http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=425470&place=frisshirek
100 fölé :):) látod most a 90 is ellenállás, viszont talán a pánikhullám lecsillapodott.
(szvsz lefele hamarabb fog jönni....)
Azon elmélkedem, hogy realizáljak-e vagy adjak még egy napot. Meg is értem a pánikot, sokan realizálni akartak 100 pont környéke tökéletes, meg egy lélektani határ is ha azt vesszük. Véleményem szerint itt az volt a gond, hogy nem volt tér felfele, mert a 15%os (103 ft) korlát megfogta, mivel nem tudott teret nyerni, így visszaesett és sokan pánikszerűen adtak... azon gondolkodom, ha sikerülne visszajátszani a záróra 100pontos lélektani határ környékére, akkor holnap lenne tér 110-115 környékéig, és ha kitartana csütörtökig 110-130as sávban, akkor eloldalazhatna a gyj-ig, és ha kedvező, akkor tovább felfele, ha meg nem kedvező, akkor irány lefele... csak van egy olyan megérzésem, hogy az elméletem hibázik valahol, és az a pszichológiai tényező, ami nem elhanyagolható...
Valaki tudja, hogy mikor jelent az eco? Mert én nem találtam semmit róla, meg ebben a listában sem szerepel. http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=122964
Csak az a dühítő, hagy 63 óta 6 üzletem volt vele, 5 nyerő egyre nagyobb pakkokkal és a számlaegyenlegem újra a régi fényében tündökölt, és akkor a 6. elviszi csaknem az egész hasznot, ezt nem mostanában felejtem el magamnak, persze tanultam ebből is, csak most már keresni is kellene :((
-10be :)
ÉÁn még játszok ezzel, amíg nicns humet :)
Most az lenne a legrosszabb ha leülne a forgalom.......102-es átlaggal én is ki.....
Szvsz keressünk most más papírt....::)))
semmi gond, tipikus eset, mindenki ilyen, egy ideig. :)
99-en én kiszálltam, így is szép kör volt 89-ről, aztán 96-on újra vettem 101-en eladtam, idáig jó is volt, de azt hittem kiakad így 103-on is belevettem, na ezt nem kellett volna, eladva 99-en a nyerők jó részét vitte, mert persze ez volt messze a legnagyobb pakk, mohó dög vagyok... :((
no lássunk egy pánikot :)
megveszik a kicsik gyönyörűen a mát:) szép forgalom
Én nyáron 110-et mondtam,103 volt...........nálam újra leszállt a köd.....
jaja, de a nagy rohanásban nem veszik észre, hogy nincs korlát, aztán zutty.. A csorda lelöki az elejét, mire meglátják, nekik is késő :)
nyitnak,még egy csapóajtót fölfelé, mindeki a kilátóba igyekszik.....
szűk lesz az ajtó
Én még nem adtam el, még gondolkodom, erőlködik a kicsike, de nem annyira vészes, fél szemem az eladási oldalon, a másik a melón...
Hát igen,a nagy forgalom megöli a trendet...::))))
Még csak 2 rés van,de van 3 nagy gyertya......
a szerény:D
Krumi bácsi 100 forinton egy kicsit megremegett. Lehet, hogy ez hiba volt.
Várnék egy technikai jellegű visszatesztelést a hátrahagyott rések irányába.