papíron :)
jövőre kampány, rádió teli lesz hirdetésekkel... veszik a céget a politikusok :))
nagyott akarnak szakítani.
"A rádiós piac részesedése a reklámtortából szerte Európában lényegesen nagyobb, mint Magyarországon, ahol ez a médiatípus az utóbbi években jelentős presztízs- és gazdasági veszteséget szenvedett el. "Szeretnénk, ha ez a folyamat megfordulna" - emelte ki Kádár Tamás, az EMG ügyvezető igazgatója"
így legyen.
tömés? sztm egyértelmű a gyűjtés :)
tömés? sztm egyértelmű a gyűjtés :)
úgy néz ki, hogy boros bocskor megmenekül, a neo átveszi őket mindenestől
van még erő a paprírban. Van vmi vevő féle.
értem. csak elmélkedtem, hogy mi legyen. adjam, tartsam, vagy még vegyek mellé.
átnéztem az utóbbi pár n.é.-es jelentéseket.
ami biztos access bef. alap kiszált, cib-nek 6%a volt a II-ik n.é.-ben, így lehet, hogy van, lehet, hogy nincs, majd a 3ik n.é-es jelentésből kiderül. ami a cib-el kapcsolatban biztos, senki nem említette az utóbbi pár napban, mint 5% feletti tulajdonos.
ha kiszállt mindkét nagy intézmény, az access a 13%ával, a cib 6%ával, akkor ez azt jelenti, hogy több 19% a spekik, meg a remegő kezűek kezében van. mert ugyebár nem történt bejelentés, hogy valaki 5% főlé került volna. vagy ha 5% fölé került, akkor nagyon titkolja és egyszer csak sokkolni fog mindenkit a hirtelen megjelenése. na erre kevés esélyt látok valamiért, de nem lehetetlen.
Magyarországon?
:)
Szerinted?
hivatalosan nem, gyakorlatilag igen.
Szerintetek van arra esély, hogy valaki 5% felett van az ecoba, de nem jelenti be huzamosabb ideig?
Novemberre valami ilyesmi szcenáriót várok.....
http://kepfeltoltes.hu/view/091104/ECONET10_November_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tágabban: oldalazás 80-105 között........van még esély 100 fölé kerüléshez.......
Én is csak lesek.
Pufferesek menjenek a ..csába! Frankón megbénították a papírt délután.
Bő órás meetingről most értem vissza, de az árfolyam sokat nem változott... +1az emelkedésre, még tartom...
az mindig csak irányát nem tudjuk :D