85-ig azért még elmehet az olaj a közeljövőben szerintem...
85-ig azért még elmehet az olaj a közeljövőben szerintem...
ma volt egy long, egy short, most megint short.
A gyapotot se értem. Jön a hideg?
:) hát ha tudnám év végén mi lesz részvénypiac sorsa longolnám vagy shortolnám ezt is, így inkább kivárok most.
igen, ezek izgi dolgok :o)
viszont szeretek történelmi csártokat nézegetni :o)))
amikor sokat beszélnek valamiről, vagy amikor agyonhallgatnak valamit, akkor az engem mindig érdekel :o)
remélem megélem, hogy tíz év múlva láthassam, hogy merre alakult a világ ezügyben addig.
Hétvégén futottam bele ezekbe. Ha nem is közvetlenül az olajárhoz kapcsolódik, de azért mégis.
http://seekingalpha.com/article/168705-chinas-dragons-oil-gold-and-the-u-s-dollar
Én inkább a hosszú gatyára szavaznék ilyen hidegben. Reggel bővítettem.
Remélem jó lesz ez a hosszú bőgatya. :)
Felvettem egy rövid gatyát, 81 feletti méretben, ráfázni nem szeretnék a jövőhéten, pedig cidris idő néz ki:))
nehezen értelek.
mindenesetre ezer bondaváryt adok minden egyes képviselőnek, aki megszavazza a mentelmi joguk felfüggesztését :o)
bocs az offért, de volt egy szakmai is :o) jó éjt mindenkinek !
emlékszem, 200 dolláros célárakat dobtak be akkor, rá fél évre 15-öt, és mindegyiket meg is indokolták. :D
EZ HOGY FÜGG ÖSSZE ?
csak sztem nyilvánvaló.
látszik.
emlékszel erre ??? tényleg ezt nyomták ! az volt az érzésem hogy még két hét és szaúdaraboknak végük mint botnak.
Figyelem erősen 81-et, de amíg a részvénypiacon nem fordul a trend ez sem fog esni rendeset vsz.
Amikor 147 volt akkor éppen kezdett elfogyni a világon az olaj, amikor 33 akkor a történelem legnagyobb válsága volt.
Lehet elő kell venni megint azt a dumát, hogy a föld olajtartalékai végesek mert különben nehéz lesz megmagyarázni ezt az árfolyamot. :D