Az a broki még nem született meg, és jó ideig nem is fog, aki a befektetéseim intézésében személyesen közre fog működni...
Az a broki még nem született meg, és jó ideig nem is fog, aki a befektetéseim intézésében személyesen közre fog működni...
:)))) hihetetlen vagy... :D
Szval 400 az ellenállás...
Aha..tehát 10 pont..az nagyon jó...
40 pont néha elég soknak tűnik..és az is..
Akkor nekem nem lesz, mert melo mellett nem kotok ennyit. :)
Ezt a bróker dönti el, papírokat 0,02 ha napi, 0,004 ha átviszem. Ez normális jutalék, és hatira kaptam ezt a kedvezőt. Mondom, forgalom kell hozzá, ennyi az egész.
ez valóban sokat számít! Nekem is 40pontot el kell érni a nulláért
továbbra is bejönni látszik a morzsás elmélet..
morzsák elfogytak, magunkra maradtunk.. magunktól meg semmire nem vagyunk képesek.
Az igen....
Akkor az Erste tényleg baromi drága a 250ft/kötésével :(
5 pont vétel és 5 pont eladás, 1 üzleten összesen 10 pont. Így könnyebb kereskedni, egy 100 pontos elmozdulás is hoz a konyhára.
5 pont a kötésenként a költség ? és ebben az eladás és a vétel is benne van ?
nekem 40 pont :-(
SZVSZ ma akkor jár mindenki a legjobban, ha csak a szemét használja nem pedig a kezeit! Ma nem lesz semmi mozgás se itthon se kint /gondolom én/ nagy várakozás-kivárás lesz a FED döntése miatt, nem számítanak kamat változtatásra, de érhetnek meglepetések, sőt akkor is megmozgathatják a piacot ha nem változtatnak! Az biztos holnapra átvinni pozit életveszélyes!!!!
Jól gondoljátok át a mai napot:
http://www.forexfactory.com/calendar.php?do=geteventinfo&day=2009-11-4&c=2
A Parlament előtt hever a gyógyszer-gazdaságossági törvény módosítása, mely a nemzetközi árakhoz viszonyítaná a hazai támogatott szerek árát, és a 30%-os pozitív eltérés esetén árcsökkentésre kényszerítené a gyártókat, vagy delistázná a termékeket. A módosító javaslatot benyújtó egészségügyi miniszter nyilvánvalóan az ismét deficitessé váló gyógyszerkassza hiányának elszállását szeretné megakadályozni, aminek az ára azonban egy újabb hasba rúgás lesz a hazai gyártók - köztük a 25%-os állami tulajdonban lévő Richter - számára.
200 fölött visszaállnék longba, de ez most eléggé vérszegény. Csak a Richter tartja, ott megjelennek az eladók, lesz itt futás:)
Már megírtam, ezt bárkinek el tudom intézni, de telefonos bróker kell, és naponta 50 KT kötés átlagosan. Persze nem minden nap, de azért havi szinten illik meglennie.