Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

német gdp előrejelzés

#1487236 Koffein
még sok az ismeretlen, de így is úgy gondolom, hogy szolidan nyúltak a 2023as előrejelzéshez...

Kép

Nem lennék a helyükben, …

#1487216 TrendMan Előzmény: #1487215

Nem lennék a helyükben, de az enyémben sem.

Viszont Mongólia lehet elkezd prosperálni.

+ autóval menekülnek Grú…

#1487215 Koffein Előzmény: #1487212

+ autóval menekülnek Grúzia, Finnek fele és Mongol határnál is dugó alakult ki...

Oroszországból ki elfogy…

#1487210 Fornit Előzmény: #1487208

Oroszországból ki elfogyott azonnalra az összes repjegy is úgy olvastam.

Elég szellős képeket lát…

#1487209 TrendMan Előzmény: #1487208

Elég szellős képeket láttam, amolyan fiatalok elmentek nézelődni a zöldbe jellegűeket.

Ahogy látom, a mozgósítá…

#1487208 Koffein

Ahogy látom, a mozgósítás hatására, az oroszoknál elkezdődtek a tüntikék... kíváncsi vagyok, hogy sikerül szétverniük, vagy átcsap egy durvább tüntetés hullámba...

nehéz időket élünk, de a…

#1487202 Koffein

nehéz időket élünk, de az őrület így sem áll le :)

Kép

the chicken game

#1487201 Ibiza Előzmény: #1487191

Oroszok nem fognak veszíteni, ezt most mondom. Nekik az a vég lenne. Egy nagy dobás lesz a vége amikor kő kövön nem marad.
Érdekes usa ugat miközben az egyetlen terrorista állam aki civilekre dobott atomfegyvert 2x is.

orosz utcagyerek

#1487193 prfecó Előzmény: #1487191

Putyin saját országának fiataljait veszi elő utcagyereknek és küldi a háború borzalmaiba. Egyébként oda lehet utazni, beállni a hadseregükbe önkéntesnek az összes oroszbartnak.

the chicken game

#1487191 TrendMan

Egyébként ez a helyzet a világban Oroszország-Ukrajna vonatkozásában és körül vajon miben különbözik attól, mint amikor egy utcagyerek követel valamit a másiktól és az öklét rázza, aztán ha még mindig nem kapja meg, akkor parittyát, kést miegymást vesz elő, miközben elcsattannak pofonok is?

A másik gyerek közben arra utal, hogy ott áll mögötte a város rendőrfőnöke és mindketten mutogatják a nadrágszíjukat, hogy a másik lássa, hogy ott fityeg egy mordáj is?

Ezt hívják az amerikai szlengben -->Chicken-game-nek, amikor az országúton egymás felé száguld két autó és aki előbb elrántja a kormányt, az a gyáva.

Hogy lesz ennek vége?

Részletesen kidolgozott elmélete mindenesetre már van a helyzetnek:

https://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_(game)

Magyarországot oroszok tették tönkre

#1487184 Koffein Előzmény: #1487174

Igen, kb Mohács környékére tehető, de inkább Mátyás halálára, amikor nem azt választották királynak, akire felesküdtek a király talpnyalói...

gázkitermelés

#1487181 Koffein Előzmény: #1487171

Ha így volna, akkor most be lehetne röffenteni azokat a stratégiai gázmezőket, de nem erről van szó...

Magyarországot oroszok tették tönkre

#1487174 TrendMan Előzmény: #1487169

Szerintem egyébként - történelmileg - alapvetően magunkat tettük tönkre széthúzással, ostobasággal, mohósággal, maradisággal etc és ez kb. Mohácsnál kezdődött.

Az oroszok azonban minden esetben előzékenyen besegítettek, rátettek még egy lapáttal stb.

Remélem a szerb elnök nem vizionárius:

https://index.hu/kulfold/2022/09/20/vlagyimir-puty...