Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Fideszes városvezető áll…

#1485884 TrendMan

Fideszes városvezető áll ellen az erdőkivágásoknak

A polgármester közlése szerint több szakembereinkkel és külső partnerrel egyeztetett a fakitermelésre vonatkozó új szabályok kapcsán. Az új rendelkezés ugyanis lazította a fakitermelésre vonatkozó szabályokat, tekintettel a tűzifa ellátásban is kialakuló hiányra és a kereslet megugrása miatt bekövetkező jelentős áremelkedésre.

Cser-Palkovics közölte, hogy a Székesfehérváron és környékén tervezett erdőtelepítések terv szerint folytatódnak, és megvizsgálják, miként lehet fokozni a városi erdők védelmét. Kiderült az is, hogy a természetvédelmi területeken húzódó erdők kivágása sem megengedhető.

A polgármester közölte azt is, hogy Székesfehérvár Önkormányzata is részsegítséget fog nyújtani azoknak, akik tűzifával fűtenek. A támogatás részleteit hamarosan nyilvánosságra hozzák.

...


Huxit.

#1485870 Ibiza Előzmény: #1485856

németek állandó identitás zavarban vannak. A holo biznisz része volt az állandó nácizás, már nem mernek németek lenni. A legerősebb gazdasága volt eunak de nem mert az élére állni, nehogy azt mondják..lám megint birodalmat építenek..

Huxit.

#1485856 Koffein Előzmény: #1485823

EU bürokratákkal az a baj, hogy a többsége felnéz az USA-ra, mert olyan nagy és erős. Ezért azt csinálnak az eu-val, amit akarnak.

A különbség valahonnan onnét jöhet, hogy az usa birodalomként gondolkodik, hogy másokat maga alá gyűrjön, így is állnak neki a sztorinak, az eu vezetői, meg jó partnerként próbálnak hozzáállni, a faszságaikhoz, mert nem birodalmi a mentalitásuk.Valahol olvastam, hogy az usa nem volt biztos magába, hogy a németek becsatlakoznak-e melléjük, az ukrán akcióba, mert ha nem csatlakoztak volna, akkor az eu-t egy másfajta pozi fele vitték volna el, de sikerült meggyőzni Scholzot, így fellélegeztek...

Huxit.

#1485823 Ibiza

Telex: A Jobbik népszavazási ötlete nem okoz huxitot, viszont a Fideszt sem képes megállítani

felesleges pénzköltés és bohóckodás, miközben semmilyen értelme hatása nincs a népszavazásnak. Másrészt fosnak a bexit önsorsrontó hatásától. Mellesleg nem lehet elvetni lehet olyan összefüggés amikor a kilépés..- vagy ha lehetséges a tagság felfüggesztése- lehet a megolsás.
Én eu párti vagyok, így összenő mi össze tartozik..de amit mostanában művelnek ezek a szarzsákok ez botrány.. hátravinni tarkónlőni.. a hazaárulás felső foka.
Mondom egyre inkább az az érzésem maga az eu vezető országai akarják felrobbantani eut... van amikor annyira mocskos valami egyszerűbb elégetni... elszaporodtak a neolibsi rákos sejtek. jobb felrobbantani és újraépíteni ha van rá igény.

ellenvélemény:

#1485820 Ibiza Előzmény: #1485814

Ez a vicsorogva valami ellen menni ez pont az ellenzék sajátja.
Orbánék a vicsorgás mellé javasolnak egy megoldást. Érdemi választ nem kapnak. Pökhendiség, erőből tárgyalás, kettős mérce kettős beszéd a válasz.

ellenvélemény:

#1485814 TrendMan Előzmény: #1485812

Hiába mész dühösen és vicsorogva valami ellen, ha közben nem tudsz minőséget felmutatni, akkor ez csupán üres, átlátszó, kérészéletű lázongás.

ellenvélemény:

#1485812 Ibiza Előzmény: #1485808

nem nemzetközi vagy nemzeti megfelelés van. mást írtam.

Inkább nézd az EU alapszabályát és azt amivé akarják tenni a szélsőbalos libernácik, mindenféle felhatalmazás és szerződésen kívüli tevékenységgel. Az EUban törvények és szerződések vannak, ezeket akarják felülírni bizottsági állásfoglalásokkal ami lehetetlen és jogilag nonszensz.
Az EU béna kacsa, nem a valós dolgokkal foglalkozik, a neolibsik elterjedtek benne mint a rák az energiákat forrásokat elhasználják saját céljaikra.
Az euban 2 irány van, az alap ami az EU alaptörvényében van, az az, hogy független államok szoros szövetségbe tömörülnek. A másik irány az -aminek semmilyen jogi háttere nincs- az európai egyesült államok létrehozása központi költségvetéssel.. na ez szép lenne, így is érdekcsoport hegyek vannak, a magyar érdekek érvényesitésére semmi mód nem lenne, hiteleket vehetnének fel az összes tagállam kezességével és ezt egy réteg akarná elosztani felhasználni ..ugyanez a beszedett közös adók felhasználása.
Látszik, meg akarják fojtani, szét akarják verni az eut ha nem lesz európai egyesült államok.
Talán ez az ukrán háború egyik célja. EU versenyképességének 10évre reszeltek az EU piacai beszűkültek a lakossági fogyasztást kivégzezték.. örülnek majd ha alapszínten elélnek. Az eu gerince a németek súlyos válságba kerülnek. Oroszok voltak a legnagyobb piacuk, olcsó energia mellett szellemi termékekkel, technológiával, nagy hozzáadott értékű termékekkel tudtak fizetni.. paradicsomi állapot. És mellé bejött volna a selyemút és a Brics országok. EURO lett volna a fő valuta vagy ennek aranyfedezetű bitcoin változata..
Usa perifériára szorult volna.. nem tudta volna eladni a drága szarait.. természetkárosító palagázát..
Most épp azt látom.. megerőszakolják EUT--vagy eu egyesült államok vagy megszűnés és bevezeti minden ország a saját valutáját... újrakötik a szerződéseiket..nem kell kifizetni az euba az alapdíjakat. erre kell a háború.

ellenvélemény:

#1485808 TrendMan Előzmény: #1485636

Ezt nem cáfolom, de az, hogy a nemzetközi megfelelés kényszerének igája helyett, most általános nemzeti megfelelés, elnyomás és hűbéruralom van, ez nem kitörés, hanem nyaktörés.

Ha az egyik 'munkáltató' igájából egy másik 'munkáltató' igájában vered magadat szolgasorba, annak semmi köze a szabaduláshoz.

Csak úgy van esély ilyen helyzetből szabadulni, ha különleges képességeket, tudást, ismeretet tudsz villantani, ezért is építi le Orbán az oktatást, hogy a népesség egyre kevésbé legyen erre képes.


senkiházy az orbán jugób…

#1485807 Ibiza Előzmény: #1485672

senkiházy az orbán jugóba repüléssel is lyukon van..de a parasztnak nem számít... reggel ment a gép de DU még itthol volt..kit érdekelnek a tények.

igen. HVG figyelő régen …

#1485806 Ibiza Előzmény: #1485672

igen. HVG figyelő régen alap volt, szégyen ami főleg a hvgvel történt.
Az a gondom a libsibalosokkal.
Ha olyan szar a fidesz és annyira különb vagyok akkor nem hazudok, hanem simán a tényekkel is igazam van és bogyóvá aszalom a fideszt.
De nem. Hazug mocsok gyűlöletkeltő propagandát indítanak..de csak így tovább..semmit nem tanultok nyomorultak.

Vona és Schiffer

#1485805 TrendMan Előzmény: #1485641

1:09-től mondja Schiffer a lényeget, véleményem szerint.

"A magyar társadalom több évszázados tragédiája, hogy az egyéni túlélési stratégiák mindig felülírják a társadalmi szolidaritást."

Hogy ez honnan ered és tényleg több évszázados-e, azt nem tudom.

Olyat is hallottam, hogy '56-ban kimentek az országból azok az emberek, akik nem szolgalelkűek voltak, hanem volt bennük kezdeményezőszellem is, eltűntek azok a gének, amelyekre itt és most szükség lenne.

Nem védem OV-t, de Hadhá…

#1485672 walex

Nem védem OV-t, de Hadházy k**** nagy lyukra futott.

A barom osztogatja, hogy alig voltak a teremben a beszéd alatt (igen, mert az egy másik terem, ahol kivetítőkről lehetett nézni), míg ott, ahol zajlott a beszéd, full teltház volt.

A sok barom pedig beszopta a manipulálást az egykor szebb napokat élt hvg-vel együtt.

hahaha

#1485666 Spade

Hahaha a debil Ujhelyi népszavazást akar indítani az eu tagsággal kapcsolatban. Csak sikerül a végén neki kipattintani Mo-t a barom mszp-vel együtt az eu-ból.....

Mindenki látta ezt a meg…

#1485659 walex Előzmény: #1485655

Mindenki látta ezt a megélhetési moslékot a választás előtt/után, hogy miként marakodtak a pozíciókért.
Aki addig kételkedett, az láthatta és volt idő gondolkozni, mi lenne, ha nyertek volna?!
Fidesz leváltásához ezt a megélhetési ellenzéket kell eltakarítani Fletóval és Klárikával együtt, addig nem fog menni, bárki bármit mond.
Mi Hazánk több tüntetőt szedett össze vidéken, mint ez Pesten. Ez is beszédes.


Elégedetlenség majd ősszel lesz. Ha nem lesz EU-s lóvé (márpedig egyelőre úgy néz ki, hogy nem lesz), a fiúknak tovább kell megszorítani, jönnek a nagy rezsiszámlák, ami igazán el fogja indítani az inflációt itthon.

gőz kieresztve, újraterv…

#1485655 Koffein Előzmény: #1485653

gőz kieresztve, újratervezés megtörtént, nincs itt elégedetlenség... ahogy Schiffer is mondá, ez is a hungarikum része.. le kéne védetni :))