Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: fej-váll

#146388 Robag Előzmény: #146349

Nem lett volna rossz jó ütemben meglovagolni legalább a felét.

Mi a tanulság? Nem látom már a középtávú irányt.

Eddig úgy gondoltam hogy megy tovább fölfelé egy 75-ös korrekció után. Ehelyett csak rángatózik itt, és mindkét irányban megpróbál megszívatni.

#146345 Robag Előzmény: #146252

Kissé nehezen látok benne ford fej vállat. Nem fordítottat annál inkább, duplázódó jobb vállal.

#145950 Amatoregy Előzmény: #145882

hozzám ne igazítsd magad. Én rövidre megyek. Ha eléri a megcélzott profitot akkor zár. Ha előtte vagyok és jól sikerült belnyúlni, akkor megy rá a követő.

Bakiba ebben a (z egyik) profi.

#145880 Robag Előzmény: #145822

El kellett mennem, elég csúnyán nézett ki, és ráadásul a rendszerem is vacakolt.

Nagyon útáltam volna, ha ez a pozi is bukóba fordul mielőtt visszaérek.

Tegnap a shorttal jártam úgy, hogy út közben még minden OK volt, majd a parkolóban ránézve már fordult a GDP miatt. Mire felértem, már nagyon csúnya volt.

#145810 Robag Előzmény: #145750

Ez így túl meleg, kiszálltam kis nyerőben.

(A három nap átlaga még negatív...)

#145750 Amatoregy Előzmény: #145740

lefele vettém (illetve az egyik a napi min közelében) 3 pakkot. Meglátjuk mire lesz elég..

#145740 Robag Előzmény: #145739

Olaj lassan visszacsurog a tegnapelőtti nyitó értékre. Van benne még mindig felfelé?

Vagy csak rajzolgatjuk egymás mellé a szép nagy testű gyertyákat, egy sima egy fordított alapon?

#145739 Amatoregy Előzmény: #145738

tegnap előtt még nem úgy látszott, bár usa topikba beírtam, hogy rally-t várok. Egy napot késett.. :)

#145738 Robag Előzmény: #145731

Most megint jön a zárjam - ne zárjam dilemma. :)

Egyébként grat. A minimális nyerő is bőven jobb, mint amit eddig összehoztam.

#145731 Amatoregy Előzmény: #145657

ma nem voltam.

A tegnapi pozikra minimális nyerőtt tettem be és gbp után zárultak is. Közte az olaj is...

#145657 Robag Előzmény: #145549

Átvittem, és idáig olajozottan mennek a dolgok. Reggel még csak jó lesz.

Igazából azt kéne már eldönteni, hogy melyik az igazi célár, a 75 vagy a 85? Illetve milyen sorrendben... :)