Erre nem gondoltam volna reggel, hogy így száguld tovább! 3/4ét a pakknak 89-en kivágtam. a többi mehet még:)
Erre nem gondoltam volna reggel, hogy így száguld tovább! 3/4ét a pakknak 89-en kivágtam. a többi mehet még:)
Nincs céláram. Volt már pár kanyarom az arany certiben, az elején szépen kísértem négyórás alapján, fogtam is rajta jól, aztán elbambultam a beszállót, néztem fogcsikorgatva, amint megy nélkülem, szar helyen beléptem, szép bukóban kistoppolódtam.
Szóval hosszabb távra venném, persze nem full poziban vagyok. Na persze hírre adni illik. Mondjuk felezni?
Nincs. életem első olyan vétele volt, hogy mindenki az 1200as árat mondogatta, aztán reggel munkába menet egy bloomberg markets cikkben is a jp morgan-es elemző 1100at mondott, gondoltam ha ennyire mindenki ráugrott az aranyra akkor ráugrok most az 1szer én is. sztem holnap a pakk nagy részét kivágom, szép kör volt ez így. esetleg lehetne még arra spekizni h fordul most ez e lefele menet és a dollár gyengülés még ránt rajta valamit. reggel meglássuk:)
Neked célár?
napos RSI-t elnézve lehet jobb most kilépni és várni picit...
EZAZ! 5 perce örjöngök, full tőkével áttétellel ülök benne 1,5 hete....
mi történt egyébként valaki vágja?
a legjobb az egészben h elfelejtettem lehedgelni, később meg nem tudtam mert annyi full tőke volt, de még az is jól jött ki
Gold futures strike a new all-time high of $1,077.30.
:)
lehet, hogy a ft lesz a helyettesítő valuta..
csak még nem szóltak.
Azért az az álhír ami mozgatta a $, commodities-ket, és amit már minden érintett ország cáfolt, kicsit gyanús:))
remélem nem lesz ma egy renitens kölök :-)
mert kap egy maflást
vagy én a piactól
:D
Mondjuk, ha jól nevelt, akkor az előző csúcsra illene visszanézni, és ott eldönteni hogy merre az arra:)) 1027-1033
a végtelenségig nem mehet.
előbb utóbb csak kell egy korrekciónak lenni
ma irdatlan sokat ment felfele
nyitottam egy kis pakkos shortot 1042-n
remélem nem bánom meg
:-O
Most már biztos, hogy bekapott egy Durbint sógort..:))