Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#139179 Waszeitung Előzmény: #139171

Sztem vagyunk itt ebben a topikban páran így :((

Zabás én már nem is tudom mikor merek legközelebb shortot nyitni,párszor már elmaradt a korrekció :D

#139176 Zabás Előzmény: #139174

Pályát tévesztettem, tudom, tetőfedő kisiparosnak kellet volna állnom vagy pince alapozónak :)

#139171 Kissherceg Előzmény: #139170

ja, ritka hülyének érzem magam, hogy az elmúlt 100-150év legnagyobb bikáját végig buktam :)

#139170 Waszeitung Előzmény: #139165

Üdv köreinkben,sztem a bölcsek kövét itt sem fogod megtalálni,leírt véleményedet úgy gondolom sokan osztják veled,én csak reménykedem hogy ez az eszetlenkedés nem tart még vagy fél évig...

#139169 Hathor Előzmény: #139165

Ilyeneken már kár morfondírozni. Megy a piac, mert nem szabad hagyni bedőlni a gazdaságot, ennyi. A kérdés az, hogy meddig viszik, de úgy néz ki még megyünk egy két hónapot, év végéig, kisebb visszatesztel mindenképpen.. már én is elhittem a longot :)

Majd az esésen ráérünk gondolkodni pár ezerrel ponttal lejjebb :)

szép karácsonyt szeretnének idén :)

#139168 Kissherceg Előzmény: #139165

egyikünk se, de ami bántó, hogy számlaegyenlegen tényleg válság lett emiatt... :)

300on egy próba short nyílna, ha vinnék...

Sziasztok! Most írok id…

#139165 sbbacsi

Sziasztok!

Most írok ide először, de már régóta követem a hozzászólásokat. Még a portfolio.hu-s időkből...

A kérdésem rövid és tömör: Meg tudja mondani valaki, mi folyik a piacokon? Középtávon.

Lassan a régi (egyébként szerintem irreális, már a válság alatt kihúzott) csúcsok is látótávolságban (pl. sp500) én pedig semmi érdemi változást nem látok a válság kirobbanása óta.

Talán csak egy változott: Eddig úgy tűnt, hogy nagy szarban van a világgazdaság. Most meg úgy tűnik, hogy ugyanabban szarban van... csak közben elintézték a köv. pár 10 évet is a pénznyomtatással és államháztartási hiányokkal.

Egyszerűen nem tudom felfogni ezt az eszetlen emelkedést...

#139164 Robag Előzmény: #139161

Basszus, tegnap jól rám ijesztettek, pedig éreztem már pár napja hogy benne van egy 1000 pontos emelkedés. Csak kb. a felét fogtam meg rendesen. :)

Valahogy nyerőben mindig nehezebben tartom mint bukóban...

#139115 Waszeitung Előzmény: #139110

Nyereség lenne a legjobb gyógyír :D

A várhatóan jó jelentésre még amcsit is megtépik akkor holnap nálunk megen függőleges up lesz?