Eközben Pélózi néni, SHORT EVERYTHING!!!! SHORT!!
A spekik, Reddit, Twitter huszárok XD
Eközben Pélózi néni, SHORT EVERYTHING!!!! SHORT!!
A spekik, Reddit, Twitter huszárok XD
Az angolszászok sok tekintetben másképp gondolkodnak, mint a kontinentális európaiak, pl. Angliában teljesen bevett dolog, hogy a házi kedvencet, ha elpusztul kitömik és a szekrényre állítják emlékül.
Ez kb. hasonló nem?
Közben Trump azt mondja, hogy:
"
A megjegyzésekre azután került sor, hogy Trumpot megkérdezték, mi a véleménye Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és felesége, Olena Vogue magazin számára készített fotózásról, amely heves kritikákat kapott az amerikai sajtóban.
"Valószínűleg nem a legjobb dolog" - mondta Trump, mielőtt hozzátette sokat ismételt álláspontját, miszerint az orosz invázió "soha nem történt volna meg", ha ő még mindig elnök lenne.
Trump úgy véli, Ukrajnának hagynia kellett volna, hogy az orosz csapatok elfoglalják a Krím-félszigetet. A kijelentés azért is különösen érdekes, mert az ukrán csapatok pontosan így jártak el, igaz, még 2014-ben.
A volt elnök a podcast hátralévő részében kifejtette, hogy szerinte az orosz csapatok felvonultatása ?okos döntés volt", valamint megjósolta, hogy Vlagyimir Putyin el fogja foglalni egész Ukrajnát."
Szerintem, ha Trump vissza is jut a hatalomba, már nagyon szenilis lesz.
Ez a Trámp egy állat XD
A golf pályáján eltemette a volt feleségét, hogy adókedvezményt kapjon... nem semmi, hogy a halálba is üzleti lehetőséget lát...
szerintem nem meri meglépni, de a mai világban már ezen se csodálkoznék... az asszem, ahogy egy klasszikus is mondá, tüdőn lőnék nem csak magukat, de a világot is...
Lehet, hogy Putyin a félkarú, féllábú, félszemű férfi?
https://index.hu/kulfold/2022/08/01/haboru-orosz-u...
https://twitter.com/i/status/1553722113860698112
kb észak.korea jellegű fenyegetőzés :)
elgondolkodtató, amikor már a német tőzsdés csatornákon is arról megy a kommunikáció, hogy ki mit vásárolt... és nem részvényeket, hanem gyertyát, lámpát, generátort, fát, powerbank stb...
Szerintem ez gesztus értékű csupán, különösen ilyen jellegű feszültségek mellett:
https://index.hu/kulfold/2022/07/28/egyesult-allam...
Az én kérdésem pedig így hangzik:
Vajon az, hogy ilyen nemzetközi helyzet alakulhat ki az atomfegyverek körül, már az IQ általános csökkenésének tünete?
Vajon jó dolog-e olvasni egy olyan szakértőt, akinek a szakértett témában az összes tudása annyi, hogy semmi sem biztos, bármi megtörténhet?
Vajon amikor a szakértő arról okoskodik, hogy mekkora esélye van annak, hogy további évtizedekig sikerül elkerülni a katasztrófát, akkor ez egy olyan zéró értékű okoskodás, mint a csillagok és a bolygók száma alapján azt számolgatni, hogy hány helyen lehet még értelmes élet a világegyetemben?
Nem tudom, hogy ez itt még értelmesnek nevezhető-e és még meddig.
Annyira azért nem bonyi. Egyik ország adottsága sem azonos. MO kitettsége a legnagyobb.
Nem túl jók a készleteink az ukránok fenyegetése miatt, mert át kellett rakni a déli csövekre a naftát.
Miért mi volt akkor ? Csak nem elltörölték a katát ? :)
Én tudom h kinek köszönhetjük, elsősorban a medicieknek, akik kirobbantották dózsa gyurit, másodsorban pedig a fuggereknek akik meeeboosztolták a reformációt és luthert és pénzelték V károlyt és a habsburgokat is, de ez már felsőfok...
csak piciocsó ízelítő a játékból h érezzük a ritmust
A búcsúcédulát amivel a bűnbocsánat "elnyerhető" a mediciek bocsátották ki, míg Luthert aki pont a búcsúcédulák miatt lázadt fel, ami pont a fuggerek jövedelmét apasztotta, a fuggerek támogatták Azt mondhatnánk mindez semmiség hiszen csak egy kis hitéletbeli nézeteltérés, de ebből robbant ki a harminc éves háború ami fél európát letarolta. Oppácska milyen kicsi is a világ....
Ha még visszamész, bő 300 évet, akkor választ is kapsz, hogy miért is tudnak minket átbaszni... de azt sem kell másra fogni, hanem a magyar uraságra..
Azt elismerem, hogy az ország úgymond 'geopolitikai' elhelyezkedését tekintve az EU-n belül elég különleges helyen van.
Ez bizonyos dolgokat érthetővé tesz és megmagyaráz és Magyarország érdekképviseletét nem könnyíti meg.
Ugyanakkor a mai bonyolult világban egyetlen ország sem létezhet szövetségi rendszer nélkül és a természetes szövetségi rendszerünk az EU - nem szeretném, hogy a nevemben a ME belépjen egy harmadik világbeli titkos szerveződésbe ehelyett.
a nagyokat nem fosztja meg pl meglepődnék h az olaszok meg a franciák odaadják. A kicsik közül meg csak nekünk és a cseheknek van mit elvenni, ezért is írtam h kivi leszek a csehekre. A többi akinek nincs elég miért ne fogadná el ? Egy nagy gyarmati szereplő meg a lengyelek meg kivételek lettek. Ennyike
ha már párkapcsolat, ha te előre írásban) belegyezel h megkúrhatnak, akár többen is a "szövetségből" akkor utána hiába hivatkozol erőszakra. Bizalom ? Az elmúlt 200 évbben a németek a franciák az osztrákok az oroszok mindig átbasztak.minket, mire kéne a bizalom ? Az a jó egy szövetségben ha kölcsö9nös érdekeken alapul (win-win) és nem "bizalmon" mert valahol a bizalom mindig nagy hirtelen elpárolog ha az egyik félnek beüt a szar valamiért.és elkezd a másik rovására kimászni a szarból amiből egyébklént az szokott lenni h mind2n nyakig merülnek benne.