Az lenne a fair arányosítás, ha a májusban visszaadott bankkártyám előre kifizetett éves díjából visszaadnának 40%-ot... ;)
Az lenne a fair arányosítás, ha a májusban visszaadott bankkártyám előre kifizetett éves díjából visszaadnának 40%-ot... ;)
Nem kell semmit tenned. Egyébként a bankok minden költséget 1 naptári évre számítanak fel. Ha nem, akkor évvégéig arányosítják....
Ettől függetlenül vannak hibák a rendszerben..
Hoppáré. Kikukáztam az archivumból az Erste-s számlakivonatokat (sohasem dobok ki egyetlen levelet sem). Tényleg hiányzik a januári értesítőről az éves kártyadíj levonása, tehát igazad lehet! Azt nem tudom megerősíteni, hogy októberben vonnák-e, mert kapcsolatom a bankkal tiszavirág életű volt, de szerintem nálad a pont. :) Affene, még a végén meg kell követnem őket? ;)
már bocs. A kártya érvényessége nem a naptári évhez kötődik. Rajta is van a kártyán, hogy meddig érvényes. Legközelebb abban ahónapban fogják levonni (vagy az azt megelőző hónapban).
Tehát neked legközelebb október...
Én az OTP Házibank után léptem az Erste On-line Internetbankra. Mit mondjak felüdülés az OTP után! 5 perc alatt intézem ami az OTP Netbanknál órákba tellett.
Na igen, az Erste... Én tavaly októberben nyitottam náluk folyószámlát. Röpke két hónap (!) múlva, december közepe környékén sikeresen meg is kaptam a hozzá tartozó bankkártyámat, és azzal a lendülettel le is vonták a teljes éves kártyadíjat a hátralévő 2 hétre. :)
Nem rokkantam bele, de azért bekaphatnák... :)
Banki történet: az ERSTE BANK értesített, hogy 30 napja levonta az új bankkártyám díját az egyenlegemből. Nem is egyszer, hanem mindjárt 2x. Persze bankártyáról semmi hír. Felhívtam őket, hogy miért vonták le előre, és miért 2x. Azt mondták azért, mert 2 kártyám van 2005 óta, és ez már a 3. kártyapár amit küldeni fognak hamarosan Namondom dejó, ez azóta nem tűnt fel hogy 2 kártyám lenne, meg az se, hogy 2x vonnák le a havidíjat. Viccesek. Azt is mondták, a PIN kódok is ki lettek küldve róla rendesen anno, és fel is vettem a kártyát mind a 2x a gépük szerint. Nagyon viccesek ezek a bankok.
Nyár elején szintén az ERSTE BANK egyik fiókjában kértem új PIN kódot más okból kifolyólag. Ezt 2 hét alatt kellene nekik kiküldeni az anyafiókhoz, akiknek értesítést kell nekem küldeni. Nyár eleje óta ez nekik nem sikerült, de a rendszer szerint azóta is ott vár a PIN kódom náluk. Viccesek ezek az ERSTE bankosok. Úgy látom, a minősíthetetlen CIB BANK után az ERSTE is azt a stratégiát folytatja, hamár szar a rendszere, inkább reklámokra költi a pénzét, méghozzá valami elképesztő mennyiségben. Bravó! Ahogy az ERSTE Einsteines reklámban van: "Nem minden relatív."
Naja, egy bank vagy szar, vagy nem...
**** pipa vagyok !
szinte még semmit se törlesztettem a hitelemből 2és fél év alatt.
csak a banknak fizetem a megemelt kamatot.
amit bezzeg ők basznak csökkenteni, holott már régen nem annyiért szerzik a chf-t mint amikor erre hivatkozva megemelték (bankközi kamat).
és még mindenféle szóbeli hülyeséggel mnb rátromfol meg kamatot vág, holott ött a példa előtte baszki az egész világban de már vagy 20 éve japánnal az élen hogy azzal nem lehet gazdaságot éléníteni , sőt 4!! bazd meg mnb azzal tönkrevágsz egy nagycsomó fogyasztót, aki termelné neked a fogyasztásával is a gdp-t !
hogy lehetnek ennyire sötét agyalágyult banda amikor mindenki már emelni készül mi csökkentünk, mert LONDON azt mondta meg azt várja el tőlünk....
ki nem szarja le !
azért mert a londoni elemző fazskalap urak shortolják a forintot nekünk oda kell tartanunk a csupasz picsánkat ?!
a **** rohadt életbe !
hogy rohadjon le mindenki aki a forint ellen spekulál és olyanokon nyerészkedik akik maguk nem tehetnek ez ellen semmit !
az annnnyát b@sssszzzza meg az usa gdpppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagy idegességmben az euromat sem adtam el....
ezt nem hiszem el.. ma eladtam 2990 ért a tvk mat 15650 ért a molomat és 250 ért a csepelemet..
álmomba nem gondoltam volna...
persze most anyázok hogy miért is adtam el....??????????,
mert azt hittem jön a világváge +int...
lehet tényleg nem tőzsdézek többet idén.. ez nem normális....
( persze már bent állok vételekkel...)
közben az autómat csinálgatom, és most jöttem erre fele... nem hiszem el... megyek is vissza a kis jószágomhoz.. az egy biztos társ..... VW Diesel forever!
Rohadt telekom, nem elég hogy a részvényeivel is beragadtam még elment a netem is, pedig bent álltam több vételen is az adat előtt, persze egyik sem teljesült, módosítani meg nem tudtam...
Hogy .ohadjon meg az összes öntögető magasárfolyamon realizálgatós okos
én meg .al**** kapzsi .arom nem adtam el a tvk-mat időben mert .asz vagyok...
mollal dettó....
nem is érdekel... teszek stoppot beker árra és kikapcsolom idén ezt a gépet...
feszült vagyok....
Jó kereskedést
Semmiképpen ne zárd 20k fölött.
18k-s célár szvsz elérhető és nem álomszint...persze stopokkal követve ahogy Ricsi mondta...ebben Ő a profi!
és a russell2000 felülteljesítése esésben is jel nekem...
talán itt nem kirakatcégek vannak... kevesebb a kozmetika...
meg holnapután is...
rövidtávon kiszámíthatatlan a piac...
ez a brutális és egyértelmű (pámikszerű) forintgyengülés viszont nekem jel...
nem zárom a héten (sem) a shortomat...