Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

nagyott akarnak szakítan…

#148820 Koffein

nagyott akarnak szakítani.

"A rádiós piac részesedése a reklámtortából szerte Európában lényegesen nagyobb, mint Magyarországon, ahol ez a médiatípus az utóbbi években jelentős presztízs- és gazdasági veszteséget szenvedett el. "Szeretnénk, ha ez a folyamat megfordulna" - emelte ki Kádár Tamás, az EMG ügyvezető igazgatója"

így legyen.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=14&k=2&i=123809

Re: nincs cím

#148565 Koffein Előzmény: #148536

értem. csak elmélkedtem, hogy mi legyen. adjam, tartsam, vagy még vegyek mellé.

átnéztem az utóbbi pár n.é.-es jelentéseket.

ami biztos access bef. alap kiszált, cib-nek 6%a volt a II-ik n.é.-ben, így lehet, hogy van, lehet, hogy nincs, majd a 3ik n.é-es jelentésből kiderül. ami a cib-el kapcsolatban biztos, senki nem említette az utóbbi pár napban, mint 5% feletti tulajdonos.

ha kiszállt mindkét nagy intézmény, az access a 13%ával, a cib 6%ával, akkor ez azt jelenti, hogy több 19% a spekik, meg a remegő kezűek kezében van. mert ugyebár nem történt bejelentés, hogy valaki 5% főlé került volna. vagy ha 5% fölé került, akkor nagyon titkolja és egyszer csak sokkolni fog mindenkit a hirtelen megjelenése. na erre kevés esélyt látok valamiért, de nem lehetetlen.

Szerintetek van arra esé…

#148531 Koffein

Szerintetek van arra esély, hogy valaki 5% felett van az ecoba, de nem jelenti be huzamosabb ideig?

#148422 zeeh_ Előzmény: #148378

Én is csak lesek.

Pufferesek menjenek a ..csába! Frankón megbénították a papírt délután.

#148378 Koffein Előzmény: #148334

Bő órás meetingről most értem vissza, de az árfolyam sokat nem változott... +1az emelkedésre, még tartom...