Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Say HELLO to participants!

#1426235 TrendMan Előzmény: #1426164

Terence Hill is kifelé fordította a kártyáit, amikor a rossz fiúkkal pókerozott és simán lenyomta őket. ;-)

infla

#1426183 Koffein

ázsiában + svájcban nem annyira vészes az infláció.. csak a nyugati világ cummant... :)

Kép

Jah. legurultunk ma Zárá…

#1425176 KawaBazsy Előzmény: #1425136

Jah. legurultunk ma Zárába, plató cuftig, 110-120 közt jöttem. Előzni kellett, előztem, s mindenki udvariasan követett. :-)

Na jól van, aki kamionna…

#1425136 Koffein Előzmény: #1424962

Na jól van, aki kamionnal jár, az nem is látja ott fenn a magasba, hogy ki mókázik a háta mögött :)))

Szép, nagyon szép, érdem…

#1425135 Koffein Előzmény: #1424958

Szép, nagyon szép, érdemes több napot rászánni :) mi egy napra, vagyis igazából fél napra sikerült, és nagyon kevésnek találtuk. Főleg úgy, hogy a reggel 8as indulás 10órásra sikeredet és e miatt du2re érkeztünk meg. Amúgy 2órás lett volna az út, de 4,5órásra sikeredett, mert akkora dugóba kerültünk. Beszéltük asszonypajtival, hogy még visszamegyünk a jövőben, ha nem is a tó mellett, de egy két faluval odébb, ahol olcsóbbak a szállások okosítunk valamit s rászánunk három négy napot...

Meersburgbot jártuk körbe, van egy vár, a kilátás a tóra nagyon jó, strand, sajna nem vittünk fürdő rucit, a part szakasz is nagyon faján meg van csinálva... nyálcsorgatós...

Magnum fagyi 2,5€ mivel turista látványosság, amúgy nagyobb boltokba a 3 db-os Magnum kerül ennyibe. Étterembe extra kaját nem ettünk, hambi 12€, hal+sültkrumpli kombó 12€, saláta 8€, ücsi 3€... Meersburg - Kostanz (ide át akartunk menni, de nem volt idő) hajó vonal 15€ körül van, osztrák oldalra áthajókázni már 40€ körüli összegre emlékszem, parkoló 2,5€ per óra (biztos van olcsóbb is, akár ingyenes is, mivel később érkeztünk, ahogy terveztük a legelső parkolóba a tó mellett bevágtam a vasat) s a benya átlag 2€ volt.

budapesti anziksz

#1425070 Spade Előzmény: #1424976

De ravasz vagy, én azt hittem h ótóval akkor kell menni mikor valamiért muszáj, és nem akkor mikor nincs forgalom pl. éjjel. Igazad van akkor nagyon lehet hasítani, de mi a fasznak ?

az osztrák simán kijön e…

#1425045 Ibiza Előzmény: #1424957

az osztrák simán kijön eléd akármennyivel mész, kirakja indexet és kijön.

budapesti anziksz

#1425041 Ibiza Előzmény: #1424964

csak pár tanács a "vidéki" autósoknak. Ezek a világ számtalan országában könnyűvé teszi a közlekedést. És Budapesten is lehetővé teszi a stresszmentes előrejutást.
- Vedd fel a közlekedés ritmusát, ne foglalkozz a megengedhető sebességgel, ha 60al megy a csapat akkor annyival menj ha 70 akkor annyi.
- ha totyorogni akarsz akkor akkor menj a külső sávba ne a belsőben vakarózz.
- ne tarts 50m követési távolságot, tanulj meg vezetni. max 10m a városban a követési. Csak gondolj bele 10 lassú pöcs aki tart 50m követés távolságot az 500 m-rel tartja fel a sort.
- 1esben kinyomott kuplunggal várd a zöld lámpát, ha sorban vársz akkor is azonnal indulj el. Zöldön menj át ne a pirosban nyomd.
- Akkor menj bele a keresztezősésbe ha át is tudsz menni rajta.
- ne akarj oktatgatni senkit, majd te megmutatod itt csak 50-el 130-al lehet menni. lenyomnak, ledudálnak lealáznak, mindig van egy jobb, ne hörcsögösködj. Tarts szépen jobbra. Fogadd el mások valamiért sietnek. Vállalnak egy kockázatot, talán nem véletlenül teszik.
- ne baszkuráld a telefont az utakon, meghalsz vagy mások meghalnak miattad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez nem vicc.

budapesti anziksz

#1424976 TrendMan Előzmény: #1424966

Tudom megrázó, de ésszerű esetben, főleg csúcsidőben tömegközlekedem.

Elektromos rollerről meg azt hallottam, hogy többen horrorisztikus arcsérüléseket szedtek össze vele.

Ismeretségi körömben is van ilyen tinédzser.

Persze ott is vannak, de nem annyi mint itt :)

#1424970 KawaBazsy Előzmény: #1424967

A város szélén lakom, innen kb 20 km a közepe. Cangával ez egy óra, robesszal meg 25-30p

Persze ott is vannak, de nem annyi mint itt :)

#1424967 Spade Előzmény: #1424965

még hasít az elektromos roller is azzal is hamar meg lehet harapni a távolságot és elvisz 2 embert is :)

A legjobb h Budapest megfekteti még a teslát is, a dugóban a dögmelegben a klíma megzabája töltést aztán ott robbansz le a zút közepén még nagyobb dugót okozva, hallottam már ilyen esetről