Terence Hill is kifelé fordította a kártyáit, amikor a rossz fiúkkal pókerozott és simán lenyomta őket. ;-)
Terence Hill is kifelé fordította a kártyáit, amikor a rossz fiúkkal pókerozott és simán lenyomta őket. ;-)
ázsiában + svájcban nem annyira vészes az infláció.. csak a nyugati világ cummant... :)
Kezdődik: Törökország kiléphet a NATO-ból? – Mai Világ (maivilag.com)
Török kína. orosz, irán és kérdőjellel india pakisztán. Mellé arany alapú deviza kripto változattal is. és a kereskedelmet ezzel számolják el egymás közt. Mert állandóan emberkedni kell meg kimaxolni mindent, semmibe venni másokat és az érdekeiket.
Jah. legurultunk ma Zárába, plató cuftig, 110-120 közt jöttem. Előzni kellett, előztem, s mindenki udvariasan követett. :-)
Én szintén, motorossal.. soha többé. :-)
én csak utasként, beszarás volt :)
Na jól van, aki kamionnal jár, az nem is látja ott fenn a magasba, hogy ki mókázik a háta mögött :)))
Szép, nagyon szép, érdemes több napot rászánni :) mi egy napra, vagyis igazából fél napra sikerült, és nagyon kevésnek találtuk. Főleg úgy, hogy a reggel 8as indulás 10órásra sikeredet és e miatt du2re érkeztünk meg. Amúgy 2órás lett volna az út, de 4,5órásra sikeredett, mert akkora dugóba kerültünk. Beszéltük asszonypajtival, hogy még visszamegyünk a jövőben, ha nem is a tó mellett, de egy két faluval odébb, ahol olcsóbbak a szállások okosítunk valamit s rászánunk három négy napot...
Meersburgbot jártuk körbe, van egy vár, a kilátás a tóra nagyon jó, strand, sajna nem vittünk fürdő rucit, a part szakasz is nagyon faján meg van csinálva... nyálcsorgatós...
Magnum fagyi 2,5€ mivel turista látványosság, amúgy nagyobb boltokba a 3 db-os Magnum kerül ennyibe. Étterembe extra kaját nem ettünk, hambi 12€, hal+sültkrumpli kombó 12€, saláta 8€, ücsi 3€... Meersburg - Kostanz (ide át akartunk menni, de nem volt idő) hajó vonal 15€ körül van, osztrák oldalra áthajókázni már 40€ körüli összegre emlékszem, parkoló 2,5€ per óra (biztos van olcsóbb is, akár ingyenes is, mivel később érkeztünk, ahogy terveztük a legelső parkolóba a tó mellett bevágtam a vasat) s a benya átlag 2€ volt.
Repültél már olyannal? Nekem egyszer elég volt.. :-)
Nem tudtam, hogy folyamatosan szállítasz valakit vagy valamit.
sárkányrepülővel meg 5 perc :)
De ravasz vagy, én azt hittem h ótóval akkor kell menni mikor valamiért muszáj, és nem akkor mikor nincs forgalom pl. éjjel. Igazad van akkor nagyon lehet hasítani, de mi a fasznak ?
az osztrák simán kijön eléd akármennyivel mész, kirakja indexet és kijön.
csak pár tanács a "vidéki" autósoknak. Ezek a világ számtalan országában könnyűvé teszi a közlekedést. És Budapesten is lehetővé teszi a stresszmentes előrejutást.
- Vedd fel a közlekedés ritmusát, ne foglalkozz a megengedhető sebességgel, ha 60al megy a csapat akkor annyival menj ha 70 akkor annyi.
- ha totyorogni akarsz akkor akkor menj a külső sávba ne a belsőben vakarózz.
- ne tarts 50m követési távolságot, tanulj meg vezetni. max 10m a városban a követési. Csak gondolj bele 10 lassú pöcs aki tart 50m követés távolságot az 500 m-rel tartja fel a sort.
- 1esben kinyomott kuplunggal várd a zöld lámpát, ha sorban vársz akkor is azonnal indulj el. Zöldön menj át ne a pirosban nyomd.
- Akkor menj bele a keresztezősésbe ha át is tudsz menni rajta.
- ne akarj oktatgatni senkit, majd te megmutatod itt csak 50-el 130-al lehet menni. lenyomnak, ledudálnak lealáznak, mindig van egy jobb, ne hörcsögösködj. Tarts szépen jobbra. Fogadd el mások valamiért sietnek. Vállalnak egy kockázatot, talán nem véletlenül teszik.
- ne baszkuráld a telefont az utakon, meghalsz vagy mások meghalnak miattad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez nem vicc.
Tudom megrázó, de ésszerű esetben, főleg csúcsidőben tömegközlekedem.
Elektromos rollerről meg azt hallottam, hogy többen horrorisztikus arcsérüléseket szedtek össze vele.
Ismeretségi körömben is van ilyen tinédzser.
A város szélén lakom, innen kb 20 km a közepe. Cangával ez egy óra, robesszal meg 25-30p
még hasít az elektromos roller is azzal is hamar meg lehet harapni a távolságot és elvisz 2 embert is :)
A legjobb h Budapest megfekteti még a teslát is, a dugóban a dögmelegben a klíma megzabája töltést aztán ott robbansz le a zút közepén még nagyobb dugót okozva, hallottam már ilyen esetről