e van, amikor a libsi színész rájön, hogy a libsi országok is nagyban szarnak mindenre, amikor a valódi nagyvilági érdekpolitika színre lép..
https://24.hu/kozelet/2022/06/29/schilling-arpad-k...
jó reggelt!!! :)
khm https://pcworld.hu/pcwlite/a-facebook-szepen-kasza...
A Wired által megszerzett dokumentumok szerint ugyanis a Meta 2018 júliusa és 2022 áprilisa között 30,3 millió dollárnyi bevételt szerzett az olyan reklámok után, amelyek végül el lettek távolítva a platformról, mert nem voltak hitelesek. A vállalat egyik fejese azt is elárulta, hogy hirdetési pénzt egyáltalán nem adnak vissza, még akkor sem, ha törlésre kerül egy hálózat. Így talán egy picit érthetőbb, hogy miért találkozhatunk még ma is annyi álhírrel a Facebookon.
Világ: Kissinger: Németországnak nem egyszerű, hogy megtalálja vezető szerepét Európában | hvg.hu
ezt mondtam párszor. Egy szervezet sem működik vezető nélkül, EUnak németeknek kellett volna ennek lenni, de kiherélték őket a holobizniccel, " a németek már megint birodalmat épitenek, semmit nem változnak.." mondták volna..
váltottam egy jó EUR pakkot de van még HUF. Nem vagyok boldog. Most kellene átváltani forintra és adót fizetni belőle.
Sajnos nem lehet tudni hol a vége.
Ha vége a háborúnak eus pénzek is befigyelnek akkor 360is lehet, de lehet 380 alá nem megy egy darabig.
megbeszélték, hogy nem kell védeni a 400as szinteket, nyer mindkét oldal, ha elengedik, csak az emberek vagyona ér kevesebbet az eus átlaghoz képest.. tisztelet a kivétel, aki már átváltotta euróra a hufocskáját :P
Orbán Viktornál járt George Friedman (444.hu)
egy kis szimatolás? bemászik a talpad alá..ha már bent van a lába akkor nem e lehetne e.. majd hozza a többieket?
Terence Hill is kifelé fordította a kártyáit, amikor a rossz fiúkkal pókerozott és simán lenyomta őket. ;-)
ázsiában + svájcban nem annyira vészes az infláció.. csak a nyugati világ cummant... :)
Kezdődik: Törökország kiléphet a NATO-ból? – Mai Világ (maivilag.com)
Török kína. orosz, irán és kérdőjellel india pakisztán. Mellé arany alapú deviza kripto változattal is. és a kereskedelmet ezzel számolják el egymás közt. Mert állandóan emberkedni kell meg kimaxolni mindent, semmibe venni másokat és az érdekeiket.
Jah. legurultunk ma Zárába, plató cuftig, 110-120 közt jöttem. Előzni kellett, előztem, s mindenki udvariasan követett. :-)
Én szintén, motorossal.. soha többé. :-)