Jah, meg a szemembe tűző nap.. thx!
Jah, meg a szemembe tűző nap.. thx!
"másik azért, hogy visszanyerje az egészségét"
Elmentem a sebészetre, h adjanak járó gipszet, erre még 4 hét fekvő.. faszom kivan. :-/
Tisztázni kellene, hogy melyik magyarokról beszélünk?
Melyik magyar nem küzd semmiért?
A vidéki magyar vagy a nagyvárosi?
A nyugdíjas, a középkorú vagy a diák?
A tanult vagy a tanulatlan?
Arról, akinek hitele van vagy arról, akinek nincs?
A gazdag vagy a szegény?
A választási kampány során az egyes üzeneteket nagyon alaposan végiggondolják, hogy kinek célozzák
Puzsér kire gondolt?
Az egyik magyar azért küzd, hogy visszafizesse a hiteleit, a másik azért, hogy visszanyerje az egészségét, a harmadik azért, hogy legyen egy kis szabadideje, a negyedik azért, hogy letegye a vizsgáit, az ötödik azért, hogy ne menjen tönkre és tudjon valahogy öntözni.
Önmagában ez a kijelentés szerintem nem állja meg a helyét.
Azt sem lehet mondani, hogy a világban vagy a környező országokban olyan sok eredeti mozgalom vagy kezdeményezés szökkent volna szárba az elmúlt időben.
A felvetett kérdés érdekes filozófiai kiterjesztésére ad lehetőséget, ha belegondolunk, hogy a politika és a fogyasztói társadalom milyen mértékben bombázza előregyártott üzenetekkel és mintákkal a választót/fogyasztót.
Vaajda néépe hejj.
Micsoda gyönyörű párhuzam. Elbasztuk, hát hibás mindenki, csak mi nem. Jön Soros a gereblyével. Összecsődül a rokonság egy békemenetre és revansot vesz mindenkin aki nem úgy gondolja, ahogy kell.
Ilyenkor általában ki szokott derülni, hogy se jogsi, se műszaki, se biztosítás, de legalább piás volt a csóka. Kiscsalád szerint hátjóvannaakkorisagereblyésahibásszétverteagyerekfejét. Lesz még néhány békemenet, lesz néhány revanskísérlet mire lecseng a történet.
Vajda népe kicsiben és nagyban.
A cikk test dublőrről ír...
Micsoda marhák, a test dublőrről akkor beszélünk, ha pl. egy színésznek (illetve annak dublőrének) csak a testét veszi a kamera.
Nyilván ha Putyin helyett valaki elment Iránba, az nem test dublőr volt, hanem egy dublőr, vagy hasonmás.
bő 1 hónapja linkeltem #1424954 , oda migrálja magát a tőke, ahol szívesen látják..
He-he. Mit találtam:
Mennyi hülye van. Hihetetlen. Pedig csak a torockait meg a vajdát meg spadét kéne megkérdezniük. De az is lehet, hogy még csak négyszer olvasták Spenglert és ezért még nem értik.
https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/07/tize...
Otthagyják a jót, aztán majd mind itt fog nyűzsögni a hanyatló nyugaton.
Volt a beszédben pár prófécia ami később elokeresheto. Lobazom a lábam ha hazamegyek figyelmesen atnezem. Nem azonos infokkal bírunk.
Meg itt tartasz mesuge.?
Csak fugyu ferencrabbid zsugait, összevonja vallási tagozatait.
milyen kedves, szétverték az lmp-t, most meg egyesülnének velük.. nagyvonalú ez a bence gyerek XD
És mi van, ha Putin dublőre mondott igazat?
https://index.hu/kulfold/2022/07/24/vlagyimir-puty...
És mi van, ha Putin dublőre megállapodik valamiben az Ajatollah dublőrével, akkor ez egy kamu megállapodás?
Nehéz ebben a nagy melegben jó beszédet mondani.
Amit a fogyasztói kosárról mondott és az, hogy a magyarok a családjuknál nem ismernek fel egyetlen nagyobb közösséget sem - viszont nagyon találó.
Fel van szeletelve a társadalom.
Érdekes kérdés, hogy Orbán kínálta fel a mintát, hogy ő küzd Brüsszel ellen és korábban a legtöbb választó látta már a Tenkes kapitányát, ezért ez népszerű minta vagy éppen Orbán reagált egy választói elvárásra és kezdett el így viselkedni, ezt most nem tudom megválaszolni.
Még valami motoszkál bennem, de most nem jön ki :-)
szilicium völgybe nevelkedett arc, most már befektető, aki itt él bp-en, mesél, hogy mi a pozitív, negatív tulajdonsága mo.nak... elmondja a meglátása szerint, min kéne változtatni stb stb...
"Szlovákiának szüksége van az LMBTI közösség tagjainak tehetségére és értékeire. "
Szerencsétlenek. Jó nagy szarban lehetnek.. Milyen jó nekünk, hogy van egy vajdánk. E nélkül is eljuttat minket a nirvánába.
https://hang.hu/kulfold/szlovak-allamfo-az-orszagn...
Ajaj. Elcsesztem. Összekevertem a jókat, így éjjel bedrogozva. A vajda hívők a menyországba jutnak.
És ha putyin mondott igazat az árról? Azt nem értem, mi oka lenne egy ekkora nyilvánvaló blődlivel beégetni magát?
A különbözet meg ott gyűlik a vajda nevére a gazprombakban, vagy máshol? Azért az eu bomlasztásának díját nem adják olcsón.
Lehet, hogy nem is zsarolják, mint ahogy mindenki feltételezi, hanem megfizetik?
kb ugyanezt gondolom.. volt egy taxis blokád, azóta a politikusok a taxisoktól félnek... mivel nincs olyan élményünk, hogy a nép a politikusokra gyújtotta az országot, ezért tudják, hogy mindent meglehet csinálni.. volt 2006, de aki ott volt, tudja, hogy megrendezett dolog volt, az hogy ki által, azt csak a bennfentesek tudják pontosan... e miatt is, ami akkor történt, a rendőrökkel nem szívesen veretik szét a tüntiket, séta, felszólalás, bulika, zene, hazavánszorgás.. minden megy tovább..