Sztem vagyunk itt ebben a topikban páran így :((
Zabás én már nem is tudom mikor merek legközelebb shortot nyitni,párszor már elmaradt a korrekció :D
Sztem vagyunk itt ebben a topikban páran így :((
Zabás én már nem is tudom mikor merek legközelebb shortot nyitni,párszor már elmaradt a korrekció :D
Pályát tévesztettem, tudom, tetőfedő kisiparosnak kellet volna állnom vagy pince alapozónak :)
ne idegeskedj. Ha nyugodt maradsz élhetsz még 150 évet... :)
SzVsz
Lassan lehet shortokat nyitogatni Hetes felbontás:
http://kepfeltoltes.hu/091014/0ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Aljától 118%-ot ment!
ja, ritka hülyének érzem magam, hogy az elmúlt 100-150év legnagyobb bikáját végig buktam :)
Üdv köreinkben,sztem a bölcsek kövét itt sem fogod megtalálni,leírt véleményedet úgy gondolom sokan osztják veled,én csak reménykedem hogy ez az eszetlenkedés nem tart még vagy fél évig...
Ilyeneken már kár morfondírozni. Megy a piac, mert nem szabad hagyni bedőlni a gazdaságot, ennyi. A kérdés az, hogy meddig viszik, de úgy néz ki még megyünk egy két hónapot, év végéig, kisebb visszatesztel mindenképpen.. már én is elhittem a longot :)
Majd az esésen ráérünk gondolkodni pár ezerrel ponttal lejjebb :)
szép karácsonyt szeretnének idén :)
egyikünk se, de ami bántó, hogy számlaegyenlegen tényleg válság lett emiatt... :)
300on egy próba short nyílna, ha vinnék...
Bele mer valaki adni ma itt 300 környékén vagy dühöngjek tovább?
detto... itt 300 felett zárom a mai pozikat
Sziasztok!
Most írok ide először, de már régóta követem a hozzászólásokat. Még a portfolio.hu-s időkből...
A kérdésem rövid és tömör: Meg tudja mondani valaki, mi folyik a piacokon? Középtávon.
Lassan a régi (egyébként szerintem irreális, már a válság alatt kihúzott) csúcsok is látótávolságban (pl. sp500) én pedig semmi érdemi változást nem látok a válság kirobbanása óta.
Talán csak egy változott: Eddig úgy tűnt, hogy nagy szarban van a világgazdaság. Most meg úgy tűnik, hogy ugyanabban szarban van... csak közben elintézték a köv. pár 10 évet is a pénznyomtatással és államháztartási hiányokkal.
Egyszerűen nem tudom felfogni ezt az eszetlen emelkedést...
Basszus, tegnap jól rám ijesztettek, pedig éreztem már pár napja hogy benne van egy 1000 pontos emelkedés. Csak kb. a felét fogtam meg rendesen. :)
Valahogy nyerőben mindig nehezebben tartom mint bukóban...
tavaly tavaszi árfolyamnál.. röhej.
nem volt... már 0 vagyok..
Nyereség lenne a legjobb gyógyír :D
A várhatóan jó jelentésre még amcsit is megtépik akkor holnap nálunk megen függőleges up lesz?
most 10perce petiben.
250felett nyugodtabb lennék. :)