Az előző határidősnek volt 4.5-nél. Az akkoriban megfogta szépen. De aztán az tört és a mostani Futi is húzódik le úgy látszik arra a szintre. Az egyetlen Long jel most a "hideg" :))
Az előző határidősnek volt 4.5-nél. Az akkoriban megfogta szépen. De aztán az tört és a mostani Futi is húzódik le úgy látszik arra a szintre. Az egyetlen Long jel most a "hideg" :))
láttok a gázban valamilyen longos jelet?
akármilyen időtávon nézem, nekem mindegyiken shortos
van esetgleg valahol a közelben támasz?
Megkérdezném hol tudnám megnézni a gázrol ,elemzest vagy grafikont. el.. is köszi.
Natural Gas ETF a WS-ben, plusz Erste Henry Hub certi.
Leszállítattom otthonra. Ha ukrajnában elzárják a csapokat majd eladom palackban... :)
Hol vettél?
Ahogy én észrevettem semmilyen összefüggés nincs a gáz ára és a tél között...:(
Én is zártam. Vettem egy kis gáz longot. (Jó lesz télire..)
Leszúrásnál zártam, megnézzük mit hoz a délután addig pihi, részlegesen leszek addig jobbnak láttam így:))
beindulna most egy komoly részvénypiaci korrekció lehozhatná 70 alá. Álom álom, de próbálom megvalósítani. :D
nálam 78,06-ról. stopp 77,98-on a követő. Célár 77,6 (most) de lehet lejjebb hozom, ha nem zár, vagy ha romlik a helyzet..
Mondjuk a mai napra 76.8 és 78.9 között bármi lehet, részemről reggeli short nyitás 78.2-ről, de nem túl nagy meggyőződéssel, stop bent lássuk mi lesz belőle:))
Találtam egyet.
A chart ikonra kell kattintani a határidő mellett (Gyertyát, intervallumot állítani kell sajna..)
sajna nem.
nekem elkavarodott amit fxpro előtt használtam.
de gugli keres natural gas stock exchange vagy valami ilyesmi
Tudtok ennél jobb gáz linket. Ez egy nap késéssel mutatja (vagy legalábbis napkozben nem)
http://stooq.com/q/?s=ng.f&c=1d&t=c&a=ln&b=0
Korábban mondtam, hogy esik a gáz, mivel jön a tél. :)
De nem gondoltam, hogy igaz lehet..
olaj long.
bestoppolva.
a mai világban sosem lehet tunni reggelre mire ébredsz ...
nos olaj + gáz ügyben mit vártok?
Jön a tél és olcsóbb lesz (ami ezek után logikus is), vagy fel az egekbe? :)
rám is rámfér. egy heti nyerő úszott el most az olajon. (Amit egyébként az olajjal kerestem össze..)