vételi ár? :))
vételi ár? :))
csak azért mert azt már rutinból tudnám megcsinálni, mert már adtam el ecot ennyiért ...:)
LOL :D 255.. :D
Ez a mai nap történelmi volt!
Mind a 4 részvényem több, mint 1%-os pluszban zárt...Nem emlékszem, hogy ilyen mikor volt utoljára...
Sőt a 87-en vett econetjeim is egyre fényesebben csillognak...Mikulásra remélem elére a 255-öt!
matgab,
néhány sorton nevében beszélek.
A tőke emelésbe mi is beszállnánk. Én még kamatot se kérek rá..
utoljára itt emeltem tőkét:
matgab portfolioja Elözmény válasz erre 2007.05.04
Viszont felhívnám a figylemeteket egy hamarosan bekövetkező (max 1 hónap) óriás korrekcióra, mert ismét tőkét emelek, kicsit többet, mint tavaly májusban, ami uszkve 30% esést eredményezett a buxban..
matgab
Hát látjuk mi lett belőle...:))
teljesen mindegy :(
"ilyenkor mindig egy legalább 10-20%-os recesszió következik, ezzel meg könnyen összeomlaszthatom az egész világgazdaságot..."
:D
H kivennéd az összes tőkédet, akkor fél-egy éven belül csúcson lenne a dow, bux..
:D
Freesoft 6000-ren
Pflax : 2000-ren
meg nem tudom mid van még
azon gondolkozom, hogy be kéne toljak egy kis tőkét a tőkeszámlámra...Azaz tőkét emelnék.
Egyedül az tart vissza, hogy ilyenkor mindig egy legalább 10-20%-os recesszió következik, ezzel meg könnyen összeomlaszthatom az egész világgazdaságot...
Franc se tudja mit csináljak, nem szeretnékk ennyi munkanélkülit...
Úgy érzem ráléptem egy ösvényre
Csütörtökön összes panny eladva bukóba és minden pénz belenyomva freebe már ami maradt erre most hazaérek és kicsit feszülten vigyorgok! Úgy érzem megérintett a faktor nem kicsit!
:)))
nem arra vállalok garanciát, hogy azonnal fordul és soha többé nem lesz a pozim nullában, "csak" arra, hogy 2 héten belül lesz minusz/plusz 10%...
Wazzeg, ne legyél ennyire maximalista!
nem arra vállalok garanciát, hogy azonnal fordul és soha többé nem lesz a pozim nullában, "csak" arra, hogy 2 héten belül lesz minusz/plusz 10%...
Wazzeg, ne legyél ennyire maximalista!
naaa Matgab úr, 100felett kitudott volna szállni bőséges nyerőben... :)
A Matgab faktor lenyomta az econetet...
2 nap alatt...
Tényleg nem értem hogy nem vagytok még milliárdosok.