Regisztráció Elfelejtett jelszó

ellenvélemény:

Ibiza Előzmény: #1485808

nem nemzetközi vagy nemzeti megfelelés van. mást írtam.

Inkább nézd az EU alapszabályát és azt amivé akarják tenni a szélsőbalos libernácik, mindenféle felhatalmazás és szerződésen kívüli tevékenységgel. Az EUban törvények és szerződések vannak, ezeket akarják felülírni bizottsági állásfoglalásokkal ami lehetetlen és jogilag nonszensz.
Az EU béna kacsa, nem a valós dolgokkal foglalkozik, a neolibsik elterjedtek benne mint a rák az energiákat forrásokat elhasználják saját céljaikra.
Az euban 2 irány van, az alap ami az EU alaptörvényében van, az az, hogy független államok szoros szövetségbe tömörülnek. A másik irány az -aminek semmilyen jogi háttere nincs- az európai egyesült államok létrehozása központi költségvetéssel.. na ez szép lenne, így is érdekcsoport hegyek vannak, a magyar érdekek érvényesitésére semmi mód nem lenne, hiteleket vehetnének fel az összes tagállam kezességével és ezt egy réteg akarná elosztani felhasználni ..ugyanez a beszedett közös adók felhasználása.
Látszik, meg akarják fojtani, szét akarják verni az eut ha nem lesz európai egyesült államok.
Talán ez az ukrán háború egyik célja. EU versenyképességének 10évre reszeltek az EU piacai beszűkültek a lakossági fogyasztást kivégzezték.. örülnek majd ha alapszínten elélnek. Az eu gerince a németek súlyos válságba kerülnek. Oroszok voltak a legnagyobb piacuk, olcsó energia mellett szellemi termékekkel, technológiával, nagy hozzáadott értékű termékekkel tudtak fizetni.. paradicsomi állapot. És mellé bejött volna a selyemút és a Brics országok. EURO lett volna a fő valuta vagy ennek aranyfedezetű bitcoin változata..
Usa perifériára szorult volna.. nem tudta volna eladni a drága szarait.. természetkárosító palagázát..
Most épp azt látom.. megerőszakolják EUT--vagy eu egyesült államok vagy megszűnés és bevezeti minden ország a saját valutáját... újrakötik a szerződéseiket..nem kell kifizetni az euba az alapdíjakat. erre kell a háború.