Regisztráció Elfelejtett jelszó

ERSTE- Értjük egymást?

Mercurius

Banki történet: az ERSTE BANK értesített, hogy 30 napja levonta az új bankkártyám díját az egyenlegemből. Nem is egyszer, hanem mindjárt 2x. Persze bankártyáról semmi hír. Felhívtam őket, hogy miért vonták le előre, és miért 2x. Azt mondták azért, mert 2 kártyám van 2005 óta, és ez már a 3. kártyapár amit küldeni fognak hamarosan Namondom dejó, ez azóta nem tűnt fel hogy 2 kártyám lenne, meg az se, hogy 2x vonnák le a havidíjat. Viccesek. Azt is mondták, a PIN kódok is ki lettek küldve róla rendesen anno, és fel is vettem a kártyát mind a 2x a gépük szerint. Nagyon viccesek ezek a bankok.

Nyár elején szintén az ERSTE BANK egyik fiókjában kértem új PIN kódot más okból kifolyólag. Ezt 2 hét alatt kellene nekik kiküldeni az anyafiókhoz, akiknek értesítést kell nekem küldeni. Nyár eleje óta ez nekik nem sikerült, de a rendszer szerint azóta is ott vár a PIN kódom náluk. Viccesek ezek az ERSTE bankosok. Úgy látom, a minősíthetetlen CIB BANK után az ERSTE is azt a stratégiát folytatja, hamár szar a rendszere, inkább reklámokra költi a pénzét, méghozzá valami elképesztő mennyiségben. Bravó! Ahogy az ERSTE Einsteines reklámban van: "Nem minden relatív."

Naja, egy bank vagy szar, vagy nem...