vétei 405 volt, ez így lehetett ebből láthatod h igazat mondtam a 406-407-tel, de tömeg nem volt sehol egyébként a károly krt és környéke, és nem fogytak ki az ájróbol sehol egyébként en eladni akartam. A politika meg engem nem érdekel a választások áprilisban voltak, majd érdekel 2026-ban megint. Tőlem azért is mozoghat az árfolyam mert a kecske meghágta a lovat

pénzváltok

#1487543 prfecó Előzmény: #1487534

Spade az hogy nem tudsz semmit az nem baj ,de nem tudod elviselni , mert Te szartad a spanyol viasz. Bivalybasznádi pénzváltó jelenesetbe Exclusive Change Kft Szent István krt 12. földszinti üzlethelység. Vételi árfolyam 405 ft , eladási 429 ft. Szép spread. Ja most csak készpénzért megy a buli. 1 milka kicsit jobb , 5 milka felett házhoz jön , speciális árfolyam. Turek is házhoz jön nála 12 Ft a spread , igaz nem tart fenn üzlethelységet . Azért a Gránit Bank ügyfél volt Randomos befektető , Wise mind mind jobb árfolyamat ad ide-oda. Viszont összes pénzváltó péntek reggeltől full tele volt. Akadt aki vett , volt aki eladott , a többség meg szívinfarktust kapott a magyar gazdaságpolitikai intézkedésektől.

Mondjuk azt a szarkupacot a 2/3 nyertes fidesznek kell eltakarítani , aki belebukhat. Mondjuk Gyurcsányt már régen börtönbe kellett volna tenni ,de fidesznek jól jön ez tulmozgásos , öntelt hazaáruló.

pénzváltok

#1487542 Spade Előzmény: #1487541

akkor hazudok bazky, legközelebb lefotózom, de mégjpobb h nem írom be, megzavarja a köznyugalmat úgy látom

pénzváltok

#1487534 Spade Előzmény: #1487530

Tudom h a bivalybasznádi pénzváltókról beszéltél. Áruld már el h miafaszért keversz bele politikát tényekbe. Nem tudod eiviselni h ha írsz egy faszságot, azt valaki tényszerűen kijavítja.Te vagy ilyen meg a holland nyugger. Én leszarom a politikát, és örültem volna (írtam is) ha gyurci nyer mer már rég elzavarták volna a picsába.

gyurci főnid ma megsimizjhette a buksidat jól dolgoztál

Még egy gyöngyszem, prop…

#1487533 walex

Még egy gyöngyszem, propagandistáknak is ajánlott.

pénzváltok

#1487530 walex Előzmény: #1487525

Ki kamuzik propagandista?
A belvárost nem én írtam, de tapsolj, hogy a főnökeid újabb lépést tettek a magyarok kifosztásáért.

pénzváltok

#1487527 Spade Előzmény: #1487526

igen vételi volt írtam is h"Lófaszt volt itt ájro vételi pánik", olyan nagy volt a spread. Amúgy nemtom hol voltak vételi pánik vásárlások talán bivalybasznádon? , pesten ezek kimondottan nagy forgalmú helyek

pénzváltok

#1487526 Koffein Előzmény: #1487525

pánik vásárlások lehettek, ezé előforulhatott, hogy némely váltó kifogyott... örök igazság, hogy nem akkor kell venni, amikor csúcsra megy :)

a 406-407 a vételi árfolyam (ennyiért veszi meg a váltó) lehetett, eladási (amennyiért eladja a váltó) 420-tól felfele...

pénzváltok

#1487525 Spade Előzmény: #1487487

feco meg walex kamuzik, a belvárosban a zájro vétel csütörtökön és pénteken is 406-407 HUF volt többször is néztem, miközben a zájro árfolyama meg 422 volt. Lófaszt volt itt ájro vételi pánik Csak azt nem értem minek ebben kamuzni ?

pénzváltok

#1487524 Ibiza Előzmény: #1487522

Nem ennyire szimpla a világ, jeleztem 2000x a háttér diplomácia az ahol a dolgok eldőlnek.

Senkinek nem érdeke eu teljesen bedőljön... de aztán még is.. ha eu bedől utána újra lehet épiteni valamit...de senki nem tudhatja csak próbálunk okosak lenni.. vagy felfedezni valami összefüggést.
Egy erdőtűz mindig pusztulás és egyben az új élet lehetősége.
Több országnak ki van nyomtatva a saját nemzeti valutája ) az osztrákot konkrétan látták ismerősök).

Azt kérdeztem venni vagy eladni az EURt, egy ravasz és okos lángossütő véleménye érdekelt..meg gondolom másokat..erre irtam tegyél valamit a fórumhoz..ne sajnáld tőlünk a zsenidet.

Ügyes vagy, nyilván oka van miért a holland nyugdij, gondolom gyerek oda ment és követtél valami mintát.. nekem nem volt cél a külföldi élet, meg hát nem is tudok veled versenyezni.
Nekem a cégépités volt az első..összeraktam a cégeket.. felvettem hiteleket 0,5-2,5% között. Volt egy több éves rullirozó projekt aminek nagyon magas a hozzáadott értéke.. qrva kemény volt főleg az első hullám.. volt olyan 60napot dolgoztam folyamatosan.. nagyon össze kellett rakni...pénzügyileg és műszakilag. magas kötbér..szoros határidő miközben a világban anyag és gyártási kapacitás hiány van. Élveztem mert olyan energiák kerekedtek bennem amire nem is számitottam. Élvezték kollégák is, egyikük folyamatosan szkennelte a piacokat..a nagykereket éjjel vadászott az amcsi piacon a hiányzó cuccokra, nála volt a kártya 3mp alatt bezsákolta. Folyamatos volt az ujratervezés mert az az A, B tervek 1-2 nap alatt összedőltek az állandóan változó körülmények miatt. Szóval jó volt, nagyon fárasztó de élveztem.
Az alapok megvannak kellő vásárlóerővel várom a válságot.. van menekülési terv.. vettem részvényeket ezek nem szépek.. van HUF van eur... nem látom a jövőt. De ez hol van tőled.

pénzváltok

#1487522 prfecó Előzmény: #1487488

rossszul csináltam????

Magyar ingatlan eladva (visszabérelve), holland ingatlan kiadva , még egy év és jár a holland nyugdíj. Tegyél vissza Te is a forumhoz Ibiza .Te , hogy csináltad??

Vmár belengetve a török áramlatnak műszaki gondjai lesznek (holland sajtó már lehozta a Gazprom NL egyenlőre bennfentes utasitásait a török , bolgár szerb , magyar gazprom cégei vezetőinek) Az már Magyarországon is tudható egyértelműen holland Gazprom dönt a török áramlattal kapcsolatos ügyekben Most lehet putymohoz menni térdre erszkedve szopni kAKADU.

pénzváltok

#1487519 walex Előzmény: #1487493

Nekem ez nem vágyam, hogy Magyarország lesüllyedjen.
Én lennék a legboldogabb, ha a 2 nagy komcsi, Fletó és a sosem hazudó kéz a kézben eltakarodna a pártjaikkal együtt és kinőne néhány új erő mindkét oldalon, új, hiteles emberekkel és nem ezekkel a hiteltelen, magukat már ezerszer lejáratott sz*r alakokkal.
Csak a lakosságon múlik, hogy meddig hagyják őket játszadozni. Egyre több a párt nélküli, nem szavazó állampolgár pont ezért, mert egyik oldalon sincs számukra alternatíva. Meg lehet őket is szólítani, de ahhoz hiteles emberek kellenek. Nem lesz feltétlenül rossz ez a válság, felnyithat sok szemet és talán elindulhat a szocik után a demagóg komcsi párt is a politikai szemétdobra.
Ami meg a forintot illeti, 2010-től érdemes nézni a teljesítményt a régiós devizákhoz képest. Látványosan gyengítették a forintot, hiszen 2010 óta háborús infláció van, lassan ez lesz rá a magyarázat. :)

https://kiszamolo.hu/s-mar-a-420-forintos-euroar-i...

Jók ezek a régi videók, újra és újra látványosan szembe köpi saját magát.