Ilyen usákia mellett nehéz megérteni :D
Ilyen usákia mellett nehéz megérteni :D
Bud! Szerinted Egon holnap mit fog mondani a mai résre? Újabb nagy megbízhatóságú fordulós alakzat (utolsó? hármas-kimerülési rés 1. rése), vagy átáll és "ha long, legyen long!"-ot mond egy szökési réssel? :-DDD
Szerk: Vagy csak simán elintézi: belső nap.
najó..még ráadtam most..láttam hogy usa szánkázik lefele.. :D
hát ráadtam én is....a következőt azért majd csak jóval feljebb adom rá...mondjuk 21900-22-000 nél ha lesz egyáltalán annyi..remélem nem.
Ezek után gondolom Otit is új csúcsra húzzák hamarosan...kt -100.
kitörés szag...
... no most, vagy soha...
Szerk.: ... az utóbbi...
Na, short-stopom már lejjebb is húztam, hogy ha kiütnek 0-ban zárjak.
Világos stratégia. Nálam azért ütközik nehézségbe az alkalmazása, mert nem nagyon látom a rövid távú támasz/ellenállás szinteket hatiban. :)
Rg-t,Mollyt veszik mintha ingyé volna :(
Nekem, mint már párszor mondottam, mindegy merre megy, bár ha szavazni kellene le nagyobb valószínűségét látnám. A stratégiám lényege egyszerű: támaszról long, ellenállásról short, támasz ellenállás között nincs trade. Mivel még emelkedő altrendben vagyunk a shorton szűk stop. Ennyi.
OK, ne hallgass rám, én valahogy nem tudom a shortokat jól eltalálni. Longgal idáig mindig többet kerestem, de nem vagyunk egyformák. :)
:)
:-) Mivel erről az ellenállásról már fordult le, illik megpróbálni a shortot. Legfeljebb kiütik a stopom.
Szerk: Pláne most, hogy otiliánál teljesült a fordított fejvállból számolt célár, és jön vissza...