Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Mérő 2 diplomám során is tanított de nem nekem üzent, ez a meteo 80% nem szubjektív valószínűség volt és nem is becslés hanem számítás kellett legyen. Mindenestre mi az h 80% ??? Pontosan helyileg budapest mely pontján és pontosan hány óra és percre volt számolva a 80% és milyen volr ott a térbeli eloszlás fv-e a vihar valószínűségnek ? Hmmm ?
kicsit kicsi, kicsit sárga, de legalább a miénk lenne ... kormány kontra OMSZ
"az Operatív Törzzsel folytatott kapcsolattartási folyamat során olyan elvárások és nyomásgyakorlás merült fel augusztus 19-től kezdve a tűzijáték lefújásának pillanatáig, ami nagy mértékben rátelepedett előrejelzéseink kiadására, kommunikációjára és teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a meteorológiai előrejelzésekben rejlő, tudományosan is elfogadott bizonytalanságot."
Nagyon helyes, ne hagyják magukat ezekkel a trógerekkel szemben.
Én nem szólok bele a tüzijátékba mert nemtom h az omsz milyen modellt csinált mit futtatott le, és mit mondott konkrétan, és igazából nem is érdekel. Amit viszont tudok az ennek a matematikája már a légörvénylésnek. Ami azért nagyon nem tetszik h három forgatókönyvet állítottak fel a hírek szerint mert ez qrvára tudománytalan, egy diszkrét eloszlás függvényt kellett volna produkálni. Sztem ne eröltesd ezt a témát, mert amit mondasz a 80%-os valószínűségről az alapján nagyon fű vagy hozzá, bocsi
Walex te full idióta vagy nem fogod fel h annyira vagyok neres mint te gyurcsányos???. Jó ha így akarod akkor játszunk, minden írásodban nyalod a gyurcsányék seggét ugyanazokat a faszságokat nyomod, remélem képviselő jelölt is leszel hamarosan, szükséged is van rá mert most sincs sok eszed, de rohamosan fogy ahogy látom
Idiótizmus, 4. rész. Aki nem fideszes, az csak gyurcsányista lehet és fordítva. Annyi eszetek sincs, hogy felfogjátok, egyre többen nem kérnek egyikből sem.
Te pedig szinte minden írásodban nyalod a hátsójukat, mint anno prospero komád a legkisebb kritika nélkül.
Én meg se tartottam volna a tűzijátékot. Amikor üres a kassza (mert üres, csak 2 Brüsszelezés, Sorosozás közben erről elfelejt tájékoztatni az M1), nem ilyen baromságra kell elkölteni a lóvét.
Akit meg a légiparádé hiánya zavar, az húzzon ki Ukrajnába, ott élőben és élesben nézheti.
Én azt látom, hogy Magyarországon főleg az ego okozza a problémát.
Eredetileg az lett volna a jó döntés, ha a kormány nem erőlteti a megtartást, most meg a halasztás volt a jó döntés.
Az OMSZ nem azt mondta, hogy esni fog, az OMSZ azt mondta, hogy 80 % valószínűséggel esni fog.
Előző nap is esett egész nap csaknem az egész országban és Budapesten is, a következő nap is szakadt több órát az eső este 9 tájt Budapesten is és sok más helyen.
Aznap éppen nem.
Tehát a 80 % egy jó becslés volt.
Az OMSZ nem időjós, nem tudhatta, hogy aznap csak egy Borsod-Viharsarok - Szeged - Pécs sarlóban fog esni egész nap és ez a front hosszú órákon át nem mozdul majd észak felé.
Erre a sarlóra válaszul most a kormány lesújtott a kalapáccsal.
Szerintem a kormány tevékenységét igenis a sarló-kalapács jellemzi, amikor az oroszok sarlóformátumban támadtak Ukrajnában, akkor a katásokra sújtottak le egy kalapáccsal.
Ha bárhol sarlót lát, a kormány jön a kalapáccsal.
Szerintem talán ezért nem lesz rendes aratás sem ...
Látom, nem érzed a cinizmust és még maradt a gumicukorból. :D
Idiótizmus csúcsa, már nem fejtem ki harmadjára, hogy miért, de azért erőltesd, hogy gyurcsány rajongó vagyok, hátha visszatéved prospero komád és elhiszi. :))
Szerintem itt jó döntés nem volt, ha megtartják és elkezd esni, akkor azért mennek neki, hogy miért mondta az omsz, hogy nem fog esni. Ha nem esik, akkor az a baj, hogy miért nem esik..
Fb-n is röfögtek az örök elégedetlennek, anno a petíciót osztogatták, hogy nem mennek ki, senki nem menjen, most a fotókat posztolgatták a várból, rakpartról, hogy nem esik, miért nem tartják meg?
A tömeg véráldozatot kívánt, és meg is kapta... amikor már megkapta, akkor csodálkozik, hogy miért áldozták be? ha már beáldozták, akkor azé skandál, hogy hallatlan! sztrájkoljon, mondjon fel az összes omsz-es...
Megkaptad a lehetőséget h bizonyíts, de csak ennyit tudsz. Semennyit. Igazi DK-s vagy semmiről nem tudsz semmit, de mindenről megmondod a tutit.. És sikerült sorost is meg brüsszelt is behoznod az okfejtésedbe, ,igen,,igen megcsináltad gyurcsány ma büszke lesz rád
Most úgy tűnt vagy azt írtam? Találd már ki végre. :D
Tudod, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Régi mondás, de igaz.
OMSZ-ről, EUR árfolyamról semmit nem írtál. (Kérdés volt, hogy még mindig véded őket?) Ilyenkor rendszerint lapulsz, mint nyuszi a fűben, nehogy véleményt kelljen írni vagy reagálni.
Örülök, hogy a kommancs pártban ilyen sok, jól képzett meteorológus van, akik képben vannak azzal, hogy mi is a valószínűség. Ugrott a nagy proli tűzijáték, erre találni kell felelősöket. Meg is lettek. Brüsszel és Soros már az időjárást se hagyja békén, már az OMSZ-ben vannak. :)))
Magyar égre magyar felhőt! :D
Azt pedig már írtam, az idiótizmus csúcsa, hogy ha valakinek nem tetszik a ner vonal, akkor az csak is szemét gyurcsányista lehet és fordítva.
Én írtam a 0.6%-ról és a 6.5% gdp-ről te meg elkezdtél hablatyolni a 15 éves EUR árfolyamról, úgytünt a kettő közé egyenlőséget teszel .
és én hol mondtam valamit akár az eur árfolyamról akár a meterológiai előrejelzésről ??? Hm kamus ?
De ha már észnél meg meteorológiánál tartunk akkor értelmezhetnéd a következő mondatot, be ne égj
The Eulerian-Lagrangian approach derived fluid flow predictions based on solutions of the Navier-Stokes equations for an incompressible newtonian fluid using large eddy simulation.
na most villanthatsz,de tapsolhatsz is gyurcsány mögött, hátha ahhoz értesz :)
Hol írtam ilyet GDP fronton? Ezt mutasd már meg, mert ilyenről szó sem volt. Te magyarázod évek óta, hogy a 2+2 az 5, amolyan M1 módon. :) Lásd államadósság, ami 12 év alatt több, mint a duplájára "csökkent" kb. 19985 milliárdról és év végére 46 ezerre várják. A GDP arányos bűvészkedésnek lassan vége, ahogy EU-s pénz nélkül kiderül, a király meztelen.
Ellenben továbbra is véded az elvtársaidat és a védhetetlen legalja lépéseiket.
Mégis csak menj az MTVA-ba tapsolni, meg lenne hozzá az eszed. :)