magyarul a plus500 ról utaltál az MB-re vissza?
magyarul a plus500 ról utaltál az MB-re vissza?
Szia!
Nem, a MB-s lineket választottam kérte az email címet,az összeget és elküldés gomb.
Azt írtaki,hogy sikeres volt, de az eggyezmények között még ott van és az MB számlán még nincs.
Szia! segítséget szeretnék kérni! A plus 500-al kereskedek kb egy hete, több kevesebb sikerrel! A befizetés az könnyen ment kártyáról szinte azonnal levették. Most azonban szeretem volna a MB-s számlámra rárakni 10000-t ez volt csütörtökön és még nem jött át. Lehet ,hogy én rontottam el valamit???? Ha tudtok valami infót! köszi a segítséget!
ja látom már volt téma... ciprusi cég, szarnak az apehra:)
Jópofa ez a program, én is utaltam rá picit játszani, metatraderrel együtt...
azt nem tudom, ha nyerőben vagy és visszautalod akkor mi van, mármint h kerül az bele a bevallásodba?
És? ezt nem értem. Tökmindegy h a visszautalás pillanatában éppen hány dollárt ért a forintod, az a lényeg, hogy ugyanannyi forintot kapsz vissza, mint amennyit 1 napja, 1 hete, 1 honapja vagy 1 éve átutaltál, mert a tőkéd értékét nem befolyásolja, hogy idközben hogyan változott a forint árfolyam....
viszont szvsz megdőlt a koncepciód. MB Ft-ban vezetve. Plus500 Ft-ban vezetve.
A kivétből egy részlet:
Transaction details
Amount: USD 58.00
Vagyis mégis dollár elszámolás van, csak úgy látod. Lehet, hogy mb-ből ft-ot indítasz (konverzió van), majd a visszaküldésnél, bár Ft-ot indítasz mégis dollár jön és az érkezésnél konverzió van.
Bocs, de csak most néztem meg a másik mail fiókom...
Épp elég baj lenne az is, ha valaki belépne a számlámra és max tőkeáttétellel gyorsan lenullázná.
Ácsingó...a kereskedési számlád password-ét. De ott a pénzedet a Myfxpro.com ra való belépéssel kezeled ám! Amihez e-mail cím és egy teljesen másik password kell!
Most visszanéztem a postafiókomat, és az fxpro is megküldte mailben a regisztrációt követően a live számlám passwordjét maszkolás nélkül : )
kipróbáltam.
jelszóváltoztatásról nem meg mail. (volt rá két órája és eddig nem jött..)
Hát nézd, a jelszót bármikor változtathatod a kliensben, akár regisztrálás után egyből, bár lehet azt is megküldik mailben, nem próbáltam : )
A legnagyobb hiányosság inkább sztm az, amit amatoregy is mondott, hogy a trailing stop maskepp mukodik mint MT4-ben. Bár én eddig azt hittem hogy ez a normalis es mindenhol igy mukodik, ezert aztán nem is zavart :D
de csak mindkét irányban... :DDD
Beteszel egy követő stoppot mondjuk 15 pip. Ha shortolsz és az eléréi a beker + 15 pip-et (veszteség) akkor ki is hajítja a pozit. Ergo a követő nem csak pluszban zár, hanem minuszban is...
ha csak az utalás lenne. Ezzel egyenértékű, ha brahiból veszek egy pozit neked stop nélkül.. :)
Nem vagyok paranoiás, de máshol ezek a rendszerek működnek. Elvégre mégiscsak pénzt tárolunk ezen a számlán..:)
Nekem néhány biztonsági rés nem tetszik a Plus-ban.
- Maszkolás nélkül elküldik e-mail-ben a jelszavam.
Normál esetben ugye jelszó resetet adnak linkkel e-mailben, na de leírva karakterekkel a jelszó!
- Az email cím és jelszó birtokában bárki beléphet és tranzakciót indíthat a nevemben bárhová.
Ha a belépés ilyen egyszerűsített, akkor ezt úgy küszöbölik ki, hogy utalni csak oda lehet ahonnét pénz jött a rendszerbe ugye. Ha viszont bárhová lehet belőle utalni, akkor biztonságosabb belépést illene csinálni, például sms-ben küldött megerősítő kód.