Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#146872 -Deep- Előzmény: #146870

100 fölé :):) látod most a 90 is ellenállás, viszont talán a pánikhullám lecsillapodott.

(szvsz lefele hamarabb fog jönni....)

Azon elmélkedem, hogy re…

#146870 Koffein

Azon elmélkedem, hogy realizáljak-e vagy adjak még egy napot. Meg is értem a pánikot, sokan realizálni akartak 100 pont környéke tökéletes, meg egy lélektani határ is ha azt vesszük. Véleményem szerint itt az volt a gond, hogy nem volt tér felfele, mert a 15%os (103 ft) korlát megfogta, mivel nem tudott teret nyerni, így visszaesett és sokan pánikszerűen adtak... azon gondolkodom, ha sikerülne visszajátszani a záróra 100pontos lélektani határ környékére, akkor holnap lenne tér 110-115 környékéig, és ha kitartana csütörtökig 110-130as sávban, akkor eloldalazhatna a gyj-ig, és ha kedvező, akkor tovább felfele, ha meg nem kedvező, akkor irány lefele... csak van egy olyan megérzésem, hogy az elméletem hibázik valahol, és az a pszichológiai tényező, ami nem elhanyagolható...

Valaki tudja, hogy mikor jelent az eco? Mert én nem találtam semmit róla, meg ebben a listában sem szerepel. http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=122964

#146838 Scipio Előzmény: #146822

Csak az a dühítő, hagy 63 óta 6 üzletem volt vele, 5 nyerő egyre nagyobb pakkokkal és a számlaegyenlegem újra a régi fényében tündökölt, és akkor a 6. elviszi csaknem az egész hasznot, ezt nem mostanában felejtem el magamnak, persze tanultam ebből is, csak most már keresni is kellene :((

#146824 Hibaz Előzmény: #146820

Most az lenne a legrosszabb ha leülne a forgalom.......102-es átlaggal én is ki.....

Szvsz keressünk most más papírt....::)))

#146820 Scipio Előzmény: #146802

99-en én kiszálltam, így is szép kör volt 89-ről, aztán 96-on újra vettem 101-en eladtam, idáig jó is volt, de azt hittem kiakad így 103-on is belevettem, na ezt nem kellett volna, eladva 99-en a nyerők jó részét vitte, mert persze ez volt messze a legnagyobb pakk, mohó dög vagyok... :((

#146802 Hibaz Előzmény: #146791

Én nyáron 110-et mondtam,103 volt...........nálam újra leszállt a köd.....

#146798 Kissherceg Előzmény: #146794

jaja, de a nagy rohanásban nem veszik észre, hogy nincs korlát, aztán zutty.. A csorda lelöki az elejét, mire meglátják, nekik is késő :)

Én még nem adtam el, még…

#146787 Koffein

Én még nem adtam el, még gondolkodom, erőlködik a kicsike, de nem annyira vészes, fél szemem az eladási oldalon, a másik a melón...

Re: Ekkor nyer vagy ekkor nem? :)

#146785 Hibaz Előzmény: #146768

Hát igen,a nagy forgalom megöli a trendet...::))))

Még csak 2 rés van,de van 3 nagy gyertya......

Ekkor nyer vagy ekkor nem? :)

#146768 Krumenaker

Krumi bácsi 100 forinton egy kicsit megremegett. Lehet, hogy ez hiba volt.

Várnék egy technikai jellegű visszatesztelést a hátrahagyott rések irányába.