Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#141074 Hathor Előzmény: #141058

Végre egy józan ember közöttünk :))

Igazad van, elcsesztem a pontok bejelölését.

Itt az új, a lekonyulás meg a másikon :)

http://www.postimage.org/image.php?v=Ts2flJz0

Piacokat várhatóan fájdalmasan márciusig elviszik a nagy elliott szerint, iszonyat nagy baromság, de pont akkora, mint ami ment eddig...

Ha meg tovább esünk le most véletlen a 4es pont kiejelöésénél, akkor azt úgy is észrevesszük :)

#141072 _pda_ Előzmény: #141067

HeyBud, nálad megakadt ez a lemez?? :))

pedig ezt mondtad a sörözésen, h megvan a tuti stratégia és leírod egy excel táblában

én várok............................... ;-)

#141067 BudFox Előzmény: #141044

hát igen..mert lassan elveszítjük mindenünket :D....sok nyerő..aztán 1 nagy bukó visz mindent...

#141059 Kriszti@n Előzmény: #141044

csak elhatározás kérdése. hétfőn reggel kollektíven 9:00-kor full tőkeáttéttel mindenki sell?? ha benne vagytok meglesz a kori:)betegek vagyunk,még ilyenkor is "dolgozunk" :)

#141040 RemegoKez Előzmény: #141037

:)

Egon, aki elliot mániás, nem kezdett el még ilyen időtávon rajzolni?

Nem baj, jönnön az 5. hulám, de előbb le 18k-ra :)

#141031 RemegoKez Előzmény: #141024

2300 pötyi az az 1500 pötty, de tényleg nem sok....21k felett már tennem kell vmit....ráadásul a petiben nem látom tisztán, mennyi van fedezetben, azt külön számolnom kell fejben....

#141030 RemegoKez Előzmény: #140996

hmm ez érdekes.... Gondolom a folyamatos elszámolás azért kvantált. Óránként, negyedóránként, percenként számolnak el? Vagy nincs ilyen fix diszkrét időintervallum?

És ez miért jó nekik? Egy csomó számítás napközben....ennek csak akkor van értelme (részükről), ha ezzel arra vesznek rá traider-eket, hogy a napközbeni nyerőt azonnal befektessék, de annak meg az a kockázata, hogy minuszba fordulnak és likvidálják őket, nem?

#141025 _pda_ Előzmény: #141021

ahogy én látom a kezdetleges vonalaimat, nem sérült semmilyen trend

nyitott a pálya az égig

(Égig érő fű, jó magyar film) :))

#141024 _pda_ Előzmény: #140961

ajjaj, az nem sok

én amikor az óvatos pályára álltam (mert kevés a lé) akkor az 1 kontis bővítéseket gondoltam ki

az utolsó mélypont után (14XXX) 16400-on nyitottam az első shortot, majd miután nem jött be, 18100-on a következőt

most tartunk 21 felett

tehát 2 kontin a bukóm 80K

nem tudom mennyi a kötésállományod, de 1500 pötty pikk-pakkra meg van

érdekes az első félórába…

#141021 Csokigyáros

érdekes az első félórában 100 millás forgalom (esés)

azutáni 6ésfélben is 100 millás forgalom (enyhe emelkedés)

amíg nem lesz forgalom addig esés sem... :(((

#141020 Amatoregy Előzmény: #141017

engem az a beta verzió érdekel amit most találtam :DDD

Vétel napi minumumon, eladás napi maximumon..

ennek a 2.2 verziójában már csak a napi maximális profit gomb található meg..

#141019 BudFox Előzmény: #140941

nemtudom..lehet hogy aki megvette az gyűjti a különféle részvényeket a számlájára...egzotikum..

vagy az is fogadás :-)

longok...

#141000 Robag

Ma nem tudtam jelen lenni. Nyitás után nem sokkal 510-en zártam a tegnapi longokat. Visszajött belőle a tegnapi stopok bukója, plusz még egy kevés. Aztán program becsuk.

Záróban (33-kor) tudtam legközelebb ránézni, vettem is gyorsan 1k longot, hogy ne hiányozzon annyira. :)

... lehet hogy többet kellett volna ... ;-)