"Számítok a kormányra a problémák megoldásában. Nem érdekel, hogy ez az ukrán-orosz konfliktus miatt történik, vagy sem."
ahogy a bp.i taxis is mondá: óggyák meg és kész!!!
Nem lennék a helyükben, de az enyémben sem.
Viszont Mongólia lehet elkezd prosperálni.
+ autóval menekülnek Grúzia, Finnek fele és Mongol határnál is dugó alakult ki...
"hogyan kell eltörni a kezet" szóra rácsúsztak az oroszok..
Oroszországból ki elfogyott azonnalra az összes repjegy is úgy olvastam.
Elég szellős képeket láttam, amolyan fiatalok elmentek nézelődni a zöldbe jellegűeket.
Ahogy látom, a mozgósítás hatására, az oroszoknál elkezdődtek a tüntikék... kíváncsi vagyok, hogy sikerül szétverniük, vagy átcsap egy durvább tüntetés hullámba...
A címlapon az szerepel: Szextilalom minden húsevő férfinak :))
Oroszok nem fognak veszíteni, ezt most mondom. Nekik az a vég lenne. Egy nagy dobás lesz a vége amikor kő kövön nem marad.
Érdekes usa ugat miközben az egyetlen terrorista állam aki civilekre dobott atomfegyvert 2x is.
Putyin saját országának fiataljait veszi elő utcagyereknek és küldi a háború borzalmaiba. Egyébként oda lehet utazni, beállni a hadseregükbe önkéntesnek az összes oroszbartnak.
Egyébként ez a helyzet a világban Oroszország-Ukrajna vonatkozásában és körül vajon miben különbözik attól, mint amikor egy utcagyerek követel valamit a másiktól és az öklét rázza, aztán ha még mindig nem kapja meg, akkor parittyát, kést miegymást vesz elő, miközben elcsattannak pofonok is?
A másik gyerek közben arra utal, hogy ott áll mögötte a város rendőrfőnöke és mindketten mutogatják a nadrágszíjukat, hogy a másik lássa, hogy ott fityeg egy mordáj is?
Ezt hívják az amerikai szlengben -->Chicken-game-nek, amikor az országúton egymás felé száguld két autó és aki előbb elrántja a kormányt, az a gyáva.
Hogy lesz ennek vége?
Részletesen kidolgozott elmélete mindenesetre már van a helyzetnek:
Igen, kb Mohács környékére tehető, de inkább Mátyás halálára, amikor nem azt választották királynak, akire felesküdtek a király talpnyalói...
Ha így volna, akkor most be lehetne röffenteni azokat a stratégiai gázmezőket, de nem erről van szó...
Szerintem egyébként - történelmileg - alapvetően magunkat tettük tönkre széthúzással, ostobasággal, mohósággal, maradisággal etc és ez kb. Mohácsnál kezdődött.
Az oroszok azonban minden esetben előzékenyen besegítettek, rátettek még egy lapáttal stb.
Remélem a szerb elnök nem vizionárius: