Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#148217 Kitano Előzmény: #148133

Az a broki még nem született meg, és jó ideig nem is fog, aki a befektetéseim intézésében személyesen közre fog működni...

#148175 BudFox Előzmény: #148126

Aha..tehát 10 pont..az nagyon jó...

40 pont néha elég soknak tűnik..és az is..

#148139 Ricsi Előzmény: #148135

Ezt a bróker dönti el, papírokat 0,02 ha napi, 0,004 ha átviszem. Ez normális jutalék, és hatira kaptam ezt a kedvezőt. Mondom, forgalom kell hozzá, ennyi az egész.

#148131 Hathor Előzmény: #148018

továbbra is bejönni látszik a morzsás elmélet..

morzsák elfogytak, magunkra maradtunk.. magunktól meg semmire nem vagyunk képesek.

#148126 Ricsi Előzmény: #148124

5 pont vétel és 5 pont eladás, 1 üzleten összesen 10 pont. Így könnyebb kereskedni, egy 100 pontos elmozdulás is hoz a konyhára.

#148124 BudFox Előzmény: #148114

5 pont a kötésenként a költség ? és ebben az eladás és a vétel is benne van ?

nekem 40 pont :-(

SZVSZ ma akkor jár minde…

#148121 Zabás

SZVSZ ma akkor jár mindenki a legjobban, ha csak a szemét használja nem pedig a kezeit! Ma nem lesz semmi mozgás se itthon se kint /gondolom én/ nagy várakozás-kivárás lesz a FED döntése miatt, nem számítanak kamat változtatásra, de érhetnek meglepetések, sőt akkor is megmozgathatják a piacot ha nem változtatnak! Az biztos holnapra átvinni pozit életveszélyes!!!!

Jól gondoljátok át a mai napot:

http://www.forexfactory.com/calendar.php?do=geteventinfo&day=2009-11-4&c=2

A Parlament előtt hever …

#148120 Ricsi

A Parlament előtt hever a gyógyszer-gazdaságossági törvény módosítása, mely a nemzetközi árakhoz viszonyítaná a hazai támogatott szerek árát, és a 30%-os pozitív eltérés esetén árcsökkentésre kényszerítené a gyártókat, vagy delistázná a termékeket. A módosító javaslatot benyújtó egészségügyi miniszter nyilvánvalóan az ismét deficitessé váló gyógyszerkassza hiányának elszállását szeretné megakadályozni, aminek az ára azonban egy újabb hasba rúgás lesz a hazai gyártók - köztük a 25%-os állami tulajdonban lévő Richter - számára.

200 fölött visszaállnék …

#148118 Ricsi

200 fölött visszaállnék longba, de ez most eléggé vérszegény. Csak a Richter tartja, ott megjelennek az eladók, lesz itt futás:)

Már megírtam, ezt bárkin…

#148114 Ricsi

Már megírtam, ezt bárkinek el tudom intézni, de telefonos bróker kell, és naponta 50 KT kötés átlagosan. Persze nem minden nap, de azért havi szinten illik meglennie.

Nekem, mint már sokszor …

#148113 Ricsi

Nekem, mint már sokszor elmondtam, összesen 5 pont a kötés lábanként. Tehát ha a költségeket is veszed, olyan, mintha 20 090-en dobtam volna a nyitóban vettet.