Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: Előny és hátrány

#143098 monadi Előzmény: #143096

Szia!

Nem, a MB-s lineket választottam kérte az email címet,az összeget és elküldés gomb.

Azt írtaki,hogy sikeres volt, de az eggyezmények között még ott van és az MB számlán még nincs.

#143095 monadi Előzmény: #142214

Szia! segítséget szeretnék kérni! A plus 500-al kereskedek kb egy hete, több kevesebb sikerrel! A befizetés az könnyen ment kártyáról szinte azonnal levették. Most azonban szeretem volna a MB-s számlámra rárakni 10000-t ez volt csütörtökön és még nem jött át. Lehet ,hogy én rontottam el valamit???? Ha tudtok valami infót! köszi a segítséget!

#143093 Sz.bence Előzmény: #142982

Jópofa ez a program, én is utaltam rá picit játszani, metatraderrel együtt...

azt nem tudom, ha nyerőben vagy és visszautalod akkor mi van, mármint h kerül az bele a bevallásodba?

#142982 NightLord Előzmény: #142889

És? ezt nem értem. Tökmindegy h a visszautalás pillanatában éppen hány dollárt ért a forintod, az a lényeg, hogy ugyanannyi forintot kapsz vissza, mint amennyit 1 napja, 1 hete, 1 honapja vagy 1 éve átutaltál, mert a tőkéd értékét nem befolyásolja, hogy idközben hogyan változott a forint árfolyam....

#142889 Amatoregy Előzmény: #142519

viszont szvsz megdőlt a koncepciód. MB Ft-ban vezetve. Plus500 Ft-ban vezetve.

A kivétből egy részlet:

Transaction details

Amount: USD 58.00

Vagyis mégis dollár elszámolás van, csak úgy látod. Lehet, hogy mb-ből ft-ot indítasz (konverzió van), majd a visszaküldésnél, bár Ft-ot indítasz mégis dollár jön és az érkezésnél konverzió van.

Bocs, de csak most néztem meg a másik mail fiókom...

#142519 NightLord Előzmény: #142517

Épp elég baj lenne az is, ha valaki belépne a számlámra és max tőkeáttétellel gyorsan lenullázná.

#142517 lackok Előzmény: #142515

Ácsingó...a kereskedési számlád password-ét. De ott a pénzedet a Myfxpro.com ra való belépéssel kezeled ám! Amihez e-mail cím és egy teljesen másik password kell!

#142515 NightLord Előzmény: #142508

Most visszanéztem a postafiókomat, és az fxpro is megküldte mailben a regisztrációt követően a live számlám passwordjét maszkolás nélkül : )

#142508 Amatoregy Előzmény: #142356

kipróbáltam.

jelszóváltoztatásról nem meg mail. (volt rá két órája és eddig nem jött..)

#142356 NightLord Előzmény: #142291

Hát nézd, a jelszót bármikor változtathatod a kliensben, akár regisztrálás után egyből, bár lehet azt is megküldik mailben, nem próbáltam : )

A legnagyobb hiányosság inkább sztm az, amit amatoregy is mondott, hogy a trailing stop maskepp mukodik mint MT4-ben. Bár én eddig azt hittem hogy ez a normalis es mindenhol igy mukodik, ezert aztán nem is zavart :D

#142318 Amatoregy Előzmény: #142308

de csak mindkét irányban... :DDD

Beteszel egy követő stoppot mondjuk 15 pip. Ha shortolsz és az eléréi a beker + 15 pip-et (veszteség) akkor ki is hajítja a pozit. Ergo a követő nem csak pluszban zár, hanem minuszban is...

#142298 Amatoregy Előzmény: #142291

ha csak az utalás lenne. Ezzel egyenértékű, ha brahiból veszek egy pozit neked stop nélkül.. :)

#142295 lackok Előzmény: #142291

Nem vagyok paranoiás, de máshol ezek a rendszerek működnek. Elvégre mégiscsak pénzt tárolunk ezen a számlán..:)

#142291 lackok Előzmény: #142265

Nekem néhány biztonsági rés nem tetszik a Plus-ban.

- Maszkolás nélkül elküldik e-mail-ben a jelszavam.

Normál esetben ugye jelszó resetet adnak linkkel e-mailben, na de leírva karakterekkel a jelszó!

- Az email cím és jelszó birtokában bárki beléphet és tranzakciót indíthat a nevemben bárhová.

Ha a belépés ilyen egyszerűsített, akkor ezt úgy küszöbölik ki, hogy utalni csak oda lehet ahonnét pénz jött a rendszerbe ugye. Ha viszont bárhová lehet belőle utalni, akkor biztonságosabb belépést illene csinálni, például sms-ben küldött megerősítő kód.