Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#143477 Kitano Előzmény: #143473

Bud! Szerinted Egon holnap mit fog mondani a mai résre? Újabb nagy megbízhatóságú fordulós alakzat (utolsó? hármas-kimerülési rés 1. rése), vagy átáll és "ha long, legyen long!"-ot mond egy szökési réssel? :-DDD

Szerk: Vagy csak simán elintézi: belső nap.

#143465 BudFox Előzmény: #143451

hát ráadtam én is....a következőt azért majd csak jóval feljebb adom rá...mondjuk 21900-22-000 nél ha lesz egyáltalán annyi..remélem nem.

kitörés szag... ... no …

#143462 Robag

kitörés szag...

... no most, vagy soha...

Szerk.: ... az utóbbi...

#143446 Robag Előzmény: #143431

Világos stratégia. Nálam azért ütközik nehézségbe az alkalmazása, mert nem nagyon látom a rövid távú támasz/ellenállás szinteket hatiban. :)

#143431 Kitano Előzmény: #143420

Nekem, mint már párszor mondottam, mindegy merre megy, bár ha szavazni kellene le nagyobb valószínűségét látnám. A stratégiám lényege egyszerű: támaszról long, ellenállásról short, támasz ellenállás között nincs trade. Mivel még emelkedő altrendben vagyunk a shorton szűk stop. Ennyi.

#143420 Robag Előzmény: #143415

OK, ne hallgass rám, én valahogy nem tudom a shortokat jól eltalálni. Longgal idáig mindig többet kerestem, de nem vagyunk egyformák. :)

#143415 Kitano Előzmény: #143408

:-) Mivel erről az ellenállásról már fordult le, illik megpróbálni a shortot. Legfeljebb kiütik a stopom.

Szerk: Pláne most, hogy otiliánál teljesült a fordított fejvállból számolt célár, és jön vissza...

#143408 Robag Előzmény: #143405

Attól függ, hány pontot akarsz fogni a shortoddal...

Én most még nem mernék shortot nyitni.