:) Ez komoly főnök???
4es pont a legmagasabb a-b-c alacsonyabb már...
Végre egy józan ember közöttünk :))
Igazad van, elcsesztem a pontok bejelölését.
Itt az új, a lekonyulás meg a másikon :)
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts2flJz0
Piacokat várhatóan fájdalmasan márciusig elviszik a nagy elliott szerint, iszonyat nagy baromság, de pont akkora, mint ami ment eddig...
Ha meg tovább esünk le most véletlen a 4es pont kiejelöésénél, akkor azt úgy is észrevesszük :)
HeyBud, nálad megakadt ez a lemez?? :))
pedig ezt mondtad a sörözésen, h megvan a tuti stratégia és leírod egy excel táblában
én várok............................... ;-)
:)))
ki rohan elsőként, banzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj kiáltással??
hát igen..mert lassan elveszítjük mindenünket :D....sok nyerő..aztán 1 nagy bukó visz mindent...
csak elhatározás kérdése. hétfőn reggel kollektíven 9:00-kor full tőkeáttéttel mindenki sell?? ha benne vagytok meglesz a kori:)betegek vagyunk,még ilyenkor is "dolgozunk" :)
a 4es pont felül van :) ebből az elliotból az következik, hogy megvolt már a csúcs :)
:)
Egon, aki elliot mániás, nem kezdett el még ilyen időtávon rajzolni?
Nem baj, jönnön az 5. hulám, de előbb le 18k-ra :)
2300 pötyi az az 1500 pötty, de tényleg nem sok....21k felett már tennem kell vmit....ráadásul a petiben nem látom tisztán, mennyi van fedezetben, azt külön számolnom kell fejben....
hmm ez érdekes.... Gondolom a folyamatos elszámolás azért kvantált. Óránként, negyedóránként, percenként számolnak el? Vagy nincs ilyen fix diszkrét időintervallum?
És ez miért jó nekik? Egy csomó számítás napközben....ennek csak akkor van értelme (részükről), ha ezzel arra vesznek rá traider-eket, hogy a napközbeni nyerőt azonnal befektessék, de annak meg az a kockázata, hogy minuszba fordulnak és likvidálják őket, nem?
ahogy én látom a kezdetleges vonalaimat, nem sérült semmilyen trend
nyitott a pálya az égig
(Égig érő fű, jó magyar film) :))
ajjaj, az nem sok
én amikor az óvatos pályára álltam (mert kevés a lé) akkor az 1 kontis bővítéseket gondoltam ki
az utolsó mélypont után (14XXX) 16400-on nyitottam az első shortot, majd miután nem jött be, 18100-on a következőt
most tartunk 21 felett
tehát 2 kontin a bukóm 80K
nem tudom mennyi a kötésállományod, de 1500 pötty pikk-pakkra meg van
érdekes az első félórában 100 millás forgalom (esés)
azutáni 6ésfélben is 100 millás forgalom (enyhe emelkedés)
amíg nem lesz forgalom addig esés sem... :(((
engem az a beta verzió érdekel amit most találtam :DDD
Vétel napi minumumon, eladás napi maximumon..
ennek a 2.2 verziójában már csak a napi maximális profit gomb található meg..
nemtudom..lehet hogy aki megvette az gyűjti a különféle részvényeket a számlájára...egzotikum..
vagy az is fogadás :-)
Ma nem tudtam jelen lenni. Nyitás után nem sokkal 510-en zártam a tegnapi longokat. Visszajött belőle a tegnapi stopok bukója, plusz még egy kevés. Aztán program becsuk.
Záróban (33-kor) tudtam legközelebb ránézni, vettem is gyorsan 1k longot, hogy ne hiányozzon annyira. :)
... lehet hogy többet kellett volna ... ;-)